Icon Promo Banner Dark

Spesialtilbud: - Utvid grunnpakken med Yale Doorman digital dørlås for kun 1990 kr! Spesialtilbud: Tid igjen

Vannsensor oppdager
lekkasjer i tidlig fase.

Få varsler om eventuelle lekkasjer i tidlig fase før de forårsaker kostbare skader.

Alarm med overvåkning 24/7

Få pristilbud nå Få pristilbud nå

eller la oss ringe deg for pristilbud

Ring og få pristilbud nå:

23 50 65 61

Vannsensor

Alle som har hatt en vannlekkasje i hjemmet sitt vet hvor viktig det er å oppdage lekkasjen så tidlig som mulig. Vann kan gjøre svært stor skade, særlig hvis det tar tid før lekkasjen oppdages. 

Rehabiliteringsarbeidet blir ofte omfattende, og i verste fall må man flytte ut av boligen mens arbeidet pågår. Vannsensor er en rimelig investering for å unngå store kostnader og mye arbeid med å rydde opp i etterkant. 

Antall vannskader øker
Vannskadestatistikk fra Finans Norge viser at det avdekkes en vannskade i leiligheter, hus og hytter hvert niende minutt her i landet, og antallet vannskader har økt kraftig de siste årene. De fleste av oss vil oppleve vannskade minst én gang i løpet av livet. Sjansen er faktisk større for at du vil oppleve vannskade enn sjansen for innbrudd og brann til sammen.
En økt trygghetsfølelse med vannsensor
Med vannsensor beskytter du deg mot store vannskader.

Mange dråper små
Tenk deg at du går inn på kjøkkenet en kveld for å tømme oppvaskmaskinen. Du tråkker i noe vannsøl, men tenker ikke så mye over det. Senere på kvelden går du inn på kjøkkenet igjen og nok en gang tråkker du i noe vått.. Kanskje det har oppstått en lekkasje? 

Ganske riktig, det drypper vann fra et rør under oppvaskbenken. Du får satt en beholder under lekkasjen og stenger hovedkranen. For rørleggeren er dette ofte en enkel reparasjon, men tenk om skaden hadde oppstått mens du var bortreist på påskeferie?

De fleste skader skyldes rørbrudd
De fleste vannskader skyldes utette rør og koplinger, utette våtrom eller lekkasje fra utstyr som oppvask- og vaskemaskin, kjøleskap med isbitmaskin eller varmtvannsbereder. Er varmtvannsberederen plassert i et rom du sjelden går inn i, kan en liten lekkasje som får pågå over lengre tid gjøre stor skade.

Vannsensoren varsler tidlig
En vannsensor måler fuktighet der den er plassert. Vannsensoren varsler deg og vår alarmstasjon om at du har en lekkasje i boligen. Prioriter vannsensorer i rom der det ikke er sluk. 

Sector Alarm tilbyr vannsensorer som en tilleggstjeneste som integreres i boligalarmen din.

Nå får du fri installasjon av grunnpakken og Yale Doorman til kun kr 1990*
Tid igjen:
Grunnpakke med innbrudds- og brannalarm. Bestill i dag for en tryggere hverdag.

Pristilbud på boligalarm

Steg av
Hva slags bolig vil du beskytte?
Hus Leilighet Annet
Er dette primærboligen din eller en feriebolig?
Primærbolig Feriebolig/hytte
Hvilket produkt fra Sector Alarm er du først og fremst interessert i?
Innbruddsalarm Brannalarm Smart utstyr til boligen Annet

Ett klikk fra å få din pris...

Takk for dine svar! Akkurat nå sparer du 1990 kr! Fyll inn dine opplysninger så kontakter vi deg med et personlig pristilbud.

Få et uforpliktende tilbud på boligalarm

Dette sier våre kunder om oss...

Se vårt utvalg av smarte sikkerhetsprodukter

Få kontroll over boligen med våre nyeste boligalarmprodukter.

Hvorfor velge Sector Alarm?

Som Sector Alarm-kunde får du umiddelbar og personlig respons på innbrudds-, brann- og panikkalarmer. Sannsynligheten for innbrudd eller dødelig brann i boligen blir vesentlig redusert.

Førsteklasses service med alt inkludert
Våre tjenester er på toppnivå, og vi har lokale vektere og sikkerhetseksperter som står parat til gratis utrykning og teknisk ettersyn. Alle produktene våre kommer dessuten med livstidsgaranti og funksjonsgaranti.

Hvorfor velge Sector Alarm?

Kan tilpasses Du kan oppgradere alarmsystemet når som helst. Legg til smarthjem-enheter etter behov.

Brukervennlig Våre alarmer og enheter kan kontrolleres via Sector Alarm App, fjernkontroller, betjeningspaneler eller nøkkelbrikker.

Bare ett trykk ved panikk Vi reagerer på nødrop med det samme, og rykker ut gratis.

Vi holder vakt mens du sover Du og din familie kan sove godt, vel vitende om at alarmen utløses om noe skulle skje.

Ikke tenk på batteriene Sannsynligvis har vi markedets enkleste måte å bytte ut batterier på. I tillegg følger vi med på batterienes funksjon hver eneste dag.

Går strømmen, går det likevel bra Vår alarmstasjon blir varslet om strømmen går i boligen din, slik at operatørene raskt kan iverksette tiltak.

Blokkeringssikkert Hvis noen forsøker å blokkere eller fikle med alarmen din, blir vi varslet.

Systemsjekker Alarmanleggets funksjonalitet sjekkes automatisk 100 ganger i døgnet.

* Bestill på nett i dag og spar 3490,-

Alle nye kunder får nå fri installasjon av grunnpakken (verdi kr 1990). I tillegg får du Yale Doorman digital dørlås til kun kr 1990 (verdi kr 3490). Totalt sparer du hele kr 3490.


Grunnpakken inkluderer 1 sentralenhet med oppkobling via internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 1 røykdetektor, 1 magnetkontakter, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.

 

Tilbudet varer til og med søndag 14. august.