Tidlig varsling kan
begrense et alvorlig skadeomfang

Få et utforpliktende tilbud Få et utforpliktende tilbud

Vannsensor

Alle som har hatt en vannlekkasje i hjemmet sitt vet hvor viktig det er å oppdage lekkasjen så tidlig som mulig. Vann kan gjøre svært stor skade, særlig hvis det tar tid før lekkasjen oppdages. 

Rehabiliteringsarbeidet blir ofte omfattende, og i verste fall må man flytte ut av boligen mens arbeidet pågår. Vanndetektorer er en rimelig investering for å unngå store kostnader og mye arbeid med å rydde opp i etterkant. Alle som har hatt en vannlekkasje i hjemmet sitt vet hvor viktig det er å oppdage lekkasjen så tidlig som mulig. Vann kan gjøre svært stor skade, særlig hvis det tar tid før lekkasjen oppdages. 

Antall vannskader øker
Vannskadestatistikk fra Finans Norge viser at det avdekkes en vannskade i leiligheter, hus og hytter hvert niende minutt her i landet, og antallet vannskader har økt kraftig de siste årene. De fleste av oss vil oppleve vannskade minst én gang i løpet av livet. Sjansen er faktisk større for at du vil oppleve vannskade enn sjansen for innbrudd og brann til sammen.
En økt trygghetsfølelse med vanndetektor

Mange dråper små
Tenk deg at du går inn på kjøkkenet en kveld for tømme oppvaskmaskinen. Du tråkker i noe vannsøl, men tenker ikke så mye over det. Litt senere slår du av TV-en i stuen, slukker lyset og går tilbake til kjøkkenet for å slukke der også før du legger deg. Du tråkker igjen i noe vått og skjønner at det må være en lekkasje et sted. Ganske riktig, det drypper vann fra et rør under oppvaskbenken. Du får satt en beholder under lekkasjen og stenger hovedkranen. For rørleggeren er dette ofte en enkel reparasjon, men tenk om skaden hadde oppstått mens du var bortreist på påskeferie?

De fleste skader skyldes rørbrudd
De fleste vannskader skyldes utette rør og koplinger, utette våtrom eller lekkasje fra utstyr som oppvask- og vaskemaskin, kjøleskap med isbitmaskin eller varmtvannsbereder. Er varmtvannsberederen plassert i et rom du sjelden går inn i, kan en liten lekkasje som får pågå over lengre tid gjøre stor skade.

Vannsensoren varsler tidlig
En vannsensor måler fuktighet der den er plassert. Sensoren varsler deg og alarmstasjonen om at du har en lekkasje i boligen. Prioriter vannsensorer i rom der det ikke er sluk. 

Sector Alarm tilbyr vannsensorer som en tilleggstjeneste som integreres i boligalarmen din.

Smarte løsninger til din bolig

Hjemmet inneholder en del brannfarer og ofte starter branner med glemte kaffetraktere og andre el-produkter. Nå kan du minimere disse risikoene ved hjelp av smartplugger og da dobbeltsjekke at alt er skrudd av. Logg deg inn på Sector Alarm App og administrer dine el-produkter.

Sector Alarm App

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du full oversikt over din boligalarm på mobilen. Du kan blant annet slå av og på alarmen, se historikk, administrere brukere, sette opp 24 timers koder, få melding når barna kommer hjem, se temperaturen i hjemmet.

Smartplugger

Smartplugger

Med smartplugger har du full kontroll på belysning og andre el-produkter i ditt hjem.  Dette gir deg full kontroll og gjør ditt hjem enda smartere og enda tryggere.

Digitale låser / Yale Doorman

Digitale låser / Yale Doorman

Vi tilbyr støtte for Yale doorman via EasyLock. Dette betyr at vi kan integrere din lås mot alarmsystemet og du vil kunne låse opp og igjen via Sector Alarm App og Mine Sider.