Få mest ut av alarmen din!
Nyttige tips

I Sector Alarm er din trygghet det vi bryr oss aller mest om. Derfor vil vi at du får mest mulig ut av alarmen som er installert hos deg. Se våre nyttige tips nedenfor.
Bekymringsløst

Jeg er redd for å utløse alarmen feilaktig

Med Sector Alarm er du garantert rask respons ved utløst alarm. Hvis alarmen utløses, vil vi ringe deg for å sjekke om alt er i orden, med mindre du selv skrur av alarmen med en gang. Da kan vi bekrefte med SMS. Det gjør ingenting å utløse en falsk alarm, det medfører ingen kostnader for deg. Vi anbefaler uansett å teste alarmen jevnlig, gjerne en gang i kvartalet.

 

Jeg kan ikke bruke alarmen fordi jeg har husdyr

Falske alarmer som følge av husdyr skjer som regel fordi dyret beveger seg foran en bevegelsesdetektor. Vi kan justere bevegelsesdetektorenes følsomhet slik at dyr opptil 18 kilo kan bevege seg fritt i boligen, også når alarmen er på. Har du større husdyr, anbefaler vi skallsikring som betyr at sensorene på vinduer og dører er aktivert. Røykvarslerne er alltid aktive, selv om du ikke har skrudd på resten av alarmen, og det er godt å vite når kjæledyr er hjemme alene. Ta kontakt via chat her på siden, eller ring oss på telefon 915 03033, så hjelper vi deg med husdyrtilpasning.

 

Kan jeg ha på alarmen når noen er hjemme, for eksempel om natten?

Vi anbefaler alltid å bruke alarmen, også når noen er hjemme. Mange innbrudd skjer selv om det er folk i huset, og da er det godt å vite at alarmen kan være på også da. Løsningen er å skru på delsikring, slik at man selv kan bevege seg fritt inne i boligen, mens dører og vinduer er sikret. Du kan også velge å ha bevegelsesdetektorer aktivert som en del av delsikringen, hvis eksempelvis inngangspartiet er i 1. etasje og soverommene er i 2. etasje. Ta kontakt med oss via chat her på siden, eller ring oss på telefon 915 03033, så hjelper vi deg.

Appen og bruk av alarmen

 

Med Sector Alarm App kan du enkelt styre alarmen via telefonen din. Det betyr at du kan slå av og på alarmen når du ønsker, enten du er borte eller hjemme. Dette kan gjøre bruken av alarmen enda lettere for deg.
Les mer om appen.

 

Finnes det en bruksanvisning til min alarm?

Ikke vær redd for å bruke alarmen din – hver eneste dag! Den skal være enkel å bruke, for både store og små. Skulle du lure på noe, er du alltid velkommen til å kontakte oss – vi er her for å hjelpe deg.

Her finner du bruksanvisning til alarmen din.

 

Har dere en side med spørsmål og svar?

Ja, det har vi! Sjekk ut vår Spørsmål & Svar-side.

Sector Alarm App
Sector Alarm App

Få full kontroll med mobilen

I appen vår får du full oversikt over boligen din. Skru av og på alarmen, legg inn 24-timers-koder, skru av smartplugger, få beskjed når barna kommer hjem, eller se temperaturen i hjemmet ditt – og mye mer. Om du også har smart dørlås fra Yale Doorman, kan du få en helt nøkkelfri hverdag, der du kan styre både alarm og lås med mobilen. Det gjør at du enkelt kan slippe inn vaskehjelp eller håndverkere, og du behøver heller ikke bekymre deg for at barna skal miste nøklene sine på skoleveien.Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.

 Smarte løsninger til din bolig

Hjemmet inneholder en del brannfarer og ofte starter branner med glemte kaffetraktere og andre el-produkter. Nå kan du minimere disse risikoene ved hjelp av smartplugger og da dobbeltsjekke at alt er skrudd av. Logg deg inn på Sector Alarm App og administrer dine el-produkter.

Sector Alarm App

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du full oversikt over din boligalarm på mobilen. Du kan blant annet slå av og på alarmen, se historikk, administrere brukere, sette opp 24 timers koder, få melding når barna kommer hjem, se temperaturen i hjemmet.

Smartplugger

Smartplugger

Med smartplugger har du full kontroll på belysning og andre el-produkter i ditt hjem.  Dette gir deg full kontroll og gjør ditt hjem enda smartere og enda tryggere.

Digitale låser / Yale Doorman

Digitale låser / Yale Doorman

Vi tilbyr støtte for Yale doorman via EasyLock. Dette betyr at vi kan integrere din lås mot alarmsystemet og du vil kunne låse opp og igjen via Sector Alarm App og Mine Sider.