Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Sponsorater

Sector Alarm er stolt sponsor av breddeidretten. Under ser du lokale idrettslag som bidrar til positiv utvikling for barn og unge.
Nordby IL
Nordby IL, NIL, eller som de selv kaller det «Når Idrett Lekes», er et breddeidrettslag som ble stiftet i 1946. Klubben har i dag aktiviteter innen både fotball, håndball, vannpolo, turn og ski. Nordby IL er opptatt av å kunne tilby sine medlemmer aktivitet som har høy kvalitet og sunne verdier, og dette er mulig gjennom frivillighet, ildsjeler, foreldre og sponsorater. Sector Alarm er stolt hovedsponsor.
Bærums Skiklubb
Sector Alarm sponser Bærums skiklubb. Avtalen går ut på at alle BSKs medlemmer som velger å installere boligalarm fra Sector Alarm, bidrar med kr. 1500 tilbake til klubbkassen.
Kongsberg IL
KIF er et allsidig idrettslag med ni ulike sommer og vinteridretter på programmet. Klubben ble stiftet 28. januar 1899 og er i dag Buskeruds største fler idrettslag med over 2000 medlemmer.
Avaldsnes IL
Avaldsnes er en breddeklubb som har som visjon å gi medlemmene glede, muligheter og utfordringer uansett talent og ambisjoner. Klubben skal alltid ha fokus på ”fair-play” og stimulere til sosial trivsel og fysisk aktivitet. Med bakgrunn i sunn og god økonomi, ønsker Avaldsnes idrettslag å framstå positivt gjennom aktive ledere og trenere som gode rollefigurer.
Nøtterøy IF Fotball
Sector Alarm sponser Nøtterøy IF Fotball som er en breddeklubb med hovedfokus på barne- og ungdomsfotball. De ønsker å være en klubb som ivaretar alle ferdighetsnivåer. Med støtte fra Sector Alarm legger de forholdene til rette for ambisiøse gutter og jenter som ønsker å nå et høyt sportslig nivå.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018