Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
Hverdagen blir tryggere med Sector Alarm Vi er der for deg og din bedrift Få et uforpliktende tilbud
Ønsker du å høre mer om bedriftsalarm?
Vi ringer deg!
Fyll inn bedriftens kontaktopplysninger i skjemaet nedenfor.
Du kan også ringe oss på 21 05 98 49.

Fire stjerner - Svært fornøyde kunder Tusen takk for tillitten! Årets resultater fra Norsk Kundebarometer viser at vi havner i kategorien med fire stjerner som forteller at våre kunder er svært fornøyd. Vi lover å fortsette vårt arbeid for at du skal være like fornøyd i framtiden.

Vi er både stolte og ydmyke over disse resultatene!


Les mer her

Birk Sport valgte Sector Alarm

I slutten av april ble det klart at den anerkjente sportskjeden Birk Sport valgte Sector Alarm som sin sikkerhetsleverandør for sine åtte butikker.

Birk Sport ble startet kun noen få år før Sector Alarm, og er et eksempel på at småbedrifter kan utvikle og produsere førsteklasses kolleksjoner og utstyr til konkurransedyktige priser. På samme måte som Sector Alarm er Birk Sport svært opptatt av god og riktig service til sine kunder, og de satser på mye insourcing av produkter og tjenester.

- Vi valgte Sector Alarm først og fremst for de inkluderte tjenestene våre og på grunn av APP-funksjonen med hendelseslogg. For Birk Sport er det viktig at vi får en skreddersydd løsning til hver avdeling, og jeg sitter igjen med et inntrykk av at Sector Alarm kan tilby nettopp det, sier daglig leder i Birk Sport Martin Nordgård.
Hvordan fungerer tjenesten vår?
Alt dette inngår i vår alarmtjeneste Med bedriftsalarm fra Sector Alarm får du tilgang til vår alarmtjeneste der alt er inkludert fra starten.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018