Nyhet! Vi monterer - du blir hjemme

Akkurat nå kan våre lokale montører installere hyttealarm i din hytte, uten at du trenger å reise hjemmefra. nå får du hyttepakken inkl. installasjon for kun 990,-. Normalpris på vår hyttepakke kr 6360,-.

Beste kundeservice

Sector Alarm har vunnet kundeserviceprisen 11 ganger.

Prisvinnende design

Med moderne og brukervennlig design smelter våre produkter inn i hjemmet ditt.

Rask responstid

Sector Alarm håndterer innkommende alarmer på bare 12 sekunder.

Hyttealarm fra Sector Alarm

Vi deltar alle i en viktig dugnad ved å være mest mulig hjemme akkurat nå, men du behøver ikke være bekymret for at noen skal ta seg inn i fritidsboligen din, eller at en brann skal oppstå på hytta selv om du er hjemme.

Våre lokale montører kan nemlig installere hyttealarm i din hytte, uten at du trenger å reise hjemmefra. Alt du behøver å gjøre, er å godkjenne at en av våre montører låser seg inn med nøkkel fra nøkkelboks, ved hjelp av en kode til din digitale lås, eller en annen egnet løsning.

Når vår montør er på plass ved din fritidsbolig, vil du ha kontakt med montøren via telefon, slik at dere sammen finner de optimale plasseringene for montering av alarmkomponentene.

Vår hyttepakke

Våre hyttekunder starter med en alarmpakke som inkluderer brann-, innbrudd og panikkalarm. I tillegg følger «ring hytta varm»-tjenesten vår, vanndetektor og praktisk nøkkelboks med.

En av de viktigste funksjonene i hyttepakken, er at din hytte kobles til vår døgnbemannede alarmstasjon. Våre erfarende alarmoperatører har spisskompetanse og vil ved en eventuell hendelse gi deg en rask og riktig reaksjon som kan bidra til at en uønsket hendelse ikke utvikler seg. Det betyr at du kan være trygg på at du får nøyaktig den hjelpen du trenger hvis din alarm går – uansett om du er hjemme eller på hytta.

Vår hyttepakke

Dette følger med i hyttepakken

1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 2 røykdetektorer, 2 magnetkontakter, 1 vanndetektor, 2 smartplugger, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app, merker og skilt til din hytte.

Unngå å få uvedkommende på besøk

Rask responstid

Med gode rutiner og hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaker til eventuelle alarmsignaler, og igangsette rask og riktig reaksjon. Med vår hyttealarm kan du derfor være sikker på at uvedkommende ikke har vært på besøk, før du selv kommer frem.

Vi tilbyr kun hyttealarm i områder der vi og nødetatene kan rykke ut. I enkelte områder arbeider vi med lokale selskaper, både ved utrykning og installasjon av utstyr. Slik vet du med sikkerhet at hytta alltid er under oppsikt, og at hjelpen aldri er langt unna.

Lokal tilstedeværelse

Våre lokale montører installere nå hyttealarm uten at du som kunde må være tilstede på hytta. Vi har også avtaler med lokale vaktselskaper slik at du til enhver tid er garantert rask utrykning ved innbrudd, brann og vannlekkasjer.

En av de viktigste funksjonene i hyttepakken, er tilkoblingen til vår døgnbemannede alarmstasjon. Våre erfarende alarmoperatører har spisskompetanse og vil ved en eventuell hendelse gi deg en rask og riktig reaksjon som kan bidra til at en uønsket hendelse ikke utvikler seg. Det betyr at du kan være trygg på at du får nøyaktig den hjelpen du trenger hvis din alarm går – uansett om du er hjemme eller på hytta.

Lokal tilstedeværelse

Ring hytta varm

Med Sector Alarm-appen kan du sørge for at hytta har ønsket temperatur og at utelysene står på når du kommer frem. Det gir en god følelse å møte en lys og varm hytte med frostfrie ruter og varme senger, når du kommer frem på vinterstid.

Alt du trenger for å benytte «ring hytta varm»-tjenesten vår, er innlagt strøm og internett på hytta. I hyttepakken følger nemlig to smartplugger med, som du enkelt kobler til panelovnene dine. I Sector Alarm-appen kan du skru av og på smartpluggene, uansett hvor du befinner deg.

Ønsker du å styre flere panelovner, lamper eller annet utstyr ved hjelp av Sector Alarm-appen, kan du legge til flere smartplugger i hyttepakken, for 395,- per stk, eller 995,- for en tre-pack.

 Ring hytta varm

"Hyttealarmen fra Sector Alarm gjør at vi føler oss trygge. Når den er koblet på, kan vi koble av."

Røykvarslere på hytta

Økt brannsikkerhet på hytta

I hytta finnes det mange brannfarer, og med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat om en brann skulle oppstå. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere også pipe – uansett plassering. Dermed varsles alle i hytta, slik at dere trygt kan komme dere ut. Skulle det ikke være noen der, vil operatørene våre tilkalle vektere og brannvesen.

Uansett om du aktiverer alarmen på hytta eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med hyttealarm fra Sector Alarm kan du derfor slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden, og om at hytta har vært urørt mellom hytteturene.

Full kontroll på hytta med Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du full oversikt over hytta – rett fra mobilen. Du kan blant annet slå av og på alarmen, se historikk, administrere brukere, sette opp 24-timers-koder til gjester, sette på panelovner og sjekke temperaturen.

Du kan også kombinere appen med den smarte dørlåsen Yale Doorman, slik at du ikke behøver å bruke fysisk nøkkel for å komme inn. Det er både praktisk og smart – spesielt om flere bruker hytta.