Håndtering av personlig informasjon

Policy for håndtering av personlig informasjon

Du kan alltid besøke vår hjemmeside for å få informasjon og lese om våre tilbud og kampanjer uten å oppgi noen personopplysninger. For at du skal føle deg trygg når du gir fra deg dine personopplysninger, har vi i Sector Alarm en særskilt policy for å beskytte og håndtere dine personlige opplysninger.

Måten å bruke og oppbevare personopplysninger på, er nøye regulert av lover og bestemmelser, f.eks. Lov om personopplysninger. Dette innebærer eksempelvis at når du oppgir navn, personnummer, adresse eller liknende for å kunne tegne abonnement hos oss, forplikter vi oss samtidig til å håndtere det med diskresjon og ikke selge eller spre opplysningene videre. Det kan bare skje med ditt samtykke. Når vi innen vårt konsern, våre samarbeidspartnere, leverandører og eksempelvis myndigheter trenger opplysningene for å kunne tilby en tjeneste du har bestilt, benytter vi Internett-basert krypteringsteknikk til kommunikasjonen.

Derfor lagrer vi opplysningene
Vi lagrer og bruker de opplysninger du gir oss for å kunne overholde det vi har påtatt oss i kontrakt og avtale med deg, blant annet for å tilby tjenester, kundeservice, fakturering, administrasjon, kvalitetsarbeid, analyse og utvikling, informasjon og markedsføring. Vi bruker også dine personopplysninger for å unngå problemer, f.eks. gjennom kredittopplysning med tillatelse fra Datatilsynet.

Anonym registrering og cookies
På Sector Alarms hjemmesider benyttes det cookies for å gjøre det enklere for deg å navigere på hjemmesiden.

Informasjonssikkerhet
Vi vet at du er opptatt av at vi skal beskytte dine personopplysninger mot misbruk. Vi gransker og forbedrer kontinuerlig våre systemer og regler for å beskytte oss mot datainntrengning, utilsiktet tap eller ødeleggelse. Vi krypterer alltid følsom informasjon som kredittkortnummer og annen finansiell informasjon i henhold til gjeldende regler.

Oppdatering
Les denne siden nå og da; vi oppdaterer teksten for å holde oss løpende à jour med eventuelle endringer i lover om datavern og personopplysninger som vedtas av Norges Storting.

Du har alltid rett til å be om kostnadsfri informasjon om dine egne personopplysninger hvert år, samt rette feilaktige opplysninger. Det gjør du skriftlig til oss.

Vil du vite mer om Sector Alarms policy og rutiner for datavern og personopplysninger, er du velkommen til å kontakte Sector Alarms kundeservice på 03033.