Kampanjetilbud- sikre boligen din i dag!

Gå sommerdagene trygt i møte med et godt tilbud på boligalarm.
Alle nye kunder får nå fri installasjon av grunnpakken (verdi 1990,-) + to gratis magnetkontakter (verdi 1590,-)

Totalt sparer du hele 3580,- Kampanjen varer til og med søndag 5. juli. 

Sikring mot brann og innbrudd

Dette følger med i tilbudspakken

1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 1 røykdetektor, 2 magnetkontakter, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.

En av de viktigste funksjonene alarmpakken innehar er at den kobler din bolig til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Beste kundeservice

Sector Alarm har vunnet kundeserviceprisen 11 ganger.

Prisvinnende design

Med moderne og brukervennlig design smelter våre produkter inn i hjemmet ditt.

Rask responstid

Sector Alarm håndterer innkommende alarmer på bare 12 sekunder.

Øyeblikkelig respons når du trenger det mest

Øyeblikkelig respons når du trenger det mest

Ved et alarmsignal, vil våre operatører raskt identifisere årsaken til alarmen, og hurtig igangsette riktig reaksjon, enten det er kontakt med deg per telefon, nabovarsling, vekterutrykking eller assistanse til å varsle nødetater. Det gjør at du sparer verdifull tid om ulykken skulle være ute.

 

Bevegelsesdetektorene i din bolig tar bilder når de registrerer bevegelser, selv når det er mørkt. Skulle uvedkommende ha kommet seg inn i boligen din, vil dermed våre operatører umiddelbart kunne se dem på bildene som overføres til alarmsentralen.

 

Når du er hjemme kan du bruke vår skallsikring for ekstra trygghet. Da er bevegelsesdetektorene deaktivert, slik at du kan bevege deg fritt, mens innbruddsalarmen på dører og vinduer er aktivert. Det gjør at du kan føle deg trygg, både når du er hjemme og på reise.

Våre røykvarslere redder liv

Det kjæreste vi eier befinner seg innenfor hjemmets fire vegger – familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

 

Med røykvarslere koblet mot vår alarmstasjon, vil et reaksjonsapparat alltid igangsettes når alarmen går. Hvis én røykvarsler utløses, vil alle røykvarslerne i hjemmet ditt pipe – uansett plassering. Som en ekstra trygghet har også bevegelsesdetektorene dine temperatursensor, og vil sende varsel til alarmstasjon ved store temperaturforandringer.

 

Våre røykvarslere sender automatisk signaler til alarmsentralen, og gir beskjed om de har behov for rens eller batteribytte. Dermed slipper du å bekymre deg for om brannsikringen er i orden.

røykvarsler
smartplugger

Trygghet og fleksibilitet med smarte løsninger

I dag har stadig flere av oss smart teknologi i hjemmet, og det er særlig innen sikkerhet vi virkelig har bruk for smarte produkter og løsninger.

 

Ikke bare får du varsler på mobilen om noe skjer i boligen din, men med Sector Alarm App kan du skru av og på alarmen – uansett hvor du befinner deg. I tillegg kan du minimere brannfare ved å koble til smartplugger – stikkontakter du kan styre fra mobilen. Har du en digital dørlås fra Yale Doorman, kan du dessuten leve helt nøkkelfritt. Åpne eller lås døren fra Sector Alarm App, og lag midlertidige låskoder slik at du kan slippe inn håndverkeren om du ikke er hjemme.

Prisvinnende design

Boligalarmen vår er designet for å garantere din sikkerhet. Med moderne og bevisst design smelter våre sikkerhetsløsninger inn i hjemmet ditt, uten å gå på bekostning av funksjonalitet. Smarte funksjoner, som kodefrie nøkkelbrikker, er inkludert i alarmpakken, og er skapt for å gjøre hverdagen enklere for hele familien.

Vinner av Red Dot Award 2019

Red Dot Award er en internasjonal designpris for god design, som deles ut årlig av Design Zentrum Nordrheim Westfalen.

red dot

Vår alarmtjeneste

Enklere hverdag med boligalarm fra Sector Alarm. Du kan enkelt aktivere eller deaktivere boligalarmen med Sector Alarm App. Samtidig som du kan få melding når barna kommer hjem fra skolen. Livet blir tryggere med Sector Alarm.
Beskytt deg mot innbrudd

Beskytt deg mot innbrudd

Våre detektorer overvåker store flater og reagerer raskt ved innbrudd. Ved hjelp av signaler og eventuelle bilder, kan alarmstasjonen igangsette et raskt og riktig reaksjonsapparat.

Utrykning ved brann

Utrykning ved brann

Det finnes mange brannfarer i ditt hjem. Med en eller flere optiske røykvarslere kan vi oppdage brann i en tidlig fase. Ved hjelp av signaler og eventuelle bilder, kan alarmstasjonen igangsette et raskt og riktig reaksjonsapparat.

Panikkalarm

Panikkalarm

Vi prioriterer panikkalarmen høyt da den handler om personlig sikkerhet. Du er kun et tastetrykk unna hjelp. En vekter vil alltid rykke ut, uansett, og se til at alt er bra med deg og din familie.

Personlig kontakt døgnet rundt

Personlig kontakt døgnet rundt

Uansett situasjon og tidspunkt på døgnet står vi til din disposisjon. Vi er bemannet døgnet rundt for å hjelpe deg ved alle tenkelige situasjoner.

Nøkkelservice med innvendig kontroll

Nøkkelservice med innvendig kontroll

Dersom alarmen utløses når du ikke er hjemme, kan vekter låse seg inn i boligen og sjekke at alt er ok. Vekter gjenoppretter sikkerheten og kontakter glassmester, låsesmed el. ved behov.

Vår egen alarmstasjon

Vår egen alarmstasjon

Alarmstasjonen er en veldig viktig lenke i vår ambisjon om å gi deg en økt følelse av trygghet. Våre operatører er tilgjengelige døgnet rundt og hjelper deg ved alle tenkelige situasjoner.

Rask og sikker overføring av alarmsignal

Rask og sikker overføring av alarmsignal

Med GSM og internett får du en rask og sikker overføring av alarmsignaler til alarmstasjonen.

Gratis utrykning - uansett årsak

Gratis utrykning - uansett årsak

Mange lar være å bruke sin alarm i redsel for å skape en falsk alarm som leder til utrykning og unødvendige kostnader. Som kunde hos oss skal du aldri være redd for å bruke alarmen, derfor inngår alltid kostnadsfrie utrykninger.

Innvendig og utvendig kontroll på boligen

Innvendig og utvendig kontroll på boligen

Ved en utrykning utfører vekteren alltid en kontroll av boligen. Ved hjelp av din nøkkel kan vi raskere ta oss inn i din bolig for å sjekke at alt er ok.

Lokal tilstedeværelse

Lokal tilstedeværelse

Sector Alarm er etablert i de fleste områder rundt i Norge. Sammen med de beste vektertjenestene i områdene har vi kjennskap til akkurat ditt område.

Husdyrtilpasning

Husdyrtilpasning

Med vår husdyrtilpasning kan dine husdyr opptil 18 kg bevege seg fritt hjemme uten at alarmen går. Har du større dyr, er skallsikring løsningen for deg. 

Temperaturvakt

Temperaturvakt

Dersom temperaturen når + 54° C tar kameraet en serie bilder som sendes direkte til vår alarmstasjon som raskt kan verifisere årsaken til alarmen og iverksette rett tiltak.

Mine sider

Mine sider

Mine sider er for deg som vil ha kontroll på din konto hos Sector Alarm. Her har du god kontroll på ditt alarmsystem, og det er her du administrerer appen.

App for smarttelefon

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du god kontroll på din alarm - uansett hvor du er. Her kan du slå alarmen av og på, lese hendelsesloggen og få melding når barna kommer hjem fra skolen.

Våre produkter

Ved nyinstallasjon vil ikke månedsabonnementet øke med mer enn 100,-, uansett hvor mange tilleggskomponenter du velger. Våre priser forutsetter tegning av avtalegiro.

Betjeningspanel

Betjeningspanel

Utvid alarmsystemet ditt med ekstra paneler. Dette gir deg mer fleksibilitet i bruken av alarmen, og er ideelt i alternative entreer eller i 2. etasje

Kameradetektor

Kameradetektor

Kameradetektoren reagerer og tar bilder med blits ved bevegelse og høy temperatur, og tar like gode bilder i dagslys som i mørket.

Optisk røykvarsler

Optisk røykvarsler

Den optiske røykvarsleren reagerer raskt på røyk og aktiverer kameradetektoren som tar bilder. Har du flere røykvarslere, varsler alle samtidig ved røykutvikling.

Magnetkontakt

Magnetkontakt

Hvis en dør eller et vindu med en magnetkontakt åpnes, brytes kontakten og alarmen utløses.

Nøkkelbrikker

Nøkkelbrikker

Med våre nøkkelbrikker kan du slå av alarmen uten å taste koden. Enkelt å bruke for alle i familien. .

Fjernkontroll

Fjernkontroll

Slå på og av alarmen fra soverommet, garasjen og hagen. Du kan også aktivere panikkalarmen.

Bevegelsesdetektor

Bevegelsesdetektor

Bevegelsesdetektoren reagerer ved bevegelse i sitt dekningsområde.

Vannsensor

Vannsensor

Vannlekkasje eller store temperatur- endringer kan forårsake store skader om de ikke oppdages i tide. Denne sensoren varsler i en tidig fase.

Glassbruddetektor

Glassbruddetektor

Kan brukes som et supplement til magnetkontakter ved skallsikring og ved sikring av ytre områder på dører og vinduer.

Sjokksensor

Sjokksensor

Sjokksensoren reagerer på vibrasjoner eller harde slag og kan brukes som et supplement til magnetkontakter.

Sjokksensor med magnetkontakt

Sjokksensor med magnetkontakt

Sjokksensor med magnetkontakt. Reagerer på harde og gjentagende slag og om døren eller vinduet åpnes.

Smartplugger 3-pack

Smartplugger 3-pack

Styr belysningen og andre elektriske apparater med smartplugger gjennom Sector Alarm App.

EasyLock låsmodul

EasyLock låsmodul

Lås opp døren og slå av alarmen samtidig. Med EasyLock låsmodul kan du koble Yale Doorman til din boligalarm.

Skallsikringspakke

Skallsikringspakke

Skallsikringspakken inneholder 1 fjernkontroll og 3 magnetkontakter. Skallsikring betyr å sikre hjemmets ytterkanter, altså «skallet», som dører og vinduer. Dette gjør det enkelt for deg å ha på alarmen også når du er hjemme og sikrer at du og din familie kan sove trygt om natten.

Nøkkelboks

Nøkkelboks

Ved nyinstallasjon vil ikke månedsabonnementet øke med mer enn 100,-, uansett hvor mange tilleggskomponenter du velger. Våre priser forutsetter tegning av avtalegiro.