Icon Promo Banner Dark

Sommerkampanje: Spar kr 3580* - Fri installasjon av kampanjepakken med innbrudds- og brannalarm. Sommerkampanje: Spar kr 3580* Tid igjen

Tid igjen:
Nå får du fri installasjon av kampanjepakken + 2 magnetkontakter. Spar 3580,- *
Tid igjen:
Grunnpakke med innbrudds- og brannalarm. Bestill i dag for en tryggere hverdag.
Som alarmselskap er vi opptatt av din trygghet og sikkerhet

Om Sector Alarm

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Sector Alarm er ledende alarmselskap innenfor boligsikring, og har over 25 års erfaring i Norge. Gjennom årenes løp har vi fått utmerkelser for beste kundeservice, og vunnet prestisjetunge priser for produktdesign. Våre Sikkerhetseksperter hjelper deg med å sette sammen en løsning som dekker alle behov du og familien har når det gjelder sikkerhet hjemme.

check mark

Våre avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.

check mark

Operatørene på vår døgnbemannede alarmstasjon reagerer med en gang en alarm utløses, og ved behov koordinerer utrykning med nødetater, i tillegg til å varsle familiemedlemmer og naboer.

check mark

Vi garanterer at funksjonaliteten til alarmenhetene i din bolig sjekkes over 100 ganger i døgnet, i tillegg har alle våre produkter livstidsgaranti.

check mark

Vi tilbyr gratis utrykning, gratis teknisk support og oppfølging.

check mark

Ved hjelp av Sector Alarm App har du full kontroll over boligen din – uansett hvor du befinner deg.

Alltid til stede

Sector Alarm ble etablert i Norge i 1995 og har siden den gangen utviklet seg til å bli det nest største alarmselskapet i Europa. Selskapet leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter.

Selskapet, som har hovedkontor i Oslo, har mer enn 600 000 fornøyde kunder i konsernet og over 3000 medarbeidere i Norge, Sverige, Irland, Finland, Spania, Frankrike, Italia og Portugal. Gjennom teknisk avanserte  og smarte produkter, brukervennlige løsninger og markedets beste kundeservice sikrer vi at Sector Alarm alltid er til stede.

Om Sector Alarm alarmselskap
Vinner av kundeserviceprisen
Sector Alarm vant Kundeserviceprisen 2021

Sector Alarm gikk helt til topps i 2021 i den prestisjetunge Kundeserviceprisen i kategorien alarmselskap. Prisen som normalt blir utdelt under Call Center-dagene ble publisert digitalt. Dette er 12. gang Sector Alarm vinner denne prisen.

 

Vi er stolte og ydmyke over å ha vunnet den prestisjetunge prisen for 12. gang, og vil fortsette med å jobbe hardt for våre kunder - hver eneste dag.

Vi har bransjens mest tilfredse og lojale kunder

I NKBs-måling i 2022 gikk Sector Alarm av med soleklar bransjeseier i klassen «Boligalarm» for 2. år på rad. Med hele 76,93 poeng har vi bransjens mest fornøyde og lojale kunder.

Les mer

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal være trygge. Like viktig for oss er det at det skal være trygt og enkelt å være kunde i Sector Alarm. NKBs-måling bekreftet at kundene verdsetter vår leveranse - vi er stolte og takker for tilliten.

 

Ratingsystemet til NKB sier at vi med 76,93 poeng i kundetilfredshet og 82,8 poeng på kundelojalitet havner i kategorien «Svært fornøyde kunder» og har alarmbransjens mest fornøyde og mest lojale kunder.

Vinner av NKB

Du fortjener det beste!

Boligalarmen vår er skapt for din sikkerhet. Vår prisvinnende alarm har et moderne design som passer inn i hjemmet, uten å redusere funksjonaliteten. Alarmen er tilkoblet, og overvåket av, en av de mest moderne alarmsentralene i Nord-Europa.

quote
Over 25 års erfaring

Sector Alarm Group har mer enn 600 000 fornøyde og trygge kunder (kundetilfredshet på 95/100 i snitt) i hele Europa.

quote
Beste kundeservice

Vi har fått 15 utmerkelser for god kundeservice.

quote
Beste produktdesign

Vinner av RedDots designpris – et globalt anerkjent kvalitetsmerke.

Dette sier våre kunder om oss...

Vi finner en boligalarm som treffer ditt behov

Bestill boligalarm tilpasset ditt behov
Akkurat nå sparer du 3580 kr*
Tid igjen:
Fri installasjon av kampanjepakken. Spar 3580,- *

* Bestill på nett i dag og spar 3580,-

Alle nye kunder får nå fri installasjon av kampanjepakken + 2 ekstra magnetkontakter.
Totalt sparer du hele kr 3580.
Kampanjen varer til og med søndag 3. juli. Vi garanterer installasjon før fellesferien.


Kampanjepakken inkluderer 1 sentralenhet med oppkobling via internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 1 røykdetektor, 3 magnetkontakter, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.