Din påmelding er nå registrert!

Din neste faktura vil komme i form av et avtalegirotrekk. Det kan likevel hende at en faktura blir utstedt like før registreringen trer i kraft. Skulle denne avtalegiroregistreringen krysse fakturautsendelse på denne måten, betaler du fakturaen som normalt. Neste faktura vil da komme som avtalegirotrekk. 

Øyeblikkelig respons når du trenger det mest

Øyeblikkelig respons når du trenger det mest

Ved et alarmsignal, vil våre operatører raskt identifisere årsaken til alarmen, og hurtig igangsette riktig reaksjon, enten det er kontakt med deg per telefon, nabovarsling, vekterutrykking eller assistanse til å varsle nødetater. Det gjør at du sparer verdifull tid om ulykken skulle være ute.

 

Bevegelsesdetektorene i din bolig tar bilder når de registrerer bevegelser, selv når det er mørkt. Skulle uvedkommende ha kommet seg inn i boligen din, vil dermed våre operatører umiddelbart kunne se dem på bildene som overføres til alarmsentralen.

 

Når du er hjemme kan du bruke vår skallsikring for ekstra trygghet. Da er bevegelsesdetektorene deaktivert, slik at du kan bevege deg fritt, mens innbruddsalarmen på dører og vinduer er aktivert. Det gjør at du kan føle deg trygg, både når du er hjemme og på reise.

Våre røykvarslere redder liv

Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden.

Sector Alarm App

Få full kontroll med mobilen

I appen vår får du full oversikt over boligen din. Skru av og på alarmen, legg inn 24-timers-koder, skru av smartplugger, få beskjed når barna kommer hjem, eller se temperaturen i hjemmet ditt – og mye mer. Om du også har smart dørlås fra Yale Doorman, kan du få en helt nøkkelfri hverdag, der du kan styre både alarm og lås med mobilen. Det gjør at du enkelt kan slippe inn vaskehjelp eller håndverkere, og du behøver heller ikke bekymre deg for at barna skal miste nøklene sine på skoleveien.Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.