Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
Livet blir tryggere med Sector Alarm Forebygg brann

Sikre hjemmet ditt mot brann

Antall boligbranner øker i vintermånedene. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du føle deg trygg på at en eventuell brann oppdages tidlig. Årlig dør mellom 40 og 80 personer i husbrann, og tallene øker særlig i desember og vinterhalvåret. Mange sover når brannen bryter ut, og da er det ikke alltid man rekker å reagere før brannen får fatale konsekvenser. .

Sector Alarm tilbyr boligalarm som i en tidlig fase oppdager røyk- og brannutvikling, og dermed sikrer tidlig varsling. Boligalarmen er direkte tilknyttet alarmstasjonen, som umiddelbart reagerer på alle varslinger.

Umiddelbar brannvarsling

Får vi ikke kontakt sender vi vekter og melder ifra til brannvesenet umiddelbart. Vi hjalp i 2015 ut 62 personer som lå å sov i røykfylte boliger.


De fleste husstander har i dag ioniske varslere fra jernvarehandlere installert hjemme hos seg. Disse bruker lang tid på å oppdage den vanligste boligbrannen, nemlig ulmebrann.

Resultatet er at mange mennesker sover og blir slått bevisstløs av giftige gasser før de rekker å reagere. Sector Alarm leverer optiske varslere, som oppdager brannutvikling i en tidlig fase.

– Oppnår vi ikke kontakt med kunden har vi kamera på anleggene som kan programmeres slik at varsleren sender et bilde til oss med en gang, dersom kunden ønsker dette. På den måten kan vi se om det er røyk eller ikke, og dermed avverge brann raskere, forteller Fredrik Fløysand, driftsdirektør i Sector Alarm.

Noen varslere registrerer også store temperaturforskjeller, og varsler på lik linje med en brann.

Mer brann i julestria
I 2014 ble det ifølge DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) registrert 2544 boligbranner i Norge. Av snaue 23000 utrykninger er omtrent 400 av disse såkalte skarpe, det vil si at det har forekommet en reell røyk- eller brannutvikling. I 2015 har 30 mennesker omkommet som følger av brann.
Våre røykvarslere redder liv Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden.
Koblet til vår alarmstasjon Din boligalarm er alltid koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever. Hos Sector Alarm er din og din families sikkerhet det aller viktigste.

Alarmen er tilkoblet oss via to forskjellige kommunikasjonsveier (via GSM-nettet og evt din bredbåndstilkobling). Dette gir deg en kjapp og sikker tilkobling til alarmstasjonen.
Vi ser årsaken til alarmsignalet Med hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaken til alarmsignalet og igangsette rask og riktig reaksjon. På denne måten sparer du verdifull tid om ulykken skulle være ute.

Bevegelsesdetektoren reagerer og tar bilder av bevegelser innenfor sin rekkevidde både på dagen og natten. Den reagerer også på temperaturforandringer. På Mine sider og Sector Alarm App kan du lese av temperaturen i boligen med hjelp fra bevegelsesdetektoren. Det kan hjelpe til ved å oppdage et problem tidlig og spare deg for kostbare skader.
Brannalarmen reddet René René Häberle fra Fredrikstad var svært nær å miste livet. Takket være sin boligalarm fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk.

Sector Alarm reddet ferien vår Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.

Hvordan fungerer tjenesten vår?
Tilleggskomponenter Alle behov og hjem er forskjellige, derfor skreddersyr vi alltid våre løsninger for deg. Med våre tilleggskomponenter kan du utvide din grunnpakke slik at den passer akkurat ditt behov.

Se tilleggskomponentene
Verv en venn Kjenner du noen som også vil ha boligalarm? Skriv navnene på dine venner og bekjente og send disse til oss. Som takk for hjelpen er du med i trekningen av 100.000 kroner.

Verv dine venner her
Alt dette inngår i vår alarmtjeneste Med boligalarm fra Sector Alarm får du tilgang til vår alarmtjeneste der alt er inkludert fra starten.
Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 08090 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller mer om boligalarm.

Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018