Promo Banner Icon

Akkurat nå: Spar kr 1990* - Fri installasjon av grunnpakken med innbrudds- og brannalarm. Akkurat nå: Spar kr 1990* Tid igjen

Tid igjen:
Nå får du fri installasjon av grunnpakken. Bestill innen 29. mai og spar 1990,- *
Tid igjen:
Grunnpakke med innbrudds- og brannalarm. Bestill i dag for en tryggere hverdag.

Til topps igjen i NKBs bransjepris 2022

For 2. år på rad tok vi en soleklar bransjeseier i Norsk Kundebarometer! Med hele 76,93 poeng på tilfredshet har vi bransjens mest fornøyde og lojale kunder.

Les mer

Årets resultater viser at vi holder vårt høye nivå i forhold til kundetilfredshetsscoren og plassering på totallisten. Vi oppnår en score på 76,93 som forteller at våre kunder er svært fornøyde. 


-At vi også i år henter hjem bransjeseieren for NKB er ikke annet enn imponerende og en herlig bekreftelse på at våre kunder er fornøyd med det vi leverer. 76,93 poeng viser at våre kunder er svært fornøyde, sier Morten Reiten.

– Dette er en måling på hele vår kundeleveranse – så her snakker vi lagseier!


-Vi har jobbet hardt for å ta bransjeseieren. At vi nå etter noen spesielle år viser konkurrentene ryggen og havner på en veldig solid 38. plass på totallisten er ikke annet enn fantastisk. Her har alle levert varene.


Ratingsystemet til NKB sier at vi med 76,93 poeng i kundetilfredshet og 82,8 poeng på kundelojalitet havner i kategorien «Svært fornøyde kunder» og har alarmbransjens mest fornøyde og mest lojale kunder.

Bransjevinner i NKBs måling
Bransjevinner i NKBs måling

NKBs undersøkelse

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI som hvert år måler tilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.


Kundene får muligheten til å si hva de mener om bedrifter de kjøper varer og tjenester fra.


Undersøkelsen er gjennomført av Barcode Intelligence og Norstat Norge i samarbeid med Handelshøyskolen BI.


Datainnsamlingsperioden var fra januar til mars 2022.

Tilfredse kunder

Les mer

I Sector Alarm er vi opptatt av kontinuerlig forbedring og vi jobber hver dag for å utvikle tjenesten vi leverer til kundene våre. For å drive denne utviklingen er vi avhengig av tilbakemeldinger og vi utfører derfor interne kundeundersøkelser.


Hver gang våre kunder er i kontakt med oss ber vi om feedback på kundeopplevelsen. Et hvert kontaktpunkt evalueres isolert og samlet, slik at vi kan følge opp så vel kunder som medarbeidere for å forbedre kundeopplevelsen fra gang til gang. Hver måned mottar vi mange hundre tilbakemeldinger som danner grunnlag for arbeidet med forbedring.

Gjennom løpende kundetilfredshetsmålinger har våre kunder muligheten til å gi kundebehandlere og sikkerhetsrådgivere en tilbakemelding på hvordan de opplevde samtalen eller servicen.

Kundetilfredsheten måles på en skala fra 0-100 og ligger på 94 i 2021. Vi setter stor pris på at våre kunder er så fornøyde med oss!

Vinner av kundeserviceprisen
Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Sector Alarm er ledende innenfor boligsikring, og har mer enn 25 års erfaring i Norge. Gjennom årenes løp har vi fått utmerkelser for beste kundeservice, og vunnet prestisjetunge priser for produktdesign. Våre Sikkerhetseksperter hjelper deg med å sette sammen en løsning som dekker alle behov du og familien har når det gjelder sikkerhet hjemme.

check mark

Gratis utrykning, gratis teknisk support og oppfølging.

check mark

Avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.

check mark

Umiddelbar reaksjon på vår døgnbemannede alarmstasjon med en gang en alarm utløses, og ved behov koordinerer vi utrykning med nødetater, i tillegg til å varsle familiemedlemmer og naboer.

check mark

Full kontroll over boligen din – uansett hvor du befinner deg ved hjelp av Sector Alarm App.

check mark

Funksjonaliteten til alarmenhetene i din bolig sjekkes over 100 ganger i døgnet, i tillegg har alle våre produkter livstidsgaranti.

Vinner av Kundeserviceprisen

Vinner av Kundeserviceprisen

2 x Norges beste.
12 x bransjens beste.

Norsk Bærekraftbarometer

Vinner av Norsk Bærekraftbarometer

Bransjens beste på bærekraft.

Vinner av NKBs bransjepris

Bransjens mest fornøyde og lojale kunder for 2. år på rad.

Dette sier våre kunder om oss...

Vi finner en boligalarm som treffer ditt behov 23 50 65 61

Bestill boligalarm tilpasset ditt behov
Akkurat nå sparer du 1990 kr*
Tid igjen:
Fri installasjon av grunnpakken. Spar 1990,- *

Du fortjener det beste!

Boligalarmen vår er skapt for din sikkerhet. Vår prisvinnende alarm har et moderne design som passer inn i hjemmet, uten å redusere funksjonaliteten. Alarmen er tilkoblet, og overvåket av, en av de mest moderne alarmsentralene i Nord-Europa.

quote
Over 25 års erfaring

Sector Alarm Group har mer enn 600 000 fornøyde og trygge kunder (kundetilfredshet på 95/100 i snitt) i hele Europa.

quote
Beste kundeservice

Vi har fått 15 utmerkelser for god kundeservice.

quote
Beste produktdesign

Vinner av RedDots designpris – et globalt anerkjent kvalitetsmerke.

* Bestill på nett i dag og spar 1990,-

Alle nye kunder får nå fri installasjon av grunnpakken. Totalt sparer du hele kr 1990.
Kampanjen varer til og med søndag 29. mai.


Grunnpakken inkluderer 1 sentralenhet med oppkobling via internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 1 røykdetektor, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.