Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
sector alarm

Sjokksensor med magnetkontakt

Vår nye sjokksensor inkluderer også en magnetkontakt. Det betyr at sjokksensoren kan oppdage og bidra til å forhindre innbrudd allerede i en tidlig fase. Magnetkontaktene kan føle vibrasjon fra uønskede inntrengere – det være seg om de forsøker seg med hammer, bor eller brekkjern – det betyr at alarmen utløses, at man blir advart og at Sector Alarm kan handle enda raskere. I tillegg vet vi at utløst alarm skremmer bort tyvene.
Sjokksensoren utløser alarmen først når døren eller vinduet blir forsøkt brutt opp. Sjokksensoren kan oppdage og hjelpe til å forhindre innbrudd i en tidlig fase, da den kan føle vibrasjon fra verktøy som; hammer, bor eller brekkjern, og dermed utløse alarmen.

✓ Sjokksensorer kan utløse alarmen allerede før tyvene kommer seg inn i boligen.
✓ Alarmstasjonen kan få et tidligere varsel om innbruddsforsøk, og igangsette en raskere og riktigere reaksjon.
✓ Med sjokksensoren kan du simulere at du er hjemme, ved å aktivere lys i boligen, når vibrasjon registreres. Dette krever at du har Smartplugger tilkoblet din boligalarm.
✓ Med magnetkontaktene som skallsikring er du godt sikret, også når du sover.Få et tilbud på sjokksensor


Pris: 990,- + abonnement kr 20,-/mnd

Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 03033 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller mer om boligalarm.

Våre røykvarslere redder liv Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden.
Koblet til vår alarmstasjon Din boligalarm er alltid koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever. Hos Sector Alarm er din og din families sikkerhet det aller viktigste.

Alarmen er tilkoblet oss via to forskjellige kommunikasjonsveier (via GSM-nettet og evt din bredbåndstilkobling). Dette gir deg en kjapp og sikker tilkobling til alarmstasjonen.
Vi ser årsaken til alarmsignalet Med hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaken til alarmsignalet og igangsette rask og riktig reaksjon. På denne måten sparer du verdifull tid om ulykken skulle være ute.

Bevegelsesdetektoren reagerer og tar bilder av bevegelser innenfor sin rekkevidde både på dagen og natten. Den reagerer også på temperaturforandringer. På Mine sider og Sector Alarm App kan du lese av temperaturen i boligen med hjelp fra bevegelsesdetektoren. Det kan hjelpe til ved å oppdage et problem tidlig og spare deg for kostbare skader.
Brannalarmen reddet René René Häberle fra Fredrikstad var svært nær å miste livet. Takket være sin boligalarm fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk.

Sector Alarm reddet ferien vår Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.

Alt dette inngår i vår alarmtjeneste Med boligalarm fra Sector Alarm får du tilgang til vår alarmtjeneste der alt er inkludert fra starten.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2017