Hva kan vi hjelpe deg med?

Utfør brannøvelse hjemme

De fleste av oss gjennomfører brannøvelser regelmessig på jobben eller på skolen. Deretter glemmer mange familier å gjennomføre brannøvelse i hjemmet, stedet hvor man tilbringer mest tid.

I en stresset situasjon er det viktig å vite hva man skal gjøre og hvordan. Ikke minst kan barn bli redde og gjemme seg under sengen eller i et skap når røykvarsleren piper. Det er derfor viktig at de føler seg trygge og vet hva de skal gjøre. Ved å lage egen handlingsplan og rømningsplan for familien og avholde øvelser minst to ganger i året, står man mye bedre rustet til å takle en krisesituasjon.

Utfør brannøvelse hjemme
Spar penger, betal med avtalegiro

Spar penger, betal med avtalegiro

Når du betaler med avtalegiro slipper du papirfaktura og unødvendige fakturagebyrer. I tillegg gjør du en god gjerning for miljøet.

Hele 1500 CashPoints i vervepremie

Hele 1500 CashPoints i vervepremie

Kjenner du noen som ønsker boligalarm eller som du tror kan ha behov for det? Verver du en eller flere venner nå, mottar både du og den du verver tilsammen 1500 CashPoints hos Norwegian Reward. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn skjemaet med din og den du verver sin kontaktinformasjon, og overlat resten til oss.

Sector Alarm App

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du god kontroll på din alarm - uansett hvor du er. Her kan du slå alarmen av og på, lese hendelsesloggen og få melding når barna kommer hjem fra skolen.