Om Sector Alarm

Sector Alarm ble etablert i Norge i 1995 og har siden den gangen utviklet seg til å bli det nest største alarmselskapet i Europa. Selskapet leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter.

Selskapet, som har hovedkontor i Oslo, har flere enn en halv million fornøyde kunder i konsernet og over 2700 medarbeidere i Norge, Sverige, Irland, Finland, Spania, Frankrike og Italia. Gjennom teknisk avanserte  og smarte produkter, brukervennlige løsninger og markedets beste kundeservice sikrer vi at Sector Alarm alltid er til stede.

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Boligalarm fra Sector Alarm

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Sector Alarm er ledende innenfor boligsikring, og har 26 års erfaring i Norge. Gjennom årenes løp har vi fått utmerkelser for beste kundeservice, og vunnet prestisjetunge priser for produktdesign. Våre Sikkerhetseksperter hjelper deg med å sette sammen en løsning som dekker alle behov du og familien har når det gjelder sikkerhet hjemme.

check mark

Våre avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.

check mark

Operatørene på vår døgnbemannede alarmstasjon reagerer med en gang en alarm utløses, og ved behov koordinerer utrykning med nødetater, i tillegg til å varsle familiemedlemmer og naboer.

check mark

Vi garanterer at funksjonaliteten til alarmenhetene i din bolig sjekkes over 100 ganger i døgnet, i tillegg har alle våre produkter livstidsgaranti.

check mark

Vi tilbyr gratis utrykning, gratis teknisk support og oppfølging.

check mark

Ved hjelp av Sector Alarm App har du full kontroll over boligen din – uansett hvor du befinner deg.

Bestill boligalarm og få fri installasjon av grunnpakken + 2 ekstra valgfrie komponenter. Spar inntil 5170,-*
Tid igjen:
Bestill boligalarm og få fri installasjon av grunnpakken + 2 ekstra valgfrie komponenter. Spar inntil 5170,-*

Sector Alarm vant Kundeserviceprisen 2021

Sector Alarm gikk helt til topps i årets prestisjetunge Kundeservicepris i kategorien alarmselskap. Prisen som normalt blir utdelt under Call Center-dagene ble i år publisert digitalt. Dette er 12. gang Sector Alarm vinner denne prisen.

 

Vi er stolte og ydmyke over å ha vunnet den prestisjetunge prisen for 12. gang, og vil fortsette med å jobbe hardt for våre kunder - hver eneste dag.

Vinner av kundeserviceprisen
Vinner av kundeserviceprisen

Vi har bransjens mest tilfredse og lojale kunder

I årets NKB-måling får Sector Alarm en soleklar bransjeseier i klassen «Boligalarm». Med hele 77,6 poeng på tilfredshet klatrer vi nesten to poeng fra i fjor.

Les mer

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal være trygge. Like viktig for oss er det at det skal være trygt og enkelt å være kunde i Sector Alarm. Årets NKB-måling bekreftet at kundene verdsetter vår leveranse - vi er stolte og takker for tilliten.

 

Ratingsystemet til NKB sier at vi med 77,6 poeng i kundetilfredshet og 81,6 poeng på kundelojalitet havner i kategorien «Svært fornøyde kunder» og har alarmbransjens mest fornøyde og mest lojale kunder.

Du fortjener det beste!

Boligalarmen vår er skapt for din sikkerhet. Vår prisvinnende alarm har et moderne design som passer inn i hjemmet, uten å redusere funksjonaliteten. Alarmen er tilkoblet, og overvåket av, en av de mest moderne alarmsentralene i Nord-Europa.

quote
26 års erfaring

Sector Alarm Group har flere enn en halv million fornøyde kunder (kundetilfredshet på 95/100 i snitt).

quote
Beste kundeservice

Vi har fått 15 utmerkelser for god kundeservice.

quote
Beste produktdesign

Vinner av RedDots designpris – et globalt anerkjent kvalitetsmerke.

Dette sier kundene om oss

quote quote Når jeg er på jobb kan jeg se om barna kommer hjem. Når de låser seg inn så vet jeg at de har kommet hjem, og at de er trygge. Vi er veldig fornøyde med Sector Alarm.

rating
Jan Tore B.

quote quote Jeg liker sikkerheten i å vite at det er en varsling, i tilfelle det skulle oppstå en brann mens vi sover. Om noe er galt så vil alarmen gå, og da vet jeg at barna kommer til å være trygge. Det er det viktigste for meg.

rating
Kirstin B.

quote quote Hele leiligheten var røykfylt og det brant på komfyren og veggen bak. Etter kort tid våknet jeg av sirener, og utenfor stod det to røykdykkere og en politimann klare til å ta døra for å komme seg inn til meg. Takk og lov for at jeg har Sector Alarm.

rating
René H.

Vi finner en boligalarm som treffer ditt behov Ring 915 03033

Bestill nå - spar inntil 5170,-
Bestill nå - spar inntil 5170,-
Tid igjen:
Vi tilpasser alarmpakken til ditt behov.

* Bestill på nett i dag og spar inntil 5170 kr.
Alle nye kunder får nå fri installasjon av grunnpakken (verdi 1990 kr) + 2 ekstra valgfrie tilleggskomponenter.


Du kan velge fritt mellom følgende tilleggskomponenter: røykvarsler (verdi 1590 kr), bevegelsesdetektor med kamera (verdi 1590 kr), magnetkontakt (verdi 795 kr) og smartplugg (verdi 395 kr). 


Det tilkommer en prisøkning i abonnementsprisen på 20 kr per tilleggskomponent. Gjelder ikke smartplugg. Våre priser forutsetter tegning av avtalegiro.


Kampanjen varer til og med søndag 27. juni.

Grunnpakken inkluderer 1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 1 røykdetektor, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.