Med Sector Alarm blir hjemmet ditt
både tryggere og smartere

Få et uforpliktende tilbud

Smarte løsninger

Ny teknologi utvikles hele tiden – og skaper nye behov. Det fører til at hjemmene våre stadig blir smartere. Vi i Sector Alarm følger selvsagt tett med på utviklingen, og tilpasser og utvikler hele tiden tjenestene våre, for å møte våre kunders behov. Gjennom Mine Sider og Sector Alarm-appen kan du styre din alarm uansett hvor du befinner deg, og koble til flere smarte produkter, som gjør hjemmet ditt både tryggere og smartere.

Sector Alarm App

Få full kontroll med mobilen

I appen vår får du full oversikt over boligen din. Skru av og på alarmen, legg inn 24-timers-koder, skru av smartplugger, få beskjed når barna kommer hjem, eller se temperaturen i hjemmet ditt – og mye mer. Om du også har smart dørlås fra Yale Doorman, kan du få en helt nøkkelfri hverdag, der du kan styre både alarm og lås med mobilen. Det gjør at du enkelt kan slippe inn vaskehjelp eller håndverkere, og du behøver heller ikke bekymre deg for at barna skal miste nøklene sine på skoleveien.Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.

 Ekstra trygghet på et blunk

Ved hjelp av vår nye «Se hjem»-funksjon, kan du ta stillbilder fra kameraene i boligen din. Bildene taes i Sector Alarm App, og kan lastes ned og deles ved behov.

 

Funksjonen fungerer kun når du har aktivert full sikring i boligen din, og ikke når alarmen er skrudd av eller hvis du har aktivert skallsikring. Løsningen er en fin tilleggsfunksjon for dem som ønsker å se til at alt er i orden hjemme når ingen er der. Kanskje ønsker du å se hvordan tenåringene forlot huset, eller om hunden har det fint når du er borte?

 

For å kunne ta i bruk tjenesten, må din boligalarm ha kameradetektor CAMIR F2. Er du usikker på hvilken versjon du har, kontakt kundesenteret så vil de hjelpe deg videre.

kamera

En økt trygghetsfølelse med smartplugger

Et av de smarte produktene du kan koble til Sector Alarm-appen, er smartplugger, som gjør at du kan skru av eller på elektronikk fra mobilen din.

 

Du kan for eksempel koble til panelovner, slik at du kan styre temperaturen i hjemmet ditt, eller du kan benytte smartplugger på elektronikk du benytter hver dag. Bekymrer du deg ofte for om du har glemt å skru av kaffetrakteren, strykejernet eller rettetangen? Med smartplugg kan du enkelt kutte strømtilførselen til produktet – rett fra mobilen.

 

En forutsetning for bruk av smartplugger, er at alarmsentralen din er tilkoblet internett via bredbånd.

Lås opp døren og skru av alarmen samtidig

Smarte dørlåser har på kort tid blitt svært populært. Ikke bare slipper du å bruke nøkler, du kan også slippe inn folk i boligen din med noen få tastetrykk på mobilen – for eksempel en håndverker eller vaskehjelp. Om du har smartlåsen Yale Doorman, kan vi ved hjelp av vår EasyLock låsmodul koble låsen til vårt alarmsystem, slik at du både kan låse opp døren og skru av alarmen med Sector Alarm-appen eller kode.