Til topps i NKBs bransjepris

Årets NKB-måling gir Sector Alarm en soleklar bransjeseier i klassen «Boligalarm». Med hele 77,6 poeng på tilfredshet klatrer vi nesten to poeng fra i fjor.

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal være trygge. Like viktig for oss er det at det skal være trygt og enkelt å være kunde i Sector Alarm. Årets NKB-måling bekreftet at kundene verdsetter vår leveranse - vi er stolte og takker for tilliten.

For oss er det stort å ha bransjens mest fornøyde og bransjens mest lojale kunder. Men dere kan være trygge på at vi ikke gir oss med det. Vi lover at vi skal jobbe hardt, hver eneste dag, med mål å gi dere verdens alarmleveranse.

Pål Silseth som er prosjektleder for Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI sier i en kommentar til DN at bedriftene under pandemien har vært flinke til å omstille seg. Han tror forbrukerne uttrykker sympati med næringslivet som har hatt det vanskelig,

Ratingsystemet til NKB sier at vi med 77,6 poeng i kundetilfredshet og 81,6 poeng på kundelojalitet havner i kategorien «Svært fornøyde kunder» og har alarmbransjens mest fornøyde og mest lojale kunder.

Nå får du fri installasjon av grunnpakken. Bestill innen 7. november og spar 1990,- *
Tid igjen:
Black Week-tilbud: Fri installasjon av kampanjepakken inkl 1 ekstra røykvarsler og 1 smartplugg!
Vinner av kundeserviceprisen

Tilfredse kunder

Les mer

I Sector Alarm er vi opptatt av kontinuerlig forbedring og vi jobber hver dag for å utvikle tjenesten vi leverer til kundene våre. For å drive denne utviklingen er vi avhengig av tilbakemeldinger og vi utfører derfor interne kundeundersøkelser.


Hver gang våre kunder er i kontakt med oss ber vi om feedback på kundeopplevelsen. Et hvert kontaktpunkt evalueres isolert og samlet, slik at vi kan følge opp så vel kunder som medarbeidere for å forbedre kundeopplevelsen fra gang til gang. Hver måned mottar vi mange hundre tilbakemeldinger som danner grunnlag for arbeidet med forbedring.

Gjennom løpende kundetilfredshetsmålinger har våre kunder muligheten til å gi kundebehandlere og sikkerhetsrådgivere en tilbakemelding på hvordan de opplevde samtalen eller servicen.

Kundetilfredsheten måles på en skala fra 0-100 og ligger på 94 i 2021. Vi setter stor pris på at våre kunder er så fornøyde med oss!

Boligalarm fra Sector Alarm

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Sector Alarm er ledende innenfor boligsikring, og har 26 års erfaring i Norge. Gjennom årenes løp har vi fått utmerkelser for beste kundeservice, og vunnet prestisjetunge priser for produktdesign. Våre Sikkerhetseksperter hjelper deg med å sette sammen en løsning som dekker alle behov du og familien har når det gjelder sikkerhet hjemme.

check mark

Avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.

check mark

Umiddelbar reaksjon på vår døgnbemannede alarmstasjon med en gang en alarm utløses, og ved behov koordinerer vi utrykning med nødetater, i tillegg til å varsle familiemedlemmer og naboer.

check mark

Gratis utrykning, gratis teknisk support og oppfølging.

check mark

Full kontroll over boligen din – uansett hvor du befinner deg ved hjelp av Sector Alarm App.

check mark

Funksjonaliteten til alarmenhetene i din bolig sjekkes over 100 ganger i døgnet, i tillegg har alle våre produkter livstidsgaranti.

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet
Vinner av Kundeserviceprisen

Vinner av Kundeserviceprisen

Bransjens beste kundeservice.

Norsk Bærekraftbarometer

Vinner av Norsk Bærekraftbarometer

Bransjens beste på bærekraft.

Vinner av NKBs bransjepris

Bransjens mest fornøyde og lojale kunder.

Dette sier våre kunder om oss...

Vi finner en boligalarm som treffer ditt behov

Bestill nå - spar 3975,-
Bestill nå - spar 3975,-
Tid igjen:
Bestill nå - spar 3975,-

Du fortjener det beste!

Boligalarmen vår er skapt for din sikkerhet. Vår prisvinnende alarm har et moderne design som passer inn i hjemmet, uten å redusere funksjonaliteten. Alarmen er tilkoblet, og overvåket av, en av de mest moderne alarmsentralene i Nord-Europa.

quote
26 års erfaring

Sector Alarm Group har 600 000 fornøyde og trygge kunder (kundetilfredshet på 95/100 i snitt) i hele Europa.

quote
Beste kundeservice

Vi har fått 15 utmerkelser for god kundeservice.

quote
Beste produktdesign

Vinner av RedDots designpris – et globalt anerkjent kvalitetsmerke.

* Bestill nå og spar 3975 kr.
Alle nye kunder får nå fri installasjon av grunnpakken (verdi 1990 kr) inkl 1 ekstra røykvarsler (verdi 1590 kr) og 1 ekstra smartplugg (verdi 395 kr). Samlet besparelse 3975 kr. 


Kampanjepakken inkluderer 1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 2 røykdetektorer, 1 smartplugg, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.

 

Kampanjen varer til og med søndag 28. november.