Vit at hytta alltid er sikret
mot brann, innbrudd og vannskader

Få et uforpliktende tilbud

Hyttealarm fra Sector Alarm

Vi i Sector Alarm passer på hytta di, både når du er der og når du ikke er der – og sørger for at den er varm innen du kommer frem.

 

Våre hyttekunder starter med en alarmpakke som inkluderer brann-, innbrudd- og panikkalarm. I tillegg følger «ring hytta varm»-tjenesten vår, vanndetektor og praktisk nøkkelboks med.

 

En av de viktigste funksjonene i hyttepakken, er at din hytte er koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon. Våre operatører håndterer hele tiden ulike situasjoner, slik at du kan være trygg på at du får nøyaktig den hjelpen du behøver hvis din alarm går – uansett om du er hjemme eller på hytta.

hyttealarm

Dette følger med i hyttepakken

1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera,
2 røykdetektor, 2 magnetkontakter, 1 vanndetektor, 2 smartplugger, 1 nøkkelboks eller EasyLock for
elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app, merker og skilt til din hytte.

Unngå å få uvedkommende på besøk

Unngå ubudne gjester

Med gode rutiner og hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaker til eventuelle alarmsignaler, og igangsette rask og riktig reaksjon. Med vår hyttealarm kan du derfor være sikker på at uvedkommende ikke har vært på besøk, før du selv kommer frem.

 

Vi tilbyr kun hyttealarm i områder der vi og nødetatene kan rykke ut. I enkelte områder arbeider vi med lokale selskaper, både ved utrykning og installasjon av utstyr. Slik vet du med sikkerhet at hytta alltid er under oppsikt, og at hjelpen aldri er langt unna.

Ring hytta varm

Med Sector Alarm-appen kan du sørge for at hytta har ønsket temperatur og at utelysene står på når du kommer frem. Det gir en god følelse å møte en lys og varm hytte med frostfrie ruter og varme senger, når du kommer frem på vinterstid.

 

Alt du trenger for å benytte «ring hytta varm»-tjenesten vår, er innlagt strøm og internett på hytta. I hyttepakken følger nemlig to smartplugger med, som du enkelt kobler til panelovnene dine. I Sector Alarm-appen kan du skru av og på smartpluggene, uansett hvor du befinner deg.

 

Ønsker du å styre flere panelovner, lamper eller annet utstyr ved hjelp av Sector Alarm-appen, kan du legge til flere smartplugger i hyttepakken, for 395,- per stk, eller 995,- for en tre-pack.

 Ring hytta varm
Røykvarslere på hytta

Økt brannsikkerhet på hytta

I hytta finnes det mange brannfarer, og med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat om en brann skulle oppstå. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere også pipe – uansett plassering. Dermed varsles alle i hytta, slik at dere trygt kan komme dere ut. Skulle det ikke være noen der, vil operatørene våre tilkalle vektere og brannvesen.

 

Uansett om du aktiverer alarmen på hytta eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med hyttealarm fra Sector Alarm kan du derfor slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden, og om at hytta har vært urørt mellom hytteturene.

Full kontroll på hytta med Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du full oversikt over hytta – rett fra mobilen. Du kan blant annet slå av og på alarmen, se historikk, administrere brukere, sette opp 24-timers-koder til gjester, sette på panelovner og sjekke temperaturen. Du kan også kombinere appen med den smarte dørlåsen Yale Doorman, slik at du ikke behøver å bruke fysisk nøkkel for å komme inn. Det er både praktisk og smart – spesielt om flere bruker hytta.Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.