Tid igjen:
Få fri installasjon av grunnpakken + Yale Doorman for kun 1990,-
Tid igjen:
Nå får du fri installasjon av grunnpakken med brann- og innbruddsalarm. Verdi 2490,-

Til topps igjen i NKBs bransjepris 2022

For 2. år på rad tok vi en soleklar bransjeseier i Norsk Kundebarometer! Med hele 76,93 poeng på tilfredshet har vi bransjens mest fornøyde og lojale kunder.

Les mer

Årets resultater viser at vi holder vårt høye nivå i forhold til kundetilfredshetsscoren og plassering på totallisten. Vi oppnår en score på 76,93 som forteller at våre kunder er svært fornøyde. 


-At vi også i år henter hjem bransjeseieren for NKB er ikke annet enn imponerende og en herlig bekreftelse på at våre kunder er fornøyd med det vi leverer. 76,93 poeng viser at våre kunder er svært fornøyde, sier Morten Reiten.

– Dette er en måling på hele vår kundeleveranse – så her snakker vi lagseier!


-Vi har jobbet hardt for å ta bransjeseieren. At vi nå etter noen spesielle år viser konkurrentene ryggen og havner på en veldig solid 38. plass på totallisten er ikke annet enn fantastisk. Her har alle levert varene.


Ratingsystemet til NKB sier at vi med 76,93 poeng i kundetilfredshet og 82,8 poeng på kundelojalitet havner i kategorien «Svært fornøyde kunder» og har alarmbransjens mest fornøyde og mest lojale kunder.


Dette er 4. gangen vi vinner den gjeve prisen.

Bransjevinner i NKBs måling
Bransjevinner i NKBs måling

NKBs undersøkelse

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI som hvert år måler tilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.


Kundene får muligheten til å si hva de mener om bedrifter de kjøper varer og tjenester fra.


Undersøkelsen er gjennomført av Barcode Intelligence og Norstat Norge i samarbeid med Handelshøyskolen BI.


Datainnsamlingsperioden var fra januar til mars 2022.

Tilfredse kunder

Les mer

I Sector Alarm er vi opptatt av kontinuerlig forbedring og vi jobber hver dag for å utvikle tjenesten vi leverer til kundene våre. For å drive denne utviklingen er vi avhengig av tilbakemeldinger og vi utfører derfor interne kundeundersøkelser.


Hver gang våre kunder er i kontakt med oss ber vi om feedback på kundeopplevelsen. Et hvert kontaktpunkt evalueres isolert og samlet, slik at vi kan følge opp så vel kunder som medarbeidere for å forbedre kundeopplevelsen fra gang til gang. Hver måned mottar vi mange hundre tilbakemeldinger som danner grunnlag for arbeidet med forbedring.

Gjennom løpende kundetilfredshetsmålinger har våre kunder muligheten til å gi kundebehandlere og sikkerhetsrådgivere en tilbakemelding på hvordan de opplevde samtalen eller servicen.

Kundetilfredsheten måles på en skala fra 0-100 og ligger på 94 i 2021. Vi setter stor pris på at våre kunder er så fornøyde med oss!

Vinner av kundeserviceprisen

Føl deg trygg med umiddelbar respons 24/7

Vår forsikringsgodkjente alarmstasjon er tilgjengelig døgnet rundt og sikrer deg en rask og riktig reaksjon når alarmen utløses. Vi har over 25 års erfaring og mer enn 600 000 kunder over hele Europa som stoler på at vi holder dem trygge.

Alarmtjeneste med alt inkludert

Alarmtjeneste med alt inkludert

Ingen skjulte gebyrer, gratis teknisk service, omfattende produktgaranti, ingen bindingstid og gratis utrykning.

Toppmoderne teknologi

Toppmoderne teknologi

Vi forhindrer innbruddstyver og oppdager brann i en tidlig fase. Vi responderer umiddelbart og holder deg trygg blant annet på grunn av vår prisvinnende teknologi.

Prisbelønnet kundeservice

Prisbelønnet kundeservice

Vi har bransjens beste kundeservice og våre kunder gir oss hele 4,7 av 5 stjerner fordi vi er der når de trenger oss.

Vinner av Kundeserviceprisen

Vinner av Kundeserviceprisen

2 x Norges beste.
13 x bransjens beste.

Norsk Bærekraftbarometer

Vinner av Norsk Bærekraftbarometer

3 x bransjens beste.

NKB badge

Vinner av NKBs bransjepris

4 x bransjens mest fornøyde og lojale kunder.

Ring nå for pristilbud

Ring nå for pristilbud 23 50 65 61

Eller la oss ringe deg

Hvorfor velge Sector Alarm?

Vi har over 28 års erfaring og mer enn 600 000 kunder over hele Europa som stoler på at vi holder dem trygge. De gir oss 4,7 av 5 stjerner for kundeservicen vår. Vi har vår egen forsikringsgodkjente alarmstasjon, vi tilbyr en alarmtjeneste der alt er inkludert og vi har ingen skjulte kostnader.

Hvorfor Sector Alarm

Umiddelbar respons 24/7 Vår alarmstasjon er tilgjengelig døgnet rundt og sikrer deg en rask og riktig reaksjon når alarmen går.

Prisbelønnet kundeservice Vi er der når du trenger oss. Kundene våre er fornøyde og gir oss 4,7 av 5 stjerner for kundetilfredshet.

Alarmtjeneste med alt inkludert Problemfri installasjon og ingen skjulte kostnader. Vi tilbyr omfattende produktgaranti og gratis support. Vi har ingen bindingstid og alle utrykninger er gratis uansett årsak.

Total sikkerhet Vår bærbare taleenhet og kameraer lar oss se og snakke med deg i en nødssituasjon, samt advare eventuelle inntrengere i hjemmet ditt. Vi kontakter nødetatene ved behov, noe som sparer deg viktige minutter.

Sikker tilkobling Vi setter opp flere tilkoblinger mellom boligen din og alarmstasjonen vår, fullstendig sikkerhetskopiert med blokkeringsbeskyttelse. Systemet testes også automatisk flere ganger i løpet av døgnet.

Brukervennlig Vår boligalarm og enheter er enkel å bruke og kan kontrolleres via betjeningspanelet, nøkkelbrikker, fjernkontroll og Sector Alarm-appen. Vår interaktive app gir deg varsler og viser deg kamera- og videoopptak.

Går strømmen, går det likevel bra Vår alarmstasjon blir varslet dersom strømmen går i boligen din, slik at operatørene raskt kan iverksette tiltak.

Prisvinnende design Vi har vunnet RedDots designpris med vår tidløse produktdesign som passer inn i ethvert hjem.

* Bestill på nett og få installasjon av grunnpakken og Yale Doorman V2N for kun 1990,-.

Alle nye kunder får nå installasjon av grunnpakken og Yale Doorman V2N til kun kr 1990,-.


Grunnpakken inkluderer 1 sikkerhets-gateway, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 1 røykdetektor, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock integrasjonsmodul for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen. I tillegg kan du få installert Yale Doorman V2N for kun 1990,-.