Sector Alarm leverer nå boligalarm med nøkkelsafe! Denne er praktisk for familien og for vekterkorpset vårt.

Sector Alarms vektertjeneste

Når du velger en fra Sector Alarm inngår brannalarm, innbruddsalarm, panikkalarm og varmealarm i vår grunnpakke. Dessuten inngår GSM-overføring, gratis utrykninger, nøkkelservice og mye mer.

Alt dette inngår i vår grunnpakke når du velger boligalarm fra Sector Alarm.

Kontakt oss for gjeldende tilbud.

Gratis app

Med app har du full kontroll over ditt hjem. Du kan bl.a. skru alarmen av/på, og se siste hendelser via loggen. Appen er tilgjengelig for vårt nyeste alarmsystem og er gratis å laste ned fra App Store, Google Play og Windows Phone Store.

Rask og sikker overføring av alarmsignal

Med GSM får du en rask og sikker overføring av alarmsignal til alarmsentralen. Dessuten forstyrrer det heller ikke din telefoni- eller bredbåndsoppkobling.

Nøkkelservice med innvendig kontroll

Vi monterer nøkkelsafe til trygg oppbevaring av dine nøkler. Da kan våre vektere raskt utføre en innvendig kontroll hvis alarmen går, og du ikke er hjemme. Nøkkelsafen er også til god hjelp for både nødetatene og deg som kunde dersom du har låst deg ute.

Rutine ved utløst innbruddsalarm

Både bevegelses- og kameradetektorene overvåker store flater og reagerer raskt ved innbrudd. Om innbrudd kan bekreftes, kontakter alarmsentralen umiddelbart politiet.

Rutine ved utløst brannalarm

Med optiske røykvarslere kan vi oppdage en brann allerede i ulmefasen. Om vi på bilder, via kamera med nattsynsfunksjon, kan bekrefte røyk eller brann, kontakter alarmsentralen umiddelbart brannvesenet.

Personlig kontakt døgnet rundt

Uansett situasjon og tidspunkt på døgnet står vi til tjeneste. Vi er bemannet døgnet rundt for å hjelpe deg i alle tenkelige situasjoner.

Lokal tilstedeværelse

Sector Alarm har avdelinger i de fleste delene av Norge. I tillegg til Securitas, Nokas, samt flere lokale partnere, har vi i også egne vektere som rykker ut ved utløst alarm.

Panikkalarm

Vi prioriterer panikkalarmen høyt da dette handler om din personlige trygghet. Da er du kun en knapp fra å få hjelp. En vekter vil alltid rykke ut for å sørge for at du og din familie er trygg, uansett hva som skjer.

Vår alarmsentral

Alarmsentralen er et meget viktig punkt i vår ambisjon om å gi deg en økt følelse av trygghet. Våre operatører er på vakt 24 timer i døgnet for å hjelpe deg som kunde.

Gratis utrykning

Mange lar være å benytte alarmen i redsel for falske alarmtilfeller som leder til utrykning og store kostnader. Vi ønsker at du alltid benytter alarmen. Derfor er alle utrykninger 100% kostnadsfrie for deg.

Vi ringer deg opp og besvarer dine spørsmål - helt uforpliktende

(Eksisterende kunde? Klikk her)

Vil du vite mer om vår boligalarm, hvordan den fungerer og hva som kan passe dine behov? Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg!
Cxense Display