Økt trygghet for
hele familien

Hva er skallsikring?

Skallsikring er en innstilling på boligalarmen som innebærer at innbruddsalarmen kun er aktiv på dører og vinduer, altså i ytterkantene på boligen din. Det betyr at du kan oppholde og bevege deg som normalt i hjemmet ditt, samtidig som alarmen er på. Bevegelsessensorene inne i boligen er ikke aktivert, men om noen prøver å ta seg inn i boligen din blir du allikevel advart med en gang.

Trygghet også når du er hjemme

Trygghet også når du er hjemme

De fleste som har hatt innbrudd i boligen sin opplevde dette som svært ubehagelig. Ikke bare er verdifulle gjenstander borte, men det å vite at noen har romstert gjennom hjemmet og eiendelene dine mens du var borte skaper også utrygghet.

Dersom de ubudne gjestene tar seg inn i boligen når du er hjemme – kanskje til og med mens familien ligger og sover, vil de fleste oppleve dette som enda mer ubehagelig. Med skallsikring vil du ikke bare være tryggere hjemme – du vil også føle deg tryggere.

God løsning for deg som har husdyr

Har du ett eller flere husdyr som veier mer enn 18 kilo, er skallsikring den beste måten å sikre boligen. Mindre husdyr vil ikke utløse bevegelsesdetektorene, men det vil ett eller flere større dyr gjøre. Når skallsikringen er på, vil dyrene kunne bevege seg fritt i boligen.

Når skallsikringen er aktivert må dører og vinduer holdes lukket. Du kan sette vinduene i luftestilling, men ikke åpne dem helt. Åpner du vinduet på vidt gap for å lufte ut stekeos, så brytes kontakten og alarmen blir utløst.

God løsning for deg som har husdyr
Hvilke dører og vinduer må sikres?

Hvilke dører og vinduer må sikres?

Skallsikringen virker ved hjelp av magnetkontakter som består av to separate deler. Kontakten kjenner om døren eller vinduet er lukket ved hjelp av magnetisme. Hvordan en skallsikring utformes varierer. Våre montører er spesialister og vil sammen med kunden finne den beste måten å skallsikre boligen.

Skallsikringen programmeres når alarmen installeres, men om man senere ønsker å utvide løsningen er det enkelt.

Sector Alarm anbefaler at du alltid bruker alarmen. På kveldstid og om natten anbefaler vi at du bruker skallsikringen. Da kan du bevege deg fritt omkring uten å utløse alarmen. 

Enda tryggere med skallsikring

Familien fra Trondheim har vært kunde hos Sector Alarm i 23 år og føler økt trygghet med skallsikring.  Spesielt liker Klara muligheten for å kunne skru på skallsikringen om natten eller når hun er alene hjemme.  

Hør deres erfaring om hvordan det er å bruke skallsikring på huset.