Til topps i NKBs bransjepris

Årets NKB-måling gir Sector Alarm en soleklar bransjeseier i klassen «Boligalarm». Med hele 77,6 poeng på tilfredshet klatrer vi nesten to poeng fra i fjor.

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal være trygge. Like viktig for oss er det at det skal være trygt og enkelt å være kunde i Sector Alarm. Årets NKB-måling bekreftet at kundene verdsetter vår leveranse - vi er stolte og takker for tilliten.

For oss er det stort å ha bransjens mest fornøyde og bransjens mest lojale kunder. Men dere kan være trygge på at vi ikke gir oss med det. Vi lover at vi skal jobbe hardt, hver eneste dag, med mål å gi dere verdens alarmleveranse.

Pål Silseth som er prosjektleder for Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI sier i en kommentar til DN at bedriftene under pandemien har vært flinke til å omstille seg. Han tror forbrukerne uttrykker sympati med næringslivet som har hatt det vanskelig,

Ratingsystemet til NKB sier at vi med 77,6 poeng i kundetilfredshet og 81,6 poeng på kundelojalitet havner i kategorien «Svært fornøyde kunder» og har alarmbransjens mest fornøyde og mest lojale kunder.

Fri installasjon av grunnpakken og en ekstra røykvarsler. Spar hele 3820,-*
Tid igjen:
Fri installasjon av grunnpakken og en ekstra røykvarsler. Spar hele 3820,-*
Vinner av kundeserviceprisen

Tilfredse kunder

Les mer

I Sector Alarm er vi opptatt av kontinuerlig forbedring og vi jobber hver dag for å utvikle tjenesten vi leverer til kundene våre. For å drive denne utviklingen er vi avhengig av tilbakemeldinger. Hver gang våre kunder er i kontakt med oss ber vi om feedback på kundeopplevelsen. Et hvert kontaktpunkt evalueres isolert og samlet, slik at vi kan følge opp så vel kunder som medarbeidere for å forbedre kundeopplevelsen fra gang til gang. Hver måned mottar vi mange hundre tilbakemeldinger som danner grunnlag for arbeidet med forbedring.

Gjennom løpende kundetilfredshetsmålinger har våre kunder muligheten til å gi kundebehandlere og sikkerhetsrådgivere en tilbakemelding på hvordan de opplevde samtalen eller servicen.

Kundetilfredsheten måles på skala fra 1 til 6 og gjengis illustrert med stjerner basert på den totale scoren, som i 2020/2021 er på 94.

Boligalarm fra Sector Alarm

Kampanjetilbud akkurat nå

Bli kunde i dag og få et unikt tilbud på boligalarm. Du får fri installasjon av grunnpakken og i tillegg kan du velge mellom å få et innendørs eller utendørs HD-overvåkningskamera til halv pris. Du får selvfølgelig også bransjens beste kundeservice inkludert i prisen i tillegg til dette:

check mark

Gratis utrykning, gratis teknisk support og oppfølging.

check mark

Avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.

check mark

Umiddelbar reaksjon på vår døgnbemannede alarmstasjon med en gang en alarm utløses, og ved behov koordinerer vi utrykning med nødetater, i tillegg til å varsle familiemedlemmer og naboer.

check mark

Full kontroll over boligen din – uansett hvor du befinner deg ved hjelp av Sector Alarm App.

check mark

Funksjonaliteten til alarmenhetene i din bolig sjekkes over 100 ganger i døgnet, i tillegg har alle våre produkter livstidsgaranti.

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Du fortjener det beste!

Boligalarmen vår er skapt for din sikkerhet. Vår prisvinnende alarm har et moderne design som passer inn i hjemmet, uten å redusere funksjonaliteten. Alarmen er tilkoblet, og overvåket av, en av de mest moderne alarmsentralene i Nord-Europa.

quote
26 års erfaring

Sector Alarm Group har 600 000 fornøyde og trygge kunder (kundetilfredshet på 95/100 i snitt) i hele Europa.

quote
Beste kundeservice

Vi har fått 15 utmerkelser for god kundeservice.

quote
Beste produktdesign

Vinner av RedDots designpris – et globalt anerkjent kvalitetsmerke.

Dette sier kundene om oss

quote quote Når jeg er på jobb kan jeg se om barna kommer hjem. Når de låser seg inn så vet jeg at de har kommet hjem, og at de er trygge. Vi er veldig fornøyde med Sector Alarm.

rating
Jan Tore B.

quote quote Sector Alarm har vært veldig flinke til å følge oss opp etter hendelsen. De ringer meg for oppfølging om hvordan det går med både oss og systemet vårt. Kameraet fanget opp røyken, og selv om det ikke registrerte levende flammer, rykket de ut uansett. Utfallet kunne vært betydelig verre om vi ikke hadde et alarmsystem.

rating
Kenneth R.

quote quote Jeg liker sikkerheten i å vite at det er en varsling, i tilfelle det skulle oppstå en brann mens vi sover. Om noe er galt så vil alarmen gå, og da vet jeg at barna kommer til å være trygge. Det er det viktigste for meg.

rating
Kirstin B.

Vi finner en boligalarm som treffer ditt behov

Bestill nå - spar hele 3820,-
Bestill nå - spar hele 3820,-
Tid igjen:
Bestill nå - spar hele 3820,-

* Bestill nå og spar 3820 kr.
Alle nye kunder får nå fri installasjon av grunnpakken og 1 ekstra røykvarsler (verdi 3820 kr).


Kampanjepakken inkluderer 1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 2 røykdetektorer, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.

 

Kampanjen varer til og med tirsdag 28. september.