Sector Alarm er et sikkerhetsselskap. Vår hovedprioritet er å beskytte mennesker. Med den siste utviklingen av koronaviruset (COVID-19), er vi opptatt av å opprettholde helse og sikkerhet for våre kunder og våre medarbeidere. Følgelig vil vi informere deg om at Sector Alarm har gjort grundige forberedelser for å opprettholde full drift med henblikk på en situasjon som denne. Derfor forventer vi ikke at den ordinære driften vil bli rammet i betydelig grad.

Kundeservice
Vår kundeservice er alltid klar for å hjelpe deg som kunde, men om du opplever lengre responstid enn normalt håper vi på forståelse for dette.

Alarmstasjonen vår er ikke påvirket og vil alltid gi deg 24/7 vektertjeneste.

Sikkerhetsrådgivere på hjemmebesøk
Våre sikkerhetseksperter som jobber på feltet er opplært og utstyrt for å kunne fungere som normalt under besøkene. Under alle besøk følger retningslinjene gitt av myndighetene. Om du skal ha besøk av oss og du/noen i din husstand er syk/mulig syk eller i karantene, ber vi deg ta kontakt med oss for å booke om din avtale.

Hvis du nylig har hatt besøk av en av våre sikkerhetsrådgivere, og du senere har fått påvist COVID-19 eller om du nylig har kommet tilbake fra et høyrisikoområde, ønsker vi at du gir oss beskjed om dette på post@sectoralarm.no. Dette for at vi da kan igangsette riktige tiltak.

Husk at du alltid kan nå oss på chat.

Vi takker for tilliten og vil gjøre alt vi kan for å møte dine forventninger til oss som normalt.


Med vennlig hilsen
Sector Alarm AS