Hyttealarm fra Sector Alarm

Sector Alarm passer på hytta når du ikke er der, og sørger for at den er varm når du kommer frem. Med brann- og innbruddsalarm fra Sector Alarm og en smartplugg har du "ring hytta varm"-tjenesten inkludert. Du trenger ikke engang å ringe, da tjenestene enkelt kan betjenes via vår app.

Ring hytta varm

Det er mange fordeler med å kunne styre temperaturen på hytta hjemmefra. Det gir en god følelse å møte en varm hytte med frostfrie ruter og varme senger når du kommer frem på kvelden vinterstid. Med Sector Alarm-appen kan du sørge for at hytta har ønsket temperatur og at lyset står på når du kommer frem.

Snøvær og kulde til tross – hytta er varm og klar til bruk når du kommer frem
Alt du trenger for å benytte tjenesten er at alarmen fra Sector Alarm er koblet til internett, at hytta har innlagt strøm og en smartplugg tilkoblet en panelovn. Ønsker du å styre flere panelovner, lamper eller utstyr med appen, har systemet kapasitet til hele fem smartplugger.

Smartplugger installeres for kun kr 395,- per stk, eller 995,- for en tre-pack. Her kan du lese mer om smartplugger

 Ring hytta varm
Få tilbud
Tid igjen:
Kom frem til en varm og lun hytte med "Ring hytta varm"
Røykvarslere på hytta

Røykvarslere på hytta

I hytta finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering, og du rask varsling, uansett hvor i landet du befinner deg.

Uansett om du aktiverer alarmen på hytta eller eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med hyttealarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden og om at hytta har vært urørt mellom hytteturene.

Full kontroll på hytta med Sector Alarm APP

Med Sector Alarm App har du full oversikt over din hytte på mobilen. Du kan blant annet slå av og på alarmen, se historikk, administrere brukere, sette opp 24 timers koder, få melding når barna kommer hjem, se temperaturen i hjemmet. Du kan også kombinere Sector Alarm App med Yale Doorman elektronisk dørlås. Da får du en nøkkelfri hverdag der du kan styre alarmen og låse opp døren for vaskehjelpen eller håndverkeren.

Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.