Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
Tilleggskomponenter Ved nyinstallasjon vil ikke månedsabonnementet øke med mer enn 100,-, uansett hvor mange tilleggskomponenter du velger. Våre priser forutsetter tegning av avtalegiro.
Ekstra betjeningspanel Utvid gjerne alarmsystemet ditt med ekstra paneler. Dette gir deg mer fleksibilitet i bruken av alarmen, og er ideelt i alternative entreer eller i 2. etasje.
1590,- + 20,-/mnd
Sjokksensor Reagerer på vibrasjoner eller harde slag og kan brukes som et supplement til magnetkontakter ved skallsikring.
1590,- + 20,-/mnd
Nøkkelbrikke Legges enkelt og greit inntil betjeningspanelet for å skru av alarmen.
0,-
Fjernkontroll Med en fjernkontroll kan du styre alarmen fra eksempelvis ditt soverom, garasje og hage, og for øvrig aktivere panikkalarmen.
795,- + 0,-/mnd
Kameradetektor m/nattsyn, IR og blits Aktiveres ved bevegelse og tar en serie bilder som sendes til vår alarmstasjon. Dette betyr at en mer presis aksjon er mulig når alarmen går. Denne detektoren er utstyrt med nattsyn som gjør at bildene blir gode, også i et totalt mørkt rom. Varmeføleren aktiveres dersom temperaturen i boligen blir svært høy, uten at det nødvendigvis oppstår røyk.
1590,- + 20,-/mnd
Optisk røykdetektor De aller fleste branner begynner med ulming og det utvikles røyk uten flammer. En optisk røykdetektor reagerer raskt på røyk, og gir deg dermed en ekstra god trygghet fordi den reagerer på brann i en veldig tidlig fase. Derfor kan optiske røykdetektorer redde liv. Våre røykdetektorer er seriekoblet.
1590,- + 20,-/mnd
Vann- og temperatursensor Vannlekkasje eller temperaturforandringer kan forårsake skader om det ikke oppdages i tide. Denne sensoren varsler i en tidlig fase, og er ideell for å unngå skader etter sprukne rør og lignende.

1590,- + 20,-/mnd
Magnetkontakt Magnetkontakten består av to separate deler. Den ene monteres fast i dørkarmen og den andre i døren. Ved hjelp av magnetisme kjenner kontakten om døren er lukket. Hvis døren åpnes, brytes kontakten og alarmen løses ut. Ideell til nattsikring, husdyrtilpasning av alarm og skallsikring. Kan også monteres på vinduer.
795,- + 20,-/mnd
Sirene En sirene har to oppgaver. Den skal vekke de sovende i huset samtidig som den har en avskrekkende effekt på eventuelle innbruddstyver.

1590,- + 20,-/mnd
Husdyrtilpasning Om du har husdyr hjemme er det nødvendig å tilpasse ditt alarmsystem slik at det/de kan oppbevare seg i boligen mens alarmen er på. Om den totale vekten av dine husdyr overgår 15 kg, må man skallsikre huset. Kontakt gjerne Sector Alarm for mer informasjon.
0,-
Glassbruddetektor Glassbruddetektoren kan benyttes som supplement til magnetkontakter ved skallsikring. Detektoren reagerer på glassknusing og sikrer derfor ytterdører med vindu og vinduer for øvrig.
1590,- + 20,-/mnd
Smartplugger Med smartplugger har du full kontroll på belysning og andre el-produkter i ditt hjem. Dette gjør ditt hjem enda tryggere. En forutsetning for smartplugger er at alarmen er koblet til internett.
395,- stykkvis / 995,- 3-pack + 0,-/mnd
Skallsikringspakke Skallsikringspakken inneholder 1 fjernkontroll og 3 magnetkontakter. Skallsikring betyr å sikre hjemmets ytterkanter, altså «skallet», som dører og vinduer. Dette gjør det enkelt for deg å ha på alarmen også når du er hjemme og sikrer at du og din familie kan sove trygt om natten. Skallsikring er også løsningen for deg som har husdyr over 15 kilo. Både du og dine husdyr kan gå fritt i boligen mens magnetkontaktene sikrer boligens skall. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon.
1990,- + 60,-/mnd
Nøkkelboks Nøkkelboksen sikrer at du alltid har en nøkkel tilgjengelig til din bolig. Ved evt. utrykning kan vekter enkelt foreta innvendig sjekk av boligen, noe som øker din trygghet som kunde. Sector Alarm har valgt MasterLock som er kjent for god kvalitet, og den er enkel i bruk for både barn og voksne.
990,- + 0,-/mnd
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2016