RING 080 90
Kjøp av grunnpakke forutsetter tegning av abonnement på vektertjeneste. Kontakt oss for gjeldende kampanjetilbud.

Ønsker du tilbud?
Legg igjen din kontaktinformasjon så ringer vi deg!

(Eksisterende kunde? Klikk her)
Fyll ut skjemaet nedenfor så ringer vi deg og forteller mer om vårt gode alarmtilbud.
Kontakt meg!
Ingen bindingstid
Gratis utrykning – uansett årsak
Inntil kr 5000 dekket av forsikringsegenandel
Gratis app

Din bolig er i trygge hender

Kamera med bildeverifisering

Kameradetektorene overvåker huset, ikke deg. Når alarmen utløses overføres bilder til vår alarmsentral. Ved hjelp av bildene kan vi raskere verifisere årsaken og således sikre rask og riktig aksjon.

Gratis app

Dagens alarmsystem lar seg enkelt styre med app. Du kan skru alarmen av og på, se når barna kommer hjem, samt se de siste hendelsene via loggen. Via smarttelefon har du full kontroll over hjemmet ditt.

Gratis utrykning – uansett årsak

Mange lar være å bruke alarmen i frykt for falsk alarm som leder til utrykninger og unødvendige kostnader. Vi ønsker at du alltid benytter alarmen, derfor er våre utrykninger kostnadsfrie for deg - uansett.

Utløst brannalarm

Med optiske røykdetektorer kan vi oppdage en brann allerede i ulmefasen. Ved hjelp av kameradetektorene kan vi verifisere om det er reell fare eller falsk alarm. Vi kontakter brannvesen dersom situasjonen krever det.

Lokalt nærvær

Sector Alarm samarbeider med lokale operatører for å sikre en god, lokal tilknytning. Dette sørger for rask utrykning og god service uansett hvor i landet du bor.

Nøkkelservice med innvendig kontroll

Sector Alarm oppbevarer dine nøkler trygt. Dersom alarmen utløses når du ikke er hjemme, kan en vekter låse seg inn i boligen og sjekke at alt er i orden. Om nødvendig gjenoppretter vi sikkerheten og kontakter låsesmed, glassmester etc. Dette er inkludert i vektertjenesten.