Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
turtips

Trygghet i alpinbakken

Hvert år skader vi oss i skibakken. Men kan du reglene, kjører du tryggere. Kanskje er det ett år siden du var i bakken sist. Bruk litt tid til å bli kjent med bakkene og ta hensyn til alle i bakken. Et tips kan være å vurdere sin egen fysiske form, siden musklene spiller en rolle om det skulle gå galt. Muskulaturen beskytter leddene dine mot strekk og vridning. For å unngå de verste skadene bør alle bruke hjelm, spesielt om du liker å kjøre off-pist eller bruker tid i terrengparken. Heldigvis har det blitt trendy å kjøre med hjelm og det kan være mer komfortabelt å kjøre med hjelm enn uten.

For snowboardkjørere er det viktig med håndleddbeskyttelse og ryggplate kan brukes både av snowboardere og skikjørere.

Bindinger

Har du justert bindingene på skiene i det siste? Kanskje har vekten endret seg? Bindingene er noe av det viktigste å ha i orden om du kjører slalåm. Skien skal løsne for å unngå vridningsskader ved fall, derfor er det viktig at bindingene er riktig justert.

Alpinbriller

Gode skibriller beskytter øynene dine fra sol og nø. I tillegg hjelper de deg å se bedre hvor du kjører. Skader kan forhindres ved at man tilpasser farten etter ferdigheter og at man viser hensyn for folk i løypa. Husk at barn ikke har samme erfaring og de kan lett ta noen svinger som man ikke forventer. .

Ha kontroll på hjemmet uansett hvor du befinner deg

Med Sector Alarm App kan du enkelt styre alarmen og ha oversikt over boligen, uansett hvor du er i bakken. Du kan slå av og på alarmen, få varsling når alarmen går, sjekke inneklimaet og se når svigermor er innom med posten. Med smartplugger kan du styre belysning og elektriske apparater. Slik sikrer du deg en tryggere, enklere og mer behagelig hverdag.

slalom

De internasjonale skivett-reglene for alpinanlegg:

1: Enhver skiløper må forholde seg slik at de ikke skader seg selv eller andre.

2: Alle må avpasse fart og kjøremåte etter ferdighet, terreng, føreforhold og trafikk i bakken.

3: Det er forbudt å kjøre rett utfor, unntatt under organisert trening.

4: Den som kommer bakfra har ansvaret for å unngå kollisjon.

5: Den som kjører inn i, eller krysser en bakke, må påse at dette skjer uten fare. Det samme gjelder etter stans.

6: Stopp ikke på trange og uoversiktlige steder.

7: En skiløper på vei oppover må bare benytte ytterkant av bakken.

8: Skistoppere er påbudet. Kontroller at bindingene er riktig innstilt.

9: Følg skilting, merking og anvisninger.

10: Ved skader har enhver plikt til å hjelpe. Vitner og medvirkende plikter å oppgi personalia.
x
Kjør brannøvelse hjemme med barna
Brannøvelse hjemme De fleste av oss gjennomfører brannøvelser regelmessig på jobb eller på skole, men mange familier glemmer å gjennomføre brannøvelse i hjemmet, stedet hvor man tilbringer mest tid.

Brannøvelse
brannsikringsprodukter
Brannsikringsprodukter I tillegg til din eksisterende boligalarm har vi flere nyttige sikkerhetsprodukter i vår nettbutikk som gjør din hverdag tryggere.


Brannsikringsprodukter
brannsikringstips
Brannsikringstips Utover det å sikre hjemmet med en boligalarm finnes det ytterligere tiltak du kan gjøre for å gjøre din hverdag enda litt tryggere.


Brannsikringstips
Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 08090 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller mer om boligalarm.

Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018