Overvåkningskameraer

Her finner du det du trenger til ditt overvåkningskamera.

Overvåkningskameraer

Overvåkningskameraer

Her finner du det du trenger til ditt overvåkningskamera.

Omfattende produktgaranti Problemfri og profesjonell installasjon, gratis teknisk service på livstid, og gratis erstatning hvis utstyret blir ødelagt.
Sylskarp HD-video Vidvinkel kamera med full HD-oppløsning på 1080p.
Sikker skylagring Bevegelsesaktiverte opptak med sikker skylagring.
Tilkoblet døgnbemannet alarmstasjon Alarmstasjonen kan se videoklipp 15 minutter før og etter en utløst alarm (dersom du har gitt tillatelse)
Kraftige analyseverktøy Skiller mellom personer, kjøretøy og dyr.

Ofte stilte spørsmål...

Har jeg lov til å overvåke folk utenfor huset mitt?

Kameraovervåking av din private eiendom er lovlig og krever ingen offisiell tillatelse. Du må imidlertid sørge for at du ikke overvåker offentlige områder utenfor hjemmet eller naboens eiendommer.

Du har ikke lov til å overvåke leietakere i din private eiendom, og før du publiserer noen video eller bilder, trenger du samtykke.

Når du abonnerer på Sector Alarms Video tjenester, har du lov til å bruke våre skilt og klistremerker på eiendommen din som informerer besøkende om videoovervåking og hindrer uvelkomne besøkende fra å komme inn på eiendommen din.

For andre spørsmål relatert til HD-videokameraer, vennligst kontakt vår chat.

Trenger jeg internettforbindelse for å bruke videokameraene?

HD-kameraene fungerer adskilt fra alarmsystemet ditt gjennom vår Sector Alarm-app og krever en stabil internettforbindelse.

Hva er hovedfunksjonene til HD-videokameraene?

Videotjenesten leveres via Sector Alarm video-appen og er ikke tilkoblet vår standard Sector Alarm App. Du bruker samme pålogging i begge appene.

Du vil ha tilgang til:

  • LIVE stream video
  • Hendelseshistorikk
  • Avansert videoanalyse
  • Opptaksregler med skylagring (Se egne vilkår)
  • Fullt personvern, kun for dine øyne
Hva er forskjellen mellom bevegelsesdetektor med kamera og overvåkningskamera?

Bevegelsesdetektor med kamera oppdager mistenkelige bevegelser og utløser alarmen. Skarpe bilder sendes til vår alarmstasjon for umiddelbar respons. Overvåkningskameraet tar opp video umiddelbart ved bevegelsesaktivering og et varsel blir sendt til mobilen din slik at du kan se hva som skjer i Sector Alarm Appen.

Overvåkningskameraene overvåkes ikke av alarmstasjonen vår. Det er kun du som kan se og har tilgang til videoene. 

Overvåkningskameraer

Alle hjem er forskjellige - vi skreddersyr alarmsystemet til å passe deg og dine behov best. 

Utendørs HD-overvåkningskamera

Utendørs HD-overvåkningskamera

Hold et øye med det som skjer utenfor hjemmet ditt med utendørs HD-overvåkningskamera. Med infrarød teknologi tar kameraet også opp i mørket.

Videoringeklokke

Videoringeklokke

Se hvem som er på døren før de ringer på. Når en besøkende nærmer seg døren din, får du umiddelbart et varsel. Åpne Sector Alarm App for å se personen på video og starte en samtale.

Innendørs HD-overvåkningskamera

Innendørs HD-overvåkningskamera

Se barna dine komme trygt hjem eller hold kontakten med kjæledyret ditt. Gjennom Sector Alarm App kan du se, høre og snakke med dem direkte, og se opptak av hva som har skjedd hjemme.

180° HD-videokamera

180° HD-videokamera

Et bærbart innendørskamera med 180° HD-kvalitet. Enkelt å bruke og å flytte dit du ønsker. Med ett enkelt trykk kan du starte en videosamtale for å prate med dine kjære.