Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
Livet blir tryggere med Sector Alarm Forebygg innbrudd

Dette ser innbruddstyven etter

Det er ikke alle som tar ferie selv om du planlegger å reise bort. Ferietid er dessverre høysesong for innbrudd, så uansett om du skal på hytta eller reise utenlands, er det viktig at du sikrer boligen din.

Ferien er alltid en god anledningen til å ta noen uker eller dager borte fra hus og hjem. Men for de som velger å reise vekk, er det også lurt å merke seg at ubudne gjester kan følge med når du drar. Her er tipsene for å sikre hjemmet ditt.

Enten du har alle planene klare eller begynner så vidt å planlegge nå, så er det ikke lenge igjen til sommerferien. For en bekymringsfri ferie kan det være lurt å ta noen enkle grep for å redusere risikoen for innbrudd mens du er bortreist.

Tenk som en tyv

Det kan være lurt å tenke over hvor lett det kan være å stjele fra huset ditt. Innbruddstyver legger vekt på spesielt tre punkter når de velger hvilket hus de skal bryte seg inn i.

    • Gjenstander som er lett omsettelig
    • Lav oppdagelsesrisiko
    • Skal ikke kreve for mye innsats

Ved å ha dette i bakhodet kan du gjøre huset ditt mindre attraktivt for innbruddstyvene. Ta en liten gjennomgang for å sikre verdigjenstandene du har i boligen.


Tips til en sikrere bolig

Start med å skjule “fristelsene” – ikke la store verdier ligge lett synlig. I tillegg kan det være lurt å merke verdisakene, slik at du på en best mulig måte kan dokumentere og beskrive eiendelene for politiet.

For en bekymringsfri ferie kan det være lurt å ta noen enkle grep

Ved å lage et kartotek over verdifulle eiendeler øker sannsynligheten for å få stjålne gjenstander tilbake. Serienummer, spesielle kjennetegn og bilder av verdigjenstander kan øke sjansene for treff, når politiet søker i databaser ved kontroller og beslag.


Allier deg med naboene

Innbruddstyver følger med. Fulle postkasser, uklipte plener og konstant avslått lys tyder på at beboerne er bortreist, og kysten er klar. Montering av sensorstyrt utelampe eller tidsstyrt innebelysning gir inntrykk av at det er noen hjemme.

Planlegger du en lang ferie kan det være lurt å alliere seg med naboene. De kan tømme postkassen, klippe plenen din og ikke minst ringe politiet dersom de ser noe mistenkelig på eiendommen din.

Ved å montere alarm og merke tydelig virker det avskrekkende og holder tyvene unna

Sist, og kanskje viktigst – boligalarm.

Våre røykvarslere redder liv Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden.
Koblet til vår alarmstasjon Din boligalarm er alltid koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever. Hos Sector Alarm er din og din families sikkerhet det aller viktigste.

Alarmen er tilkoblet oss via to forskjellige kommunikasjonsveier (via GSM-nettet og evt din bredbåndstilkobling). Dette gir deg en kjapp og sikker tilkobling til alarmstasjonen.
Vi ser årsaken til alarmsignalet Med hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaken til alarmsignalet og igangsette rask og riktig reaksjon. På denne måten sparer du verdifull tid om ulykken skulle være ute.

Bevegelsesdetektoren reagerer og tar bilder av bevegelser innenfor sin rekkevidde både på dagen og natten. Den reagerer også på temperaturforandringer. På Mine sider og Sector Alarm App kan du lese av temperaturen i boligen med hjelp fra bevegelsesdetektoren. Det kan hjelpe til ved å oppdage et problem tidlig og spare deg for kostbare skader.
Brannalarmen reddet René René Häberle fra Fredrikstad var svært nær å miste livet. Takket være sin boligalarm fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk.

Sector Alarm reddet ferien vår Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.

Hvordan fungerer tjenesten vår?
Tilleggskomponenter Alle behov og hjem er forskjellige, derfor skreddersyr vi alltid våre løsninger for deg. Med våre tilleggskomponenter kan du utvide din grunnpakke slik at den passer akkurat ditt behov.

Se tilleggskomponentene
Verv en venn Kjenner du noen som også vil ha boligalarm? Skriv navnene på dine venner og bekjente og send disse til oss. Som takk for hjelpen er du med i trekningen av 100.000 kroner.

Verv dine venner her
Alt dette inngår i vår alarmtjeneste Med boligalarm fra Sector Alarm får du tilgang til vår alarmtjeneste der alt er inkludert fra starten.
Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 08090 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller mer om boligalarm.

Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018