Sector Alarm leverer nå boligalarm med nøkkelsafe! Denne er praktisk for familien og for vekterkorpset vårt.

Gjør ditt hjem enda tryggere

Med våre tilleggskomponenter kan du utvide din grunnpakke slik at den passer med dine behov. Ved nyinstallasjon vil ikke månedsabonnementet øke med mer enn 100,-, uansett hvor mange tilleggskomponenter du velger.

Ekstra betjeningspanel

Utvid gjerne alarmsystemet ditt med ekstra paneler. Dette gir deg mer fleksibilitet i bruken av alarmen, og er ideelt i alternative entreer eller i 2. etasje.

Pris: 1590 kr + 20 kr/mnd

Sjokksensor

Reagerer på vibrasjoner eller harde slag og kan brukes som et supplement til magnetkontakter ved skallsikring.

Pris: 1590 kr + 20 kr/mnd

Nøkkelbrikke

Legges enkelt og greit inntil betjeningspanelet for å skru av alarmen.

Pris: 150 kr + 0 kr/mnd

Fjernkontroll

Med en fjernkontroll kan du styre alarmen fra eksempelvis ditt soverom, garasje og hage, og for øvrig aktivere panikkalarmen.

Pris: 795 kr + 0 kr/mnd

Kameradetektor m/ nattsyn og varmeføler

Aktiveres ved bevegelse og tar en serie bilder som sendes til vår Alarmstasjon. Dette betyr at en mer presis aksjon er mulig når alarmen går. Denne detektoren er utstyrt med nattsyn som gjør at bildene blir gode, også i et totalt mørkt rom. Varmeføleren aktiveres dersom temperaturen i boligen blir svært høy, uten at det nødvendigvis oppstår røyk.

Pris: 1590 kr + 20 kr/mnd

Optisk røykdetektor

De aller fleste branner begynner med ulming og det utvikles røyk uten flammer. En optisk røykdetektor reagerer raskt på røyk, og gir deg dermed en ekstra god trygghet fordi den reagerer på brann i en veldig tidlig fase. Derfor kan optiske røykdetektorer redde liv. Våre røykdetektorer er seriekoblet.

Pris: 1590 kr + 20 kr/mnd

Vann- og temperatursensor

Vannlekkasje eller temperaturforandringer kan forårsake skader om det ikke oppdages i tide. Denne sensoren varsler i en tidlig fase, og er ideell for å unngå skader etter sprukne rør og lignende.

Pris: 1590 kr + 20 kr/mnd

Magnetkontakt

Magnetkontakten består av to separate deler. Den ene monteres fast i dørkarmen og den andre i døren. Ved hjelp av magnetisme kjenner kontakten om døren er lukket. Hvis døren åpnes, brytes kontakten og alarmen løses ut. Ideell til nattsikring, husdyrtilpasning av alarm og skallsikring. Kan også monteres på vinduer.

Pris: 795 kr + 20 kr/mnd

Sirene

En sirene har to oppgaver. Den skal vekke de sovende i huset samtidig som den har en avskrekkende effekt på eventuelle innbruddstyver.

Pris: 1590 kr + 20 kr/mnd

Husdyrstilpasning

Om du har husdyr hjemme er det nødvendig å tilpasse ditt alarmsystem slik at det/de kan oppbevare seg i boligen mens alarmen er på. Om den totale vekten av dine husdyr overgår 15 kg, må man skallsikre huset. Kontakt gjerne Sector Alarm for mer informasjon

Pris: 30 kr/mnd

Glassbruddetektor

Glassbruddetektoren kan benyttes som supplement til magnetkontakter ved skallsikring. Detektoren reagerer på glassknusing og sikrer derfor ytterdører med vindu og vinduer for øvrig.

Pris: 1590 kr + 20 kr/mnd

Nøkkelsafe

Nøkkelsafen sikrer at du alltid har en nøkkel tilgjengelig til din bolig. Ved evt. utrykning kan vekter enkelt foreta innvendig sjekk av boligen, noe som øker din trygghet som kunde. Sector Alarm har valgt Keysafe P500 som er kjent for god kvalitet, og den er enkel i bruk for både barn og voksne.

Pris: 990 kr + 0 kr/mnd

Skallsikringspakke

Skallsikringspakken inneholder glassbruddsdetektor og 2 magnetkontakter. Skallsikring betyr å sikre hjemmets ytterkanter, altså «skallet», som dører og vinduer. Skallsikring gjør det enkelt for deg å ha på alarmen også når du er hjemme og sikrer at du og din familie kan sove trygt om natten. Dette er også løsningen for deg som har husdyr over 15 kilo. Både du og dine husdyr kan gå fritt i boligen mens magnetkontaktene sikrer boligens skall. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon om skallsikring.

Pris: 1990 kr + 60 kr/mnd
Cxense Display