Full kontroll over boligen din

- også når du ikke er hjemme

«Se hjem» i appen

Nå kan du ta bilder med kameradetektoren, og se hvordan det ser ut hjemme hos deg – i realtid. Dette gjør du enkelt med Sector Alarm App.

Ekstra trygghet på et blunk

Ved hjelp av vår nye «Se hjem»-funksjon, kan du ta stillbilder fra kameraene i boligen din. Bildene taes i Sector Alarm App, og kan lastes ned og deles ved behov.

 

Funksjonen fungerer kun når du har aktivert full sikring i boligen din, og ikke når alarmen er skrudd av eller hvis du har aktivert skallsikring. Løsningen er en fin tilleggsfunksjon for dem som ønsker å se til at alt er i orden hjemme når ingen er der. Kanskje ønsker du å se hvordan tenåringene forlot huset, eller om hunden har det fint når du er borte?

 

For å kunne ta i bruk tjenesten, må din boligalarm ha kameradetektor CAMIR F2. Er du usikker på hvilken versjon du har, kontakt kundesenteret så vil de hjelpe deg videre.

kamera
husdyr

Se om husdyrene har det bra

Har du ett eller flere husdyr som veier mindre enn 18 kilo, kan du aktivere alarmen mens de er alene hjemme. Mindre husdyr vil ikke utløse bevegelsesdetektorene, og du kan dermed følge dyrene via appen, og knipse stillbilder av dem gjennom kameradetektoren for å se om de har det fint.