Bekymret for brann og innbrudd?

Med boligalarm er det alltid noen til stede.

Få et uforpliktende tilbud

God sikring mot brann og innbrudd

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever; om det er kontakt per telefon, nabovarsling, vekterutrykkning eller assistanse via oss ovenfor nødetater. Hos Sector Alarm er deg og din families sikkerhet det aller viktigste.

Sikring mot brann og innbrudd

Dette følger med i grunnpakken

1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 1 røykdetektor, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.

En av de viktigste funksjonene alarmpakken innehar er at den kobler din bolig til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Øyeblikkelig respons når du trenger det mest

Øyeblikkelig respons når du trenger det mest

Med gode rutiner og hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaken til alarmsignalet og igangsette rask og riktig reaksjon. På denne måten sparer du verdifull tid om ulykken skulle være ute.

Bevegelsesdetektoren reagerer og tar bilder av bevegelser innenfor sin rekkevidde både på dagen og natten, og reagerer også på temperaturforandringer. På Mine sider og Sector Alarm App kan du lese av temperaturen i boligen med hjelp fra bevegelsesdetektoren. Det kan hjelpe til ved å oppdage et problem tidlig og spare deg for kostbare skader.

Våre røykvarslere redder liv

Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden.

røykvarsler

En sikker vinner

Boligalarmen vår er designet for å garantere for din sikkerhet. Med sin moderne og bevisste design, smelter våre sikkerhetsløsninger inn i hjemmet ditt sammen med andre møbler. Smarte funksjoner som kodefrie nøkkelbrikker er inkludert i grunnpakken, og gjør hverdagen enklere for alle i familien.

Vinner av Red Dot Award 2019

Red Dot Award er en internasjonal designpris for god design, som deles ut årlig av Design Zentrum Nordrhein Westfalen. 

red dot
smartplugger

En økt trygghetsfølelse med smartplugger

Over tid utvikles det nye tekniske produkter og behov skapes. I dag er det mer aktuelt enn noensinne med smarte løsninger for hjemmet, og hos Sector Alarm kan du koble ditt alarmsystem til Mine sider og Sector Alarm App. Med disse verktøyene kan du styre din alarm uansett hvor du befinner deg, og du kan stille inn dine smartplugger med en timer og få huset belyst når du ønsker det. Ved utløst alarm kan du også aktivere dine smartplugger slik at huset lyses opp ved evt. innbrudd eller brann.

Hjemmet inneholder en del brannfarer og ofte starter branner med glemte kaffetraktere og andre el-produkter. Nå kan du minimere disse risikoene ved hjelp av smartplugger og da dobbelsjekke at alt er skrudd av. Logg deg inn på Sector Alarm App og administrer dine el-produkter.

En forutsetning for smartplugger er at alarmsentralen er tilkoblet internett via bredbånd.

Vår alarmtjenste

Enklere hverdag med boligalarm fra Sector Alarm. Du kan enkelt aktivere eller deaktivere boligalarmen med Sector Alarm App. Samtidig som du kan få melding når barna kommer hjem fra skolen. Livet blir tryggere med Sector Alarm.
Beskytt deg mot innbrudd

Beskytt deg mot innbrudd

Våre detektorer overvåker store flater og reagerer raskt ved innbrudd. Ved hjelp av signaler og eventuelle bilder, kan alarmstasjonen igangsette et raskt og riktig reaksjonsapparat.

Utrykning ved brann

Utrykning ved brann

Det finnes mange brannfarer i ditt hjem. Med en eller flere optiske røykvarslere kan vi oppdage brann i en tidlig fase. Ved hjelp av signaler og eventuelle bilder, kan alarmstasjonen igangsette et raskt og riktig reaksjonsapparat.

Panikkalarm

Panikkalarm

Vi prioriterer panikkalarmen høyt da den handler om personlig sikkerhet. Du er kun et tastetrykk unna hjelp. En vekter vil alltid rykke ut, uansett, og se til at alt er bra med deg og din familie.

Personlig kontakt døgnet rundt

Personlig kontakt døgnet rundt

Uansett situasjon og tidspunkt på døgnet står vi til din disposisjon. Vi er bemannet døgnet rundt for å hjelpe deg ved alle tenkelige situasjoner.

Nøkkelservice med innvendig kontroll

Nøkkelservice med innvendig kontroll

Dersom alarmen utløses når du ikke er hjemme, kan vekter låse seg inn i boligen og sjekke at alt er ok. Vekter gjennoppretter sikkerheten og kontakter glassmester, låsesmed el.l. ved behov.

Vår egen alarmstasjon

Vår egen alarmstasjon

Alarmstasjonen er en veldig viktig lenke i vår ambisjon om å gi deg en økt følelse av trygghet. Våre operatører er tilgjengelige døgnet rundt og hjelper deg ved alle tenkelige situasjoner.

Rask og sikker overføring av alarmsignal

Rask og sikker overføring av alarmsignal

Med GSM og internett får du en rask og sikker overføring av alarmsignaler til alarmstasjonen.

Gratis utrykning - uansett årsak

Gratis utrykning - uansett årsak

Mange lar være å bruke sin alarm i redsel for å skape en falsk alarm som leder til utrykning og unødvendige kostnader. Som kunde hos oss skal du aldri være redd for å bruke alarmen, derfor inngår alltid kostnadsfrie utrykninger.

Innvendig og utvendig kontroll på boligen

Innvendig og utvendig kontroll på boligen

Ved en utrykning utfører vekteren alltid en kontroll av boligen. Ved hjelp av din nøkkel kan vi raskere ta oss inn i din bolig for å sjekke at alt er ok.

Lokal tilstedeværelse

Lokal tilstedeværelse

Sector Alarm er etablert i de fleste områder rundt i Norge. Sammen med de beste vektertjenestene i områdene har vi kjennskap til akkurat ditt område.

Husdyrtilpasning

Husdyrtilpasning

Med vår husdyrtilpasning kan dine husdyr opptil 18 kg bevege seg fritt hjemme uten at alarmen går. Har du større dyr, er skallsikring løsningen for deg. 

Temperaturvakt

Temperaturvakt

Dersom temperaturen når + 54° C tar kameraet en serie bilder som sendes direkte til vår alarmstasjon som raskt kan verifisere årsaken til alarmen og iverksette rett tiltak.

Mine sider

Mine sider

Mine sider er for deg som vil ha kontroll på din konto hos Sector Alarm. Her har du god kontroll på ditt alarmsystem, og det er her du administrerer appen.

App for smarttelefon

App for smarttelefon

Med Sector Alarm App har du god kontroll på din alarm - uansett hvor du er. Her kan du slå alarmen av og på, lese hendelsesloggen og få melding når barna kommer hjem fra skolen.

Våre produkter

Ved nyinstallasjon vil ikke månedsabonnementet øke med mer enn 100,-, uansett hvor mange tilleggskomponenter du velger. Våre priser forutsetter tegning av avtalegiro.

Betjeningspanel

Betjeningspanel

Utvid alarmsystemet ditt med ekstra paneler. Dette gir deg mer fleksibilitet i bruken av alarmen, og er ideelt i alternative entreer eller i 2. etasje

Kameradetektor

Kameradetektor

Kameradetektoren reagerer og tar bilder med blits ved bevegelse, høy temperatur og røykutvikling, og tar like gode bilder i dagslys som i mørket.

Optisk røykvarsler

Optisk røykvarsler

Den optiske røykvarsleren reagerer raskt på røyk og aktiverer kameradetektoren som tar bilder. Har du flere røykvarslere, varsler alle samtidig ved røykutvikling.

Magnetkontakt

Magnetkontakt

Hvis en dør eller et vindu med en magnetkontakt åpnes, brytes kontakten og alarmen utløses.

Nøkkelbrikker

Nøkkelbrikker

Med våre nøkkelbrikker kan du slå av alarmen uten å taste koden. Enkelt å bruke for alle i familien. .

Fjernkontroll

Fjernkontroll

Slå på og av alarmen fra soverommet, garasjen og hagen. Du kan også aktivere panikkalarmen.

Bevegelsesdetektor

Bevegelsesdetektor

Bevegelsesdetektoren reagerer ved bevegelse i sitt dekningsområde.

Vannsensor

Vannsensor

Vannlekkasje eller store temperatur- endringer kan forårsake store skader om de ikke oppdages i tide. Denne sensoren varsler i en tidig fase.

Glassbruddetektor

Glassbruddetektor

Kan brukes som et supplement til magnetkontakter ved skallsikring og ved sikring av ytre områder på dører og vinduer.

Sjokksensor

Sjokksensor

Sjokksensoren reagerer på vibrasjoner eller harde slag og kan brukes som et supplement til magnetkontakter.

Sjokksensor med magnetkontakt

Sjokksensor med magnetkontakt

Sjokksensor med magnetkontakt. Reagerer på harde og gjentagende slag og om døren eller vinduet åpnes.

Smartplugger 3-pack

Smartplugger 3-pack

Styr belysningen og andre elektriske apparater med smartplugger gjennom Sector Alarm App.

EasyLock låsmodul

EasyLock låsmodul

Lås opp døren og slå av alarmen samtidig. Med EasyLock låsmodul kan du koble Yale Doorman til din boligalarm.

Skallsikringspakke

Skallsikringspakke

Skallsikringspakken inneholder 1 fjernkontroll og 3 magnetkontakter. Skallsikring betyr å sikre hjemmets ytterkanter, altså «skallet», som dører og vinduer. Dette gjør det enkelt for deg å ha på alarmen også når du er hjemme og sikrer at du og din familie kan sove trygt om natten.

Nøkkelboks

Nøkkelboks

Ved nyinstallasjon vil ikke månedsabonnementet øke med mer enn 100,-, uansett hvor mange tilleggskomponenter du velger. Våre priser forutsetter tegning av avtalegiro.