Icon Promo Banner Dark

Sommerkampanje: Spar kr 3580* - Fri installasjon av kampanjepakken med innbrudds- og brannalarm. Sommerkampanje: Spar kr 3580* Tid igjen

Stolt sponsor av
Olsenbanden "Siste Skrik"

Tid igjen:
Nå får du fri installasjon av kampanjepakken + 2 magnetkontakter. Spar 3580,- *
Tid igjen:
Grunnpakke med innbrudds- og brannalarm. Bestill i dag for en tryggere hverdag.

Sector Alarm sponser Olsenbanden «Siste skrik»

Sector Alarm er stolt sponsor av Olsenbandens nye film – Siste skrik – som kommer på en kino nær deg 2. september.

Les mer

Olsenbanden er tilbake slik som du husker dem - nesten. Oslo er blitt en moderne by, men Egon (Anders Baasmo), Benny (John Carew) og Kjell (Elias Holmen Sørensen) er stadig på jakt etter det store kuppet som skal gjøre dem til millionærer.

 

Navnet på filmen, «Siste skrik», kommer av at det nye Munchmuseet i Oslo, og har en sentral plass i filmen. Sector Alarm blir også sentral i enkelte filmscener – der du blant annet kan se «Siste skrik» av smarte boligalarm-løsninger til for å gjøre hjemmet trygt.

Egon Olsen sonderer terrenget
Med boligalarm fra Sector Alarm er hjemmet ditt trygt

Unngå besøk av Olsenbanden

Med boligalarm fra Sector Alarm er hjemmet ditt trygt, og du unngår å få Olsenbanden på besøk. I tillegg får du brannvarsling som en del av boligalarmen. Du kan bygge ut med ekstrakomponenter som HD-videokamera og vanndetektor.

 

Filmen ble innspilt i 2021 og skal etter planen ha premiere 2. september 2022. Filmen inngår i Olsenbanden-syklusen. Regissør er Hallvard Bræin.

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Sector Alarm er ledende innenfor boligsikring, og har over 25 års erfaring i Norge. Gjennom årenes løp har vi fått utmerkelser for beste kundeservice, og vunnet prestisjetunge priser for produktdesign. Våre Sikkerhetseksperter hjelper deg med å sette sammen en boligalarmløsning som dekker alle behov du og familien har når det gjelder sikkerhet hjemme.

check mark

Våre avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.

check mark

Operatørene på vår døgnbemannede alarmstasjon reagerer med én gang din boligalarm utløses, og ved behov koordinerer utrykning med nødetater, i tillegg til å varsle familiemedlemmer og naboer.

check mark

Vi garanterer at funksjonaliteten til alarmenhetene i din bolig sjekkes over 100 ganger i døgnet, i tillegg har alle våre produkter livstidsgaranti.

check mark

Vi tilbyr gratis utrykning, gratis teknisk support og oppfølging.

check mark

Ved hjelp av Sector Alarm App har du full kontroll over boligen din – uansett hvor du befinner deg.

Sikre hjemmet ditt med boligalarm

Hvorfor velge Sector Alarm?

Som Sector Alarm-kunde får du umiddelbar og personlig respons på innbrudds-, brann- og panikkalarmer. Sannsynligheten for innbrudd eller dødelig brann i boligen blir vesentlig redusert.

Førsteklasses service med alt inkludert
Våre tjenester er på toppnivå, og vi har lokale vektere og sikkerhetseksperter som står parat til gratis utrykning og teknisk ettersyn. Alle produktene våre kommer dessuten med livstidsgaranti og funksjonsgaranti.

Hvorfor velge Sector Alarm?

Kan tilpasses Du kan oppgradere alarmsystemet når som helst. Legg til smarthjem-enheter etter behov.

Brukervennlig Våre alarmer og enheter kan kontrolleres via Sector Alarm App, fjernkontroller, betjeningspaneler eller nøkkelbrikker.

Bare ett trykk ved panikk Vi reagerer på nødrop med det samme, og rykker ut gratis.

Vi holder vakt mens du sover Du og din familie kan sove godt, vel vitende om at alarmen utløses om noe skulle skje.

Ikke tenk på batteriene Sannsynligvis har vi markedets enkleste måte å bytte ut batterier på. I tillegg følger vi med på batterienes funksjon hver eneste dag.

Går strømmen, går det likevel bra Vår alarmstasjon blir varslet om strømmen går i boligen din, slik at operatørene raskt kan iverksette tiltak.

Blokkeringssikkert Hvis noen forsøker å blokkere eller fikle med alarmen din, blir vi varslet.

Systemsjekker Alarmanleggets funksjonalitet sjekkes automatisk 100 ganger i døgnet.

Dette sier våre kunder om oss...

Vinner av Kundeserviceprisen

Vinner av Kundeserviceprisen

2 x Norges beste.
12 x bransjens beste.

Norsk Bærekraftbarometer

Vinner av Norsk Bærekraftbarometer

3 x bransjens beste.

Vinner av NKBs bransjepris

5 x bransjens mest fornøyde og lojale kunder.