Ledergruppen i Sector Alarm Norge

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2017 en omsetning på litt over 2 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995 og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Selskapet har 600 000 kunder og over 2700 medarbeidere i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania, Frankrike og Italia.

I Norge har selskapet 180 000 kunder og 600 medarbeidere. Både medarbeidere og kunder er i fokus hos oss, noe våre klimaundersøkelser og de mange prisene vi har mottatt for beste kundeservice bekrefter.

Kim Grove-Knutsen

Kim Grove-Knutsen

Administrerende Direktør

Kim begynte i selskapet i 2017.

Han har stor fokus på arbeidsglede og engasjement og mener det er en forutsetning for å oppnå selskapets mål og ambisjoner.

Grove-Knutsen har 15 års erfaring fra ulike lederstillinger i Atea, de siste tre årene som regionsdirektør. Han har også erfaring fra blant annet Get og General Electric. 

 

Grove-Knutsen har en Bachleor of Marketing in Marketing Communication fra BI.Send en e-post til Kim eller se LinkedIn-profil

Stian Veganger

Stian Veganger

Porteføljedirektør

Stian har lang erfaring fra Sector Alarm der han har hatt ulike lederstillinger, alle knyttet til kundereisen.

Han har det overordnede ansvaret for selskapets kundeportefølje, herunder kundesenteret, alarmstasjonen og HQ sales.

Veganger var med å starte selskapets kundesenter som er lokalisert i Fuengirola i Spania. Et kundesenter som flere ganger er kåret til Norges beste og hele 11 ganger som det beste i Sikkerhetsbransjen.

Veganger, som har en grad i Export Marketing fra Leeds Beckett University og London South Bank University, har også ledererfaring fra Bring og Allkopi.


Send en e-post til Stian eller se LinkedIn-profil

Camilla Bernhoftsen Dahl

Camilla Bernhoftsen Dahl

Direktør HR og Juridisk


Camilla startet i selskapet i 2016 og har ansvar for Human Resources og det juridiske i selskapet.


Hun mener menneskene er den viktigste ingrediensen i Sector Alarms suksessoppskrift, og kan vise til at Sector Alarm ligger helt i toppsjiktet i Europa når det gjelder medarbeidertilfredshet.


Dahl har mange års erfaring som advokat og forhandler fra NHO Service og LA. Hun er utdannet cand. jur. fra Universitetet i Oslo og har en Master of International Corporate and Commercial Law fra Bond University.

 

Send en e-post til Camilla eller se LinkedIn-profil

Gøril Wahl-Olsen Tvedt

Gøril Wahl-Olsen Tvedt

Økonomidirektør

Gøril begynte i selskapet i 2018 og har overordnet ansvar for økonomistyring av virksomheten, herunder også regnskap, lønn og rapportering.


Tvedt startet sin arbeidskarriere som revisor i Arthur Andersen og Ernst & Young. Veien gikk videre til ulike lederroller i Telia og senere til Get der hun hadde ansvaret som Konsernregnskapssjef.


Hun er Siviløkonom og Statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole.

 

Send en e-post til Gøril eller se LinkedIn-profil

Torstein Grundt

Torstein Grundt

Salgsdirektør

Torstein begynte som Regional Salgssjef i selskapet i 2013. Etter mange år med stor salgssuksess overtok han ansvaret som salgsdirektør i 2018.


Han har ansvaret for flere hundre selgerstjerner som jobber i felt og som er grunnlaget for at Sector Alarm er det selskapet det er i dag.


Grundt startet som direkteselger da han var 18 år og har siden den gang hatt ulike lederstillinger innenfor salgsområdet.


Grundt har en Bachelor of Business Administration Fra BI og European Business School i Tyskland.

 

Send en e-post til Torstein eller se LinkedIn-profil

Ricky Sookermany

Ricky Sookermany

Markedsdirektør

 

Ricky begynte i Sector Alarm i februar 2021 og har ansvar for marketingavdelingen. Han har ansvaret for all markedsføring og kommunikasjon.

 

Med over 15-års erfaring fra digital marketing vil han være en digital kraft for Sector Alarm. Ricky mener at en av suksessfaktorene for å lykkes er å tilstrebe å ligge i front og ha den «gule ledertrøyen». Utviklingen går enormt fort og som i idretten vet man aldri når neste brudd går.

 

Ricky har så vel marketing som IT-utdannelse og en unik bakgrunn fra ulike selskaper som har satset og lykkes med digital markedsføring. De siste tre årene har han jobbet som Nordic Performance Marketing Manager i Elkjøp.

 

Send en e-post til Ricky eller se LinkedIn-profil

Alexander Soma Bugge

Alexander Soma Bugge

Driftsdirektør

 

Alexander startet sin karriere i Sector Alarm i 2008. Han har siden den gang hatt ulike lederstillinger i selskapet - både i Norge og internasjonalt.

 

Alexander har bred og god bransjeerfaring og mener at Sector Alarms alarmleveranse i kombinasjon med en «tagget» organisasjon er et ypperlig utgangspunkt for videre utvikling.

 

Bugge har overordnet ansvar for Driftsorganisasjonen med rundt 130 medarbeidere. Samt teknikk/produkt, service, vedlikehold og installasjon.

 

Send en e-post til Alexander.