Sector Alarm TC

Her finner du det du trenger til ditt system, Sector Alarm TC. Dette er vår nyeste produktserie og og kommer fra leverandøren Honeywell.

Sector Alarm TC

Sector Alarm TC

Her finner du det du trenger til ditt system, Sector Alarm TC. Dette er vår nyeste produktserie og og kommer fra leverandøren Honeywell.

Livstidsgaranti og funksjonsgaranti Kostnadsfri teknisk ettersyn og utskiftning av komponenter ved feil.
Brukervennlig Du kan enkelt styre alarmen din via appen, på betjeningspanelet, med fjernkontroll og nøkkelbrikker.
Overvåking 24/7 Våre avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.
Beskyttelse også mot brann Brannalarmen vår er alltid aktiv og tilkoblet alarmstasjonen, også når boligalarmen er skrudd av.
Tilpasses deg og dine behov Du kan oppgradere alarmsystemet når som helst. Legg til smarthjem-enheter etter behov.
Systemsjekk Funksjonaliteten til alarmenhetene sjekkes over 100 ganger i døgnet.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg bytte batterier selv?

Dersom du har et av våre nyere alarmsystemer, er det enkelt å bytte batterier selv. Her ser du en oversikt over de alarmkomponentene du fritt kan bytte batterier på selv, og filmene viser hvordan du enkelt kan gjøre dette.

Dersom du ønsker mer informasjon kan du lese mer om hvordan bytte batterier her.

Hvordan utfører jeg en test av alarmsystemet mitt?

Vi anbefaler at du tester alarmsystemet en gang i blant for å kontrollere at at overføringen til alarmstasjonen fungerer.

Vær oppmerksom på at du må være tilgengelig på telefonen.

  1. Koble til alarmsystemet og gå ut av huset.
  2. Vent utenfor (minst 3 minutter) slik at alarmsystemet kan aktiveres riktig.
  3. Gå inn uten å frakoble alarmen. Den vil sette i gang. Flytt deg foran områdene i huset du trenger å teste. Du kan lukke dører og vinduer slik at signalet fra magnetikken også blir testet.
  4. Vent i 30 sekunder før du frakobler alarmen. Vær forsiktig med lydnivået da sirenen utløses veldig høyt.
  5. Alarmstasjonen vil kontakte deg. De vil be deg om det hemmelige passordet, slik at vi kan identifisere deg riktig.

Hvis du ikke har hørt fra oss innen fem minutter, kan du kontakte oss via chat.

Hva gjør jeg hvis jeg vil ha service på alarmsystemet mitt?

Kundeservice kan utføre en fullstendig diagnosetest på alarmsystemet ditt. Denne testen vil inkludere kontroll av tilkobling og frakobling av funksjonaliteten på alarmen. Kontrollerer signalene fra betjeningspanelet og sjekker alarmen for eventuelle feil med sensorer. Hvis det oppdages feil som krever et besøk på stedet, vil kundeservice avtale en service med deg.

Hva skjer med alarmen ved strømbrudd?

Ved strømbrudd vil alarmens innebygde batteri ta over og alarmen vil fremdeles fungere. Du behøver derfor ikke bekymre deg for at alarmen slutter å virke. Alarmstasjonen vil kontakte deg dersom det er strømbrudd i lang tid. 

Du kan også aktivere varsler om elektriske problemer i Sector Alarm Appen, under innstillinger. Les mer om Sector Alarm App her.

Hvem kan se bildene tatt av bevegelsesdetektoren med kamera?

Sector Alarm vil beskytte personvernet ditt. Alarmstasjonen vil kun ha tilgang til bildene tatt av bevegelsesdetektoren hvis alarmen utløses. Hvis alarmen ikke er aktivert, eller det ikke er noe alarmsignal, tar ikke bevegelsesdetektoren bilder.

Bildene vil kun brukes som hjelp til å kunne evaluere og bestemme årsaken til at alarmen ble utløst.


Det er bare sikkerhetsoperatørene ved alarmstasjonen som har tilgang til de mottatte bildene.

Jeg vil gjerne vite hvordan jeg bruker betjeningspanelet.

En liste over våre bruksanvisninger finner du her.

Hvis du fortsatt trenger hjelp etter å ha konsultert bruksanvisningen, hjelper kundeservice deg gjerne på chatten.

Jeg skal pusse opp. Er det noe jeg bør tenke på?

Når du skal pusse opp er det viktig at du tar kontakt med Sector Alarm i god tid før du faktisk starter arbeidet. 

Så fort man demonterer en komponent som tilhører alarmen, sendes et sabotasjesignal til vår alarmstasjon. Dette vil av deg som kunde oppleves som et vanlig alarmsignal med sirene. For å sikre rett aksjon fra vår alarmstasjon, i praksis unngå at en vekter rykker ut til deg, er det viktig for oss å ha informasjon om din planlagte oppussing. Merk at dersom man demonterer komponenter selv, gjelder ikke produktgarantien.

Kan jeg ha alarm selv om jeg har husdyr?

Ja, du kan ha boligalarm når du har husdyr. Om du har husdyr under 18 kg er det tilstrekkelig å tilpasse bevegelsesdetektorene til dette. På de nyeste alarmtypene kan en slik husdyrtilpasning gjøres kostnadsfritt via fjernprogrammering fra vår tekniske avdeling. Ved eldre alarmsystemer må bevegelsesdetektorene byttes ut til husdyrvennlige detektorer.

Kontakt gjerne kundeservice her på chat for mer informasjon om husdyrtilpasning og skallsikring.

Hvorfor tok ikke alarmstasjonen kontakt med meg da alarmen min ble utløst?

Når alarmen din utløses, vil du motta beskjed fra alarmstasjonen vår via telefon eller SMS. Hvis dette ikke skjer, kan det være forskjellige grunner til at alarmsystemet ikke har sendt et signal til alarmstasjonen.


Hvis dette er tilfelle, kan du kontakte oss via vår chat.

Hvorfor lyser varsellampen på betjeningspanelet mitt?

Hvis varsellampen på betjeningspanelet lyser, kan det ha oppstått en feil i alarmsystemet. Dette kan for eksempel skyldes et problem med batteriet eller strømforsyningen, på grunn av et problem med sensorovervåking, en feil med GSM/GPRS eller andre forstyrrelser.

Bruksanvisningen som fulgte med alarmsystemet ditt, vil gi en mer detaljert beskrivelse av hva som kan være nødvendige tiltak for å rette opp en feil. I tilfeller der bruksanvisningen ikke svarer på det du lurer på, ber vi deg ta kontakt med oss på chat.

Er jeg selv ansvarlig for å kontrollere alarmsystemet mitt?

Hvis du foretar noen form for endring av telefonisystemet, må du informere Sector Alarm om dette og teste alarmsystemet ditt.

Før du skal ut på reise, kan det være betryggende å teste alarmen. Dette bør gjøres i god tid før avreise slik at vi kan utbedre eventuelle feil.

Alle kunder er forøvrig ansvarlig for å teste alarmen jevnlig, gjerne en gang i kvartalet. Dette gjøres enkelt ved å utløse alarmen og vente på oppringing fra alarmstasjonen.

NB! Test aldri panikkalarmen.

Hva gjør jeg hvis jeg har batterifeil?

Når du har feilsøkt alarmsystemet ditt og kommet frem til at det er lav batterispenning, vil vi at du kontakter oss for å bestille en batteriservice.

Batterier anses som forbruksmateriell og omfattes derfor ikke av produktgarantien. Ved bestilt service kommer en kostnad i henhold til Sector Alarms prisliste i tillegg, pt. kr 895,-.


Du kan se hvordan du bytter batteri  her. 

Kan jeg ha alarmen på mens jeg er hjemme?

Ja, alarmen kan tilpasses slik at kun visse soner er aktive når du er hjemme. Har du for eksempel soverom i 2. etasje, kan sensorene i 1. etasje aktiveres om natten, sammen med sensorer på dører og vinduer. Dette omtales gjerne som delsikring eller nattsikring. Skallsikring – sikring av boligens ytterkanter, som dører og vinduer – gjør at du og din familie kan bevege dere fritt i boligen mens alarmen er på. 

Hvis du vil ha mer informasjon om dette, kan du kontakte oss på chat.

Møter alarmen kravene til FG, TEK10 og andre gjeldende forskrifter?

Sector Alarm som selskap, våre montører, vår alarmstasjon og våre produkter er alle FG godkjent. Videre støtter våre produkter, satt opp i tråd med kravene i FG og/eller forskrifter/TEK 10, de krav som er satt av Forsikringsselskapenes godkjenningsnemd (FG) og eller myndighetene.

 

Sector Alarm minner om at alle boliger er forskjellig og at det av den grunn vil være vår installatør som gir råd for å montere alarm som er innenfor kravene. Det vil allikevel alltid være boligeier som har det formelle ansvaret for hvilken løsning for deteksjon av brann, og innbrudd, som velges i egen bolig. Våre montører er godt utdannet for å installere i tråd med gjeldene krav, men dette utelater ikke den undersøkelsesplikt man har til sikring i egen bolig.

Er det fare for skadelig stråling?

Nei, alarmen sender på vanlige radiobølger (smalbånd FM). Sendetid per dag er 4 minutter, dette pga at komponentene sender til sentralen lokalt i huset for å sjekke at alt er ok, dette er et krav så lenge systemet er trådløst. GSM-senderen ”stråler” som en vanlig mobiltelefon 30 sekunder per døgn, den er ellers passiv.

Hva er skallsikring?

Skallsikring betyr å sikre hjemmets ytterkanter, altså «skallet», som dører og vinduer. Dette gjøres ved hjelp av magnetkontakter. Skallsikring gjør det enkelt for deg å ha på alarmen også når du er hjemme og sikrer at du og din familie kan sove trygt om natten. Dette er også løsningen for deg som har husdyr over 18 kilo. Både du og dine husdyr kan gå fritt i boligen mens magnetkontaktene sikrer boligens skall.

 

Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon om skallsikring.

Hvordan støvsuger / renser jeg en røykvarsler som piper?

Start med å sjekke batteriet på røykvarsleren. Har du tilgang til et nytt batteri, så bytt gjerne ut det gamle batteriet. Deretter støvsuger du filteret for støv og andre partikler.

 

Er du usikker på hvordan du gjør dette, kan du kontakt oss her via chat.

Tilleggsprodukter til ditt alarmsystem

Alle hjem er forskjellige - vi skreddersyr alarmsystemet til å passe deg og dine behov best. 

Yale Doorman - digital dørlås
Yale Doorman - digital dørlås

Yale Doorman gir deg en nøkkelfri hverdag og sikkerhet i ett produkt. Lås opp døren og deaktiver boligalarmen øyeblikkelig i én handling.

Installasjonsverdi 3790,- + 39,-/mnd

Easylock låsmodul
Easylock låsmodul

Lås opp døren og slå av alarmen samtidig. Med EasyLock låsmodul kan du koble Yale Doorman til din boligalarm.

 

Installasjonsverdi 495,- + 0,-/mnd

Utendørs HD-overvåkningskamera
Utendørs HD-overvåkningskamera

Hold et øye med det som skjer utenfor hjemmet ditt med utendørs HD-overvåkningskamera. Med infrarød teknologi tar kameraet også opp i mørket. 


Installasjonsverdi 3490,- + 39,-/mnd 

Ringeklokke med HD-kamera
Ringeklokke med HD-kamera

Se hvem som er på døren før de ringer på. Når en besøkende nærmer seg døren din, får du umiddelbart et varsel. Åpne Sector Alarm App for å se personen på video og starte en samtale.


Installasjonsverdi 3490,- + 39,-/mnd 

Innendørs HD-overvåkningskamera
Innendørs HD-overvåkningskamera

Se barna dine komme trygt hjem eller hold kontakten med kjæledyret ditt. Gjennom Sector Alarm App kan du se, høre og snakke med dem direkte, og se opptak av hva som har skjedd hjemme.


Installasjonsverdi 2490,- + 39,-/mnd 

180° HD-videokamera
180° HD-videokamera

Et bærbart innendørskamera med 180° HD-kvalitet. Enkelt å bruke og å flytte dit du ønsker. Med ett enkelt trykk kan du starte en videosamtale for å prate med dine kjære.


Installasjonsverdi 3490,- + 39,-/mnd 

Bevegelsesdetektor med kamera
Bevegelsesdetektor med kamera

Kameradetektoren reagerer og tar bilder med blits ved bevegelse og høy temperatur, og tar like gode bilder i dagslys som i mørket.

 

Installasjonsverdi 1590,- + 20,-/mnd

Infrarød bevegelsesdetektor
Infrarød bevegelsesdetektor

Bevegelsesdetektoren reagerer via IR på bevegelse i sitt dekningsområde som er 11 m i 90 graders vinkel.

 

Installasjonsverdi 1590,- + 20,-/mnd

Magnetkontakt
Magnetkontakt

Hvis en dør eller et vindu med en magnetkontakt åpnes, brytes kontakten og alarmen utløses.

 

Installasjonsverdi 795,- + 20,-/mnd

Optisk røykvarsler
Optisk røykvarsler

Den optiske røykvarsleren reagerer raskt på røyk og aktiverer kameradetektoren som tar bilder. Har du flere røykvarslere, varsler alle samtidig ved røykutvikling.


Installasjonsverdi 1590,- + 20,-/mnd

Smartplugger 3-pack
Smartplugger 3-pack

Styr belysningen og andre elektriske apparater med smartplugger gjennom Sector Alarm App.

 

Pris kun 395,- pr stk/ 995,- 3-pack + 0,-/mnd

Fjernkontroll
Fjernkontroll

Slå på og av alarmen fra soverommet, garasjen og hagen. Du kan også aktivere panikkalarmen.

 

Pris 795,- + 0,-/mnd

Nøkkelbrikker
Nøkkelbrikker

Med våre nøkkelbrikker kan du slå av alarmen uten å taste koden. Enkelt å bruke for alle i familien.

 

Pris 5 stk 199,- + 0,-/mnd

Nøkkelboks
Nøkkelboks

Nøkkelboksen sikrer at du alltid har en nøkkel tilgjengelig til din bolig, og er praktisk om en har glemt eller mistet nøkkel, eller ved utrykning slik at vekter kan foreta innvendig sjekk av boligen. 

 

Installasjonsverdi kun 990,- + 0,-/mnd

Betjeningspanel
Betjeningspanel

Utvid alarmsystemet ditt med ekstra paneler. Dette gir deg mer fleksibilitet i bruken av alarmen, og er ideelt i alternative entreer eller i 2. etasje. 

 

Installasjonsverdi 1590,- + 20,-/mnd

Skallsikringspakke
Skallsikringspakke

Skallsikringspakken inneholder 1 fjernkontroll og 3 magnetkontakter. Skallsikring sikrer boligens ytterkanter, som dører og vinduer., og muliggjør å ha på alarmen også når du er hjemme. 

 

Installasjonsverdi kun 1990,- + 60,-/mnd

Vannsensor
Vannsensor

Med vannsensor i boligen kan vannlekkasjer oppdages og stoppes i tidlig fase, og store skader kan unngås. 

 

Installasjonsverdi 1590,- + 20,-/mnd

Glassbruddetektor
Glassbruddetektor

Kan brukes som et supplement til magnetkontakter ved skallsikring og ved sikring av ytre områder på dører og vinduer.

 

Installasjonsverdi 1590,- + 20,-/mnd

Sjokksensor
Sjokksensor

Sjokksensoren reagerer på vibrasjoner eller harde slag og kan brukes som et supplement til magnetkontakter.

 

Installasjonsverdi 1590,- + 20,-/mnd

Sjokksensor med magnetkontakt
Sjokksensor med magnetkontakt

Sjokksensor med magnetkontakt. Reagerer på harde og gjentagende slag og om døren eller vinduet åpnes.

 

Installasjonsverdi 1590,- + 20,-/mnd

Månedsabonnementet har et tak på 100 kr per måned i tilleggspris uansett antall sikkerhetsprodukter som kjøpes i tillegg. Digital dørlås og videoprodukter inngår ikke i denne maksprisordningen.
Våre priser forutsetter tegning av avtalegiro.