Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Casper Ruud

Gratulerer Casper!

Casper Ruud sikter mot verdenseliten. Nå er han foran årets målsetting om å være blant de 500 beste tennisspillerne i verden. Casper har høye mål og uttaler at han selvfølgelig har lyst til å bli så god som mulig og det er nummer én i verden en dag. Team Casper Ruud og Sector Alarm inngikk i 2016 en ny samarbeidsavtale. Avtalen betyr at Sector Alarm fortsetter som hovedsponsor i minst to nye år. Med Sector Alarm på sponsorlaget kan Team Casper senke skuldrene og igjen fokusere på å bli best i verden.


Rekordtidlig ATP Challenger-seier

I september tok 17 år gamle Casper Ruud sin første ATP Challenger-seier. En enorm bragd for unggutten fra Snarøya. Det var få som hadde drømt om at nordmannen skulle vinne og han er den nest yngste spilleren som noen gang har vunnet en ATP Challenger-turnering. I følge tennisekspertene er han er i rute med karrieren, men etter denne seieren er han sågar foran skjema. Karrieren skyter fart og går fortere enn de fleste hadde spådd. Det å vinne en ATP-turnering tre måneder før han fyller 18 år er vanvittig. Det er sjeldent, til sammenlikning var Nadal og Djokovic også enere da de var ung, men det gikk ikke like fort..


Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018