Sector Alarm leverer nå boligalarm med nøkkelsafe! Denne er praktisk for familien og for vekterkorpset vårt.

Boligalarm

Boligalarm sikrer deg mot innbrudd og brann – 24 timer i døgnet

Sector Alarm sørger for at det alltid er noen hjemme – selv om du er borte. Vi passer boligen din og rykker ut ved brann og innbrudd, eller om du utløser panikkalarmen.

Dette får du med grunnpakken fra Sector Alarm:

  • Innbruddsalarm
  • Brannalarm
  • Panikkalarm
  • 24 timers vekterutrykning
  • Kameraovervåking når alarmen utløses
  • Nøkkelservice
  • App til smarttelefon
Sannsynligheten for å rammes av innbrudd synker betydelig dersom det settes inn effektive sikringstiltak. Vel så viktig som tap av materielle verdier er at innbrudd oppleves som en stor psykisk belastning. Mange opplever etter innbrudd å tape den grunnleggende tryggheten som ligger i begrepet "My home is my castle".
Gratis app Nøkkelservice med indre kontroll handling ved utløst innbruddsalarm handling ved utløst  brannlarm Personlig kontakt døgnet rundt Lokal tilstedeværelse Trygghetslarm Vår alarmsentral Frie utrykningar

24 timers gratis utrykning – uansett årsak

Boligalarmen er tilkoblet vår døgnbemannede, FG-godkjente alarmsentral. Vekterne analyserer mottatt alarm for å sikre rett prioritering samt raskt kunne sende riktig nødetat til åstedet. Våre vektere er parate 24 timer i døgnet, uansett om du opplever innbrudd, brann eller er i en truet situasjon (panikkalarm). Utrykning er gratis.

Panikkalarm

Oppstår det en nødsituasjon når du er hjemme kan du enkelt utløse panikkalarmen og en vekter rykker ut og sørger for å hjelpe deg og familien din. Ved utløst panikkalarm vil vi alltid sende vekter, selv om du sier at alt er ok. Dette for å øke din trygghet i en truet situasjon.

Brannalarm

Med en eller flere optiske røykvarslere montert i hjemmet oppdages brann på et tidlig stadium. Vi anbefaler en røykvarsler i hver etasje, og helst en i hvert soverom.

Fordeler med nøkkelservice og innvendig kontroll av boligen

Vi monterer nøkkelsafe til trygg oppbevaring av dine nøkler. Da kan våre vektere raskt utføre en innvendig kontroll hvis boligalarmen går, og du ikke er hjemme. Nøkkelsafen er også til god hjelp for både nødetatene og for deg som kunde dersom du har låst deg ute eller har mistet nøklene dine.

Styr boligalarmen med mobiltelefonen

Du kan styre alarmen med app – blant annet kan du skru boligalarmen av og på, og se de siste hendelsene via loggen. Appen er tilgjengelig for vårt nyeste alarmsystem og er gratis å laste ned fra App Store, Google Play og Windows Phone Store.

Kamera

Kameraet aktiveres kun dersom alarmen utløses, og våre alarmoperatører kan raskt avdekke brann eller innbrudd ved hjelp av bilder som overføres til alarmsentralen. Vi kontakter nødvendig assistanse som politi, brannvesen eller helsepersonell ved behov. Dette sikrer deg rask og riktig hjelp når sekundene teller.

Grunnpakken med eller uten kamera – ditt valg

Vi har alle forskjellige behov og derfor skreddersyr vi en løsning som er tilpasset ditt hjem. Kameradetektorer er standard i vår grunnpakke, men kan velges bort dersom det er ønskelig med detektorer uten kamera. Det utgjør uansett ingen prisforskjell.

Prisbelønnet kundeservice

Sector Alarm har vunnet flere priser for god kundeservice. Vi står alltid til tjeneste for å hjelpe deg, og våre kunder er svært godt fornøyd med oss og vår boligalarm.

Vil du vite mer om boligalarm? Klikk her

Ring oss på: 03033

Vi ringer deg opp og besvarer dine spørsmål - helt uforpliktende

(Eksisterende kunde? Klikk her)

Vil du vite mer om vår boligalarm, hvordan den fungerer og hva som kan passe dine behov? Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg!
Cxense Display