Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
En økt trygghetsfølelse med smarte løsninger Med Sector Alarm App og Mine Sider har du god kontroll på din alarm Sector Alarm App og Mine Sider Smartplugger EasyLock
Sector Alarm App Med Sector Alarm App har du god kontroll på din alarm - uansett hvor du er. Her kan du slå alarmen av og på, lese hendelsesloggen, låse opp og igjen dørene samt få melding når barna kommer hjem fra skolen.
Slå alarmen av og på Uansett hvor du befinner deg, så lenge du har tilgang til internett, kan du enkelt styre din boligalarm ved hjelp av Sector Alarm App. Appen er kostnadsfri og produsert som et hjelpemiddel for deg.
Få melding når barna kommer hjem fra skolen Med hjelp fra Sector Alarm App har du til og med kontroll når noen slår alarmen av eller på. Dette er veldig anvendelig for deg som ønsker å få melding når barna kommer hjem fra skolen.
Ha full temperaturkontroll på din bolig. Med Sector Alarm App kan du følge med på temperaturen i din bolig og hytte, og således ha enda bedre kontroll på ditt hjem. På denne måten kan du også tidlig oppdage eventuelle problemer og unngå kostbare skader.
Les hendelsesloggen Med Sector Alarm App kan du lese av hendelsesloggen. Dette er bra for deg som vil ha litt ekstra kontroll på hvem som skrur alarmen av eller på.
Mine sider Mine sider er tilgjengelig for deg som vil ha ekstra god kontroll på din konto hos Sector Alarm. Her kan du blant annet:
  • Håndtere ett eller flere alarmsystemer
  • Se dine siste fakturaer
  • Styre dine smartplugger med timer
  • Ha kontroll på temperaturen i din bolig

Se Mine sider
Smartplugger Med smartplugger har du full kontroll på belysning og andre el-produkter i ditt hjem. Dette gjør ditt hjem enda tryggere.
  • Styr din belysning og andre el-produkter
  • Styr dine smartplugger med timer
  • Still inn slik at belysning aktiveres når alarmen går av

En forutsetning for smartplugger og temperaturmåling er at alarmsentralen er tilkoblet internett via bredbånd.

Les mer om Smartplugger
EasyLock Vi tilbyr nå støtte for Yale doorman via EasyLock. Dette betyr at vi kan integrere din lås mot alarmsystemet og du vil kunne låse opp og igjen via Sector Alarm App og Mine Sider. Perfekt for deg som ikke alltid husker om du låste døren da du dro hjemmefra, eller vil ha muligheten til å låse opp for barna på vei hjem fra skolen. En forutsetning for EasyLock er at alarmsentralen er tilkoblet internett via bredbånd.

Les mer EasyLock
Ring hytta varm Sector Alarm passer på hytta når du ikke er der, og sørger for at den er varm når du kommer frem. Med brann- og innbruddsalarm fra Sector Alarm og en smartplugg har du "ring hytta varm"-tjenesten inkludert. Du trenger ikke engang å ringe, da tjenestene enkelt kan betjenes via vår app.
  • Varm hytte når du kommer frem
  • Kontroller utelys før ankomst
  • Bruk appen for full kontroll

En forutsetning for smartplugger og temperaturmåling er at alarmsentralen er tilkoblet internett via bredbånd.

Les mer om "Ring Hytta Varm"
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2017