Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Våre kunder forteller

Våre kunder betyr alt for oss, derfor er det ekstra viktig at vi har en dialog for å bygge en nær og langsiktig relasjon. Dette gir oss mange innsikter om oss selv som boligalarmleverandør, som blir en stor del i vårt arbeid med å levere markedets mest komplette alarmtjeneste.
Brannalarmen reddet René René Häberle fra Fredrikstad var svært nær å miste livet. Takket være sin boligalarm fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk.

Les hele historien til René
Sector Alarm reddet ferien vår Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.

Les hele historien til Birgit
Les flere av våre kundehistorier:

Alarmen reddet både liv og hus

Boligalarmen reddet trolig mine leieboeres liv. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde hendt om jeg ikke hadde hatt boligalarm, sier Marit Uller som er kunde i Sector Alarm og selv var bortreist den aktuelle natten.

Les hele historien her

Leieboeren hadde ikke levd idag

Inger Elisabeth Långdal i Langevåg lå og sov da hun og mannen en tidlig morgen i januar ble vekket av brannalarmen.


Les hele historien her

Brannalarmen reddet René

René Häberle fra Fredrikstad var svært nær å miste livet. Takket være sin boligalarm fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk.

Les hele historien her

Harald hadde innbrudd i sin bolig

Harald Gay på Fjellhamar kom hjem fra jobb og fant døren åpen. Han visste at han hadde låst døren da han forlot huset og forsto raskt at noe var på ferde.


Les hele historien her

Merket ingenting

En sensommerkveld i august gikk alarmen hos Stine Meltvedt Lyseggen, og umiddelbart etter ringte telefonen. En rolig, men bestemt, ansatt fra Sector Alarm informerte om utslag på brannvarsleren i kjelleren.

Les hele historien her

Det kunne ha gått veldig mye verre

I november mottok vi brannalarm fra en av våre kunder i Sør-Trøndelag. Kunden var ute og handlet da han fikk telefon fra vår alarmstasjon om at røykvarsleren i sokkelleiligheten han leier ut hadde gått.

Les hele historien her

Sector Alarm reddet ferien vår

Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.

Les hele historien her

Veldig glad vi installerte alarm

Lars-Erik Eriksen i Sarpsborg satt og så på TV en mandagskveld da alarmen gikk. Nesten samtidig fikk han en telefon fra Sector Alarm som informerte om at en av røykvarslerne i utleieleilighetene i kjelleren sendte signaler.

Les hele historien her
Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 08090 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller mer om boligalarm.

Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018