Ledergruppen i Sector Alarm Norge

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2017 en omsetning på litt over 2 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995 og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Selskapet har 600 000 kunder og over 3000 medarbeidere i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania, Frankrike, Italia og Portugal.

I Norge har selskapet 180 000 kunder og 600 medarbeidere. Både medarbeidere og kunder er i fokus hos oss, noe våre klimaundersøkelser og de mange prisene vi har mottatt for beste kundeservice bekrefter.

Kim Grove-Knutsen
Kim Grove-Knutsen

Administrerende Direktør

Kim begynte i selskapet i 2017.

Han har stor fokus på arbeidsglede og engasjement og mener det er en forutsetning for å oppnå selskapets mål og ambisjoner.

Grove-Knutsen har 15 års erfaring fra ulike lederstillinger i Atea, de siste tre årene som regionsdirektør. Han har også erfaring fra blant annet Get og General Electric. 

 

Grove-Knutsen har en Bachleor of Marketing in Marketing Communication fra BI.Send en e-post til Kim eller se LinkedIn-profil

Morten Dørum Reiten
Morten Dørum Reiten

Porteføljedirektør

Morten begynte i selskapet i 2022 og har det overordnede ansvaret for selskapets kundeportefølje, herunder kundesenteret, alarmstasjonen og salgssenteret (innesalg, flytteavdelingen og kundeavdelingen).


Han er lidenskapelig opptatt av den gode kundeopplevelsen, og mener at Sector Alarms evne til å sette kunden først i alt vi gjør legger til rette for fornøyde kunder over tid.

Reiten har bred erfaring fra kommersielt og strategisk lederskap. Han kommer sist fra Telia hvor han har vært ansvarlig for Mycall, en merkevare i Consumer divisjonen og har tidligere jobbet med strategi og forretningsutvikling i Nille og Broadnet. Morten startet sin karriere som Management Consultant i Deloitte.


Morten har en Master i økonomi og ledelse (Siviløkonomstudiet) med spesialisering i finansiell økonomi fra Handelshøyskolen BI.


Send en e-post til Morten eller se LinkedIn-profil

Camilla Bernhoftsen Dahl
Camilla Bernhoftsen Dahl

Direktør HR og Juridisk


Camilla startet i selskapet i 2016 og har ansvar for Human Resources og det juridiske i selskapet.


Hun mener menneskene er den viktigste ingrediensen i Sector Alarms suksessoppskrift, og kan vise til at Sector Alarm ligger helt i toppsjiktet i Europa når det gjelder medarbeidertilfredshet.


Dahl har mange års erfaring som advokat og forhandler fra NHO Service og LA. Hun er utdannet cand. jur. fra Universitetet i Oslo og har en Master of International Corporate and Commercial Law fra Bond University.

 

Send en e-post til Camilla eller se LinkedIn-profil

Gøril Wahl-Olsen Tvedt
Gøril Wahl-Olsen Tvedt

Økonomidirektør

Gøril begynte i selskapet i 2018 og har overordnet ansvar for økonomistyring av virksomheten, herunder også regnskap, lønn og rapportering.


Tvedt startet sin arbeidskarriere som revisor i Arthur Andersen og Ernst & Young. Veien gikk videre til ulike lederroller i Telia og senere til Get der hun hadde ansvaret som Konsernregnskapssjef.


Hun er Siviløkonom og Statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole.

 

Send en e-post til Gøril eller se LinkedIn-profil

Torstein Grundt
Torstein Grundt

Salgsdirektør

Torstein begynte som Regional Salgssjef i selskapet i 2013. Etter mange år med stor salgssuksess overtok han ansvaret som salgsdirektør i 2018.


Han har ansvaret for flere hundre selgerstjerner som jobber i felt og som er grunnlaget for at Sector Alarm er det selskapet det er i dag.


Grundt startet som direkteselger da han var 18 år og har siden den gang hatt ulike lederstillinger innenfor salgsområdet.


Grundt har en Bachelor of Business Administration Fra BI og European Business School i Tyskland.

 

Send en e-post til Torstein eller se LinkedIn-profil

Ricky Sookermany
Ricky Sookermany

Markedsdirektør

 

Ricky begynte i Sector Alarm i februar 2021 og har ansvar for marketingavdelingen. Han har ansvaret for all markedsføring og kommunikasjon.

 

Med over 15-års erfaring fra digital marketing vil han være en digital kraft for Sector Alarm. Ricky mener at en av suksessfaktorene for å lykkes er å tilstrebe å ligge i front og ha den «gule ledertrøyen». Utviklingen går enormt fort og som i idretten vet man aldri når neste brudd går.

 

Ricky har så vel marketing som IT-utdannelse og en unik bakgrunn fra ulike selskaper som har satset og lykkes med digital markedsføring. De siste tre årene har han jobbet som Nordic Performance Marketing Manager i Elkjøp.

 

Send en e-post til Ricky eller se LinkedIn-profil

Fredrik Fløysand
Fredrik Fløysand

Driftsdirektør

 

Send en e-post til Fredrik.