Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår


Livet blir tryggere med Sector Alarm


Ekstra sikring av din bloig

Sikre hjemme ditt også når du er hjemme

Med to små gutter som elsker å løpe avgårde må Marie Viker Fors være på alerten for å hente inn guttene. Det kan ofte føre til at hun må forlate eiendommen og huset, av og til ulåst.

-Vi er ofte ute i hagen, selv om min innsats i hagen er sporadisk og mest for å forhindre forfall av hagen, sier Maria.

Mens Maria holder på i hagen sammen med barna, får guttene lyst til å mate fuglene ved innsjøen. Maria lar raken ligge, setter på alarmen med et enkelt klikk på fjernkontrollen og går etter guttene som allerede er på vei mot porten på baksiden av huset.

-Slå alltid på alarmen, selv om du bare skal i butikken. Patrick Blomquist, montør Sector Alarm.

Hvordan sikre ditt hus mot innbrudd?
  • Slå alltid på alarmen – også når du er i hagen eller skal en rask tur til butikken.
  • Lukk vinduene når du forlater hjemmet.
  • Installer vinduslås om du har gamle vinduer
  • Fjern stiger og verktøy som ligger rundt huset.
  • Om du reiser bort, ta en rundtur rundt huset. Fjern elementer som kan gjøre det enklere å komme seg inn et vindu. Eks utemøbler som er rett ved et vindu.
  • Sjekk at Sector Alarm skilting er godt synlig.


-Fjernkontrollen er en optimal løsning for vår familie. Før måtte jeg alltid løpe inn å slå på alarmen. Da hadde jeg hjertet i halsen hver gang jeg kom ut. Barna vet at innsjøen er off-limits, men som tyver, er de ikke alltid til å stole på når leken «tar av», sier Maria.

Er du hjemme og ønsker å gå ut og inn i boligen, da kan det være smart å bruke skallsikringen eller delsikringen. Med skallsikring alarmerer du skallet, dvs der du har satt på magnetkontakter. Ønsker du å bruke delsikring, kan du for eksempel slå på alarmen i 2. etasje eller i kjelleren og fortsatt bevege deg fritt i 1. etasje.


Våre røykvarslere redder liv Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden.
Koblet til vår alarmstasjon Din boligalarm er alltid koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever. Hos Sector Alarm er din og din families sikkerhet det aller viktigste.

Alarmen er tilkoblet oss via to forskjellige kommunikasjonsveier (via GSM-nettet og evt din bredbåndstilkobling). Dette gir deg en kjapp og sikker tilkobling til alarmstasjonen.
Vi ser årsaken til alarmsignalet Med hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaken til alarmsignalet og igangsette rask og riktig reaksjon. På denne måten sparer du verdifull tid om ulykken skulle være ute.

Bevegelsesdetektoren reagerer og tar bilder av bevegelser innenfor sin rekkevidde både på dagen og natten. Den reagerer også på temperaturforandringer. På Mine sider og Sector Alarm App kan du lese av temperaturen i boligen med hjelp fra bevegelsesdetektoren. Det kan hjelpe til ved å oppdage et problem tidlig og spare deg for kostbare skader.
Brannalarmen reddet René René Häberle fra Fredrikstad var svært nær å miste livet. Takket være sin boligalarm fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk.

Sector Alarm reddet ferien vår Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.

Hvordan fungerer tjenesten vår?
Tilleggskomponenter Alle behov og hjem er forskjellige, derfor skreddersyr vi alltid våre løsninger for deg. Med våre tilleggskomponenter kan du utvide din grunnpakke slik at den passer akkurat ditt behov.

Se tilleggskomponentene
Verv en venn Kjenner du noen som også vil ha boligalarm? Skriv navnene på dine venner og bekjente og send disse til oss. Som takk for hjelpen er du med i trekningen av 100.000 kroner.

Verv dine venner her
Alt dette inngår i vår alarmtjeneste Med boligalarm fra Sector Alarm får du tilgang til vår alarmtjeneste der alt er inkludert fra starten.
Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 08090 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller mer om boligalarm.

Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018