Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Profesjonell aktør følger opp alarmen

En natt gikk alarmen hos vår kunde 657 i Oslo. Daglig leder Anniken Fjeldberg ble vekket av alarmsentralen som informerte om situasjonen.
-Det er utrolig bra å vite at en profesjonell aktør følger opp alarmen. Da Alarmstasjonen ringte redegjorde de for situasjonen og informerte om at både vekter og politi var på vei. Det er aldri hyggelig med innbrudd, men det er en god følelse å slippe å rykke ut selv og ikke minst at en profesjonell aktør er på vei og ordner opp.

Det ble raskt konstatert at det hadde vært innbrudd, men av tyven sannsynligvis ble skremt av alarmen. Sector Alarm bestilte glassmester for å fikse døren og vekteren ble på stedet inntil døren var fikset. Vi fikk beskjed om at døren igjen ble låst og at alarmen ble slått på ved vekters avreise.

-Innbrudd er jo ikke bra, men vi er veldig godt fornøyd med hvordan dette ble håndtert av Sector Alarm, sier Anniken Fjelberg.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018