Økt trygghet
- også når du er hjemme

Bestill skallsikring her

Hva er skallsikring?

Skallsikring er en innstilling på boligalarmen som innebærer at innbruddsalarmen kun er aktiv på dører og vinduer, altså i ytterkantene av boligen din. Det betyr at du kan bevege deg som normalt i hjemmet ditt, samtidig som alarmen er skrudd på. Bevegelsessensorene inne i boligen er ikke aktivert, men om noen prøver å ta seg inn i boligen din, vil du bli advart med en gang.

Trygghet også når du er hjemme

Føl deg tryggere

De fleste som har hatt innbrudd hjemme, opplevde hendelsen som svært ubehagelig. Ikke bare er verdifulle gjenstander stjålet, men det å vite at noen har romstert gjennom hjemmet og eiendelene dine, kan skape utrygghet.

 

Dersom de ubudne gjestene tar seg inn i boligen når du er hjemme – kanskje til og med mens familien ligger og sover, vil de fleste oppleve dette som enda mer ubehagelig. Med skallsikring vil du ikke bare være tryggere hjemme – du vil også føle deg tryggere.

Perfekt for deg med husdyr

Har du ett eller flere husdyr som veier mer enn 18 kilo, er skallsikring den beste måten å sikre boligen. Mindre husdyr utløser ikke bevegelsesdetektorene, men det vil ett eller flere større dyr gjøre. Når skallsikringen er på, kan både dyr og mennesker bevege seg fritt i boligen.

 

Med skallsikring aktivert, må dører og vinduer holdes lukket. Du kan sette vinduene i luftestilling, men ikke åpne dem helt. Åpner du vinduet på vidt gap, for eksempel for å lufte ut stekeos, vil kontakten brytes og alarmen utløses.

God løsning for deg som har husdyr
Hvilke dører og vinduer må sikres?

Slik fungerer skallsikring

Skallsikringen fungerer ved hjelp av magnetkontakter bestående av to separate deler, som registrerer om døren eller vinduet er lukket ved hjelp av magnetisme.

 

Skallsikringen programmeres når alarmen installeres i boligen din, men du kan enkelt utvide løsningen ved å legge til flere magnetkontakter senere. Våre montører er spesialister, og vil sammen med deg finne den beste måten å skallsikre din bolig.

 

Vi anbefaler at du alltid bruker alarmen når du forlater hjemmet ditt. På kveldstid og om natten anbefaler vi at du bruker skallsikringen. Da kan du fritt bevege deg omkring, samtidig som du er trygg på at ingen vil ta seg inn i boligen ubemerket.

– Enda tryggere med skallsikring

Familien fra Trondheim har vært kunde hos Sector Alarm i 23 år, og føler en økt trygghet med skallsikring hjemme. Spesielt liker Klara muligheten for å kunne skru på skallsikringen om natten, eller når hun er alene hjemme.

 

Hør deres erfaring med skallsikring i denne videoen.