Sector Alarm leverer nå boligalarm med nøkkelsafe! Denne er praktisk for familien og for vekterkorpset vårt.

Vår FG-godkjente alarmsentral

Det stilles strenge krav til en godkjent alarmsentral. Vår alarmsentral er bygget i 2012 og har høyere standardkrav enn det som kreves av Forsikringsselskapenes Godkjenningsnemd (FG). Vi er stolte av å ha den mest moderne alarmstasjonen i bransjen.

Vi er spesialister på boligsikring, og er her for å ta vare på din bolig og dine eiendeler 24 timer i døgnet. Det sikrer en rask og effektiv service og utrykning. Av sikkerhetsmessige årsaker går vi ikke ut med utrykningstidene våre. Våre vektere vurderer alle mottatte alarmsignaler for å sikre rett prioritering og raskt kunne sende riktig nødetat til åstedet.

Telefon til Sector Alarm: 03033

Sector Alarm anbefaler GSM-overføring av alarmsignaler

Når en alarm aktiveres sendes det et signal til vår alarmsentral. Dette signalet gir oss all den informasjonen som trengs. Det er uhyre viktig at dette alarmsignalet kommer frem.

Med trådløs GSM-overføring får alarmen en raskere og sikrere kommunikasjon med alarmsentralen. Den forstyrrer ikke telefonlinjen eller bredbåndet og øker dessuten valgmulighetene ved plassering av sentralen.

I vår trådløse grunnpakke er GSM-sender innebygget.

Fordeler med GSM-overføring:

  • Rask og sikker overføring av alarmsignal
  • Ingen synlige kabler – alt er trådløst
  • Påvirker ikke telefoni eller bredbånd
  • Flere valgmuligheter ved plassering av sentralen

Vi ringer deg opp og besvarer dine spørsmål - helt uforpliktende

(Eksisterende kunde? Klikk her)

Vil du vite mer om vår boligalarm, hvordan den fungerer og hva som kan passe dine behov? Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg!
Cxense Display