Sector Alarm reddet ferien vår

Sector Alarm reddet ferien vår

Publisert: april 23, 2024 av  Kristin Østgaard

Vår kunde Birgit var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd. Ekstrasettet med husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.

Redningen

-En telefon til Sector Alarm løste egentlig hele vårt problem. En svært hyggelig og imøtekommende dame var velvilligheten selv og sa egentlig at vi bare kunne legge oss rolig ned på solsengen igjen og fortsette å nyte ferien. Hun skulle ordne med ny lås og sørge for at vi ble møtt av en vekter med nye nøkler når vi kom hjem.

-Årsaken til at vi anskaffet boligalarm var ønske om økt trygghet i forhold til innbrudd og brann. Vi hadde ikke engang tenkt på servicen som ligger i vektertjenesten. Det var en god følelse å kunne nyte våre feriedager på Hawaii i trygg forvisning om at Sector Alarm sikret hjemmet vårt. En telefon var alt som skulle til for å gjenopprette sikkerheten, enkelt og effektivt.

Bar koffertene

Da vi kom hjem etter nesten et døgn på reisefot satt det en blid vekter på trappen og ventet på oss. Vi fikk nye nøkler og hun toppet hele opplevelsen med å bære opp koffertene våre!

-Tusen takk, vi har hatt en veldig positiv opplevelse og opplever at Sector Alarm ikke bare har kunden i fokus, men også er svært enkle å forholde seg til, sier Birgit.

Tryggere med en nøkkelfri hverdag

Som Sector Alarm-kunde har du mulighet til å kvitte deg med nøkkelen én gang for alle. Med Yale Doorman digital dørlås får du sikker nøkkelfri kontroll over boligen og inngangsdøren din med en egenvalgt kode. I Sector Alarm-appen har du full oversikt over hvem som kommer og går, og du kan lage midlertidige koder til for eksempel besøkende eller håndverkere.

Og det beste med alt - alt er koblet sammen! Når du låser opp døren deaktiveres boligalarmen automatisk, og ved å låse den aktiveres boligalarmen igjen. Enkelt og greit!

Alarm med 24/7 overvåkning
Beskytt det som betyr mest for deg.