Vår alarmtjeneste

Enklere hverdag med boligalarm fra Sector Alarm. Du kan enkelt aktivere eller deaktivere boligalarmen med Sector Alarm App. Samtidig som du kan få melding når barna kommer hjem fra skolen. Livet blir tryggere med Sector Alarm.
Beskytt deg mot innbrudd

Beskytt deg mot innbrudd

Våre detektorer overvåker store flater og reagerer raskt ved innbrudd. Ved hjelp av signaler og eventuelle bilder, kan alarmstasjonen igangsette et raskt og riktig reaksjonsapparat.

Utrykning ved brann

Utrykning ved brann

Det finnes mange brannfarer i ditt hjem. Med en eller flere optiske røykvarslere kan vi oppdage brann i en tidlig fase. Ved hjelp av signaler og eventuelle bilder, kan alarmstasjonen igangsette et raskt og riktig reaksjonsapparat.

Panikkalarm

Panikkalarm

Vi prioriterer panikkalarmen høyt da den handler om personlig sikkerhet. Du er kun et tastetrykk unna hjelp. En vekter vil alltid rykke ut, uansett, og se til at alt er bra med deg og din familie.

Personlig kontakt døgnet rundt

Personlig kontakt døgnet rundt

Uansett situasjon og tidspunkt på døgnet står vi til din disposisjon. Vi er bemannet døgnet rundt for å hjelpe deg ved alle tenkelige situasjoner.

Nøkkelservice med innvendig kontroll

Nøkkelservice med innvendig kontroll

Dersom alarmen utløses når du ikke er hjemme, kan vekter låse seg inn i boligen og sjekke at alt er ok. Vekter gjenoppretter sikkerheten og kontakter glassmester, låsesmed el. ved behov.

Vår egen alarmstasjon

Vår egen alarmstasjon

Alarmstasjonen er en veldig viktig lenke i vår ambisjon om å gi deg en økt følelse av trygghet. Våre operatører er tilgjengelige døgnet rundt og hjelper deg ved alle tenkelige situasjoner.

Rask og sikker overføring av alarmsignal

Rask og sikker overføring av alarmsignal

Med GSM og internett får du en rask og sikker overføring av alarmsignaler til alarmstasjonen.

Gratis utrykning - uansett årsak

Gratis utrykning - uansett årsak

Mange lar være å bruke sin alarm i redsel for å skape en falsk alarm som leder til utrykning og unødvendige kostnader. Som kunde hos oss skal du aldri være redd for å bruke alarmen, derfor inngår alltid kostnadsfrie utrykninger.

Innvendig og utvendig kontroll på boligen

Innvendig og utvendig kontroll på boligen

Ved en utrykning utfører vekteren alltid en kontroll av boligen. Ved hjelp av din nøkkel kan vi raskere ta oss inn i din bolig for å sjekke at alt er ok.

Lokal tilstedeværelse

Lokal tilstedeværelse

Sector Alarm er etablert i de fleste områder rundt i Norge. Sammen med de beste vektertjenestene i områdene har vi kjennskap til akkurat ditt område.

Husdyrtilpasning

Husdyrtilpasning

Med vår husdyrtilpasning kan dine husdyr opptil 18 kg bevege seg fritt hjemme uten at alarmen går. Har du større dyr, er skallsikring løsningen for deg. 

Temperaturvakt

Temperaturvakt

Dersom temperaturen når + 54° C tar kameraet en serie bilder som sendes direkte til vår alarmstasjon som raskt kan verifisere årsaken til alarmen og iverksette rett tiltak.

Mine sider

Mine sider

Mine sider er for deg som vil ha kontroll på din konto hos Sector Alarm. Her har du god kontroll på ditt alarmsystem, og det er her du administrerer appen.

App for smarttelefon

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du god kontroll på din alarm - uansett hvor du er. Her kan du slå alarmen av og på, lese hendelsesloggen og få melding når barna kommer hjem fra skolen.