Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår


Livet blir tryggere med Sector Alarm


Unngå innbrudd i sommer!

Statistikken lyver ikke: Ferietid øker risikoen for innbrudd

Det skjer hvert år, før hver ferieperiode: Forsikringsselskaper, alarmselskaper, politiet og andre kommer med den sedvanlige oppfordringen: Vern om hus og eiendeler. Tyven tar ikke ferie. Det mangler altså ikke på advarsler, men fortsatt er det mange som ikke tar dem på alvor.

Hvilken statistikk?
Det positive er at det har blitt markant færre antall grove innbrudd i privathusholdninger. Det viser tall fra SSB. Men selv om det er hyggelig, er det fortsatt slik at ferie er en høysesong for innbrudd.

Nå er det sommerferie snart
Ferien om sommeren er en av de lengste feriene nordmenn har. Det betyr at tusenvis av norske hjem i en ganske lang periode blir stående tomme. Ofte er det hele nabolag, boligområder eller leilighetskomplekser som nærmest er «forlatt». Det betyr gode arbeidsforhold for tyvene, særlig hvis boligen ikke har alarm.

Heldigvis har mange alarm
Alarm er avskrekkende. Det er det god dokumentasjon på. Men det er fortsatt mange som av ulike årsaker ikke har boligalarm installert. De er dermed mye mer utsatt.

Lett å installere alarm
Noen tenker kanskje at det er mye styr å skaffe seg alarm, men det er det altså ikke. Som regel er det gjort på noen få timer. Det som derimot er verdt å merke seg, er at ved høysesonger er det som regel litt ventetid på installatøren – så det gjelder å bestille alarm i god tid før sommerferien.Se flere tips her


Våre røykvarslere redder liv Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden.
Koblet til vår alarmstasjon Din boligalarm er alltid koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever. Hos Sector Alarm er din og din families sikkerhet det aller viktigste.

Alarmen er tilkoblet oss via to forskjellige kommunikasjonsveier (via GSM-nettet og evt din bredbåndstilkobling). Dette gir deg en kjapp og sikker tilkobling til alarmstasjonen.
Vi ser årsaken til alarmsignalet Med hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaken til alarmsignalet og igangsette rask og riktig reaksjon. På denne måten sparer du verdifull tid om ulykken skulle være ute.

Bevegelsesdetektoren reagerer og tar bilder av bevegelser innenfor sin rekkevidde både på dagen og natten. Den reagerer også på temperaturforandringer. På Mine sider og Sector Alarm App kan du lese av temperaturen i boligen med hjelp fra bevegelsesdetektoren. Det kan hjelpe til ved å oppdage et problem tidlig og spare deg for kostbare skader.
Brannalarmen reddet René René Häberle fra Fredrikstad var svært nær å miste livet. Takket være sin boligalarm fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk.

Sector Alarm reddet ferien vår Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.

Hvordan fungerer tjenesten vår?
Tilleggskomponenter Alle behov og hjem er forskjellige, derfor skreddersyr vi alltid våre løsninger for deg. Med våre tilleggskomponenter kan du utvide din grunnpakke slik at den passer akkurat ditt behov.

Se tilleggskomponentene
Verv en venn Kjenner du noen som også vil ha boligalarm? Skriv navnene på dine venner og bekjente og send disse til oss. Som takk for hjelpen er du med i trekningen av 100.000 kroner.

Verv dine venner her
Alt dette inngår i vår alarmtjeneste Med boligalarm fra Sector Alarm får du tilgang til vår alarmtjeneste der alt er inkludert fra starten.
Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 08090 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller mer om boligalarm.

Hjertet i vår tjeneste er menneskene
badges
© SECTOR ALARM 2018