Vit at hytta alltid er sikret
mot både brann og innbrudd

Få et uforpliktende tilbud

Hyttealarm fra Sector Alarm

Sector Alarm passer på hytta både når du er der og når du ikke er der, og sørger for at den er varm når du kommer frem. Her får du en innbrudds- og brannalarm og med en smartplugg har du også "ring hytta varm"-tjenesten inkludert.
Unngå å få uvedkommende på besøk

Unngå å få uvedkommende på besøk

Har du boligalarm på hytta eller hyttealarm som vi liker å kalle det, har du også full kontroll over hytta. Vi sikrer din hytte mot brann og innbrudd – i tillegg kan du slå av/på alarmen og styre varmen på hytta enkelt med vår app.

Med gode rutiner og hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaker til eventuelle alarmsignaler og igangsette rask og riktig reaksjon, selv når du ikke er på hytta. Slik vet du med sikkerhet at hytta alltid er under oppsikt, også når du er hjemme.

Med hyttealarm fra Sector Alarm vet du med sikkerhet at det ikke har vært uvedkommende på besøk, før du selv kommer frem.

Ring hytta varm

Det er mange fordeler med å kunne styre temperaturen på hytta hjemmefra. Det gir en god følelse å møte en varm hytte med frostfrie ruter og varme senger når du kommer frem på kvelden vinterstid. Med Sector Alarm-appen kan du sørge for at hytta har ønsket temperatur og at utelyset står på når du kommer frem.

Snøvær og kulde til tross – hytta er varm og klar til bruk når du kommer frem
Alt du trenger for å benytte tjenesten er at alarmen fra Sector Alarm er koblet til internett, at hytta har innlagt strøm og en smartplugg tilkoblet en panelovn. Ønsker du å styre flere panelovner, lamper eller utstyr med appen, har systemet kapasitet til hele fem smartplugger.

Smartplugger installeres for kun kr 395,- per stk, eller 995,- for en tre-pack. Her kan du lese mer om smartplugger

 Ring hytta varm
Røykvarslere på hytta

Røykvarslere på hytta

I hytta finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering, og du rask varsling, uansett hvor i landet du befinner deg.

Uansett om du aktiverer alarmen på hytta eller eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med hyttealarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden og om at hytta har vært urørt mellom hytteturene.

Full kontroll på hytta med Sector Alarm APP

Med Sector Alarm App har du full oversikt over din hytte på mobilen. Du kan blant annet slå av og på alarmen, se historikk, administrere brukere, sette opp 24 timers koder, få melding når barna kommer hjem, se temperaturen i hjemmet. Du kan også kombiner Sector Alarm App med Yale Doorman elektronisk dørlås. Da får du en nøkkelfri hverdag der du kan styre alarmen og låse opp døren for vaskehjelpen eller håndverkeren.

Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.