Phone icon
La oss ringe deg
Tid igjen:
Fri installasjon av grunnpakken og en ekstra røykvarsler. Spar hele 3820,-*
Tid igjen:
Fri installasjon av grunnpakken og en ekstra røykvarsler. Spar hele 3820,-*

Bransjens beste på bærekraft

For tredje gang denne våren fikk vi den hyggelige beskjeden om at Sector Alarm stikker av med bransjeseieren i en ettertraktet Award. Denne gangen kan vi titulere oss som bransjevinner i Norsk Bærekraftbarometer. Det er andre gangen vi vinner denne prisen.

Les mer

I undersøkelsen kommer det frem at det er stor sammenheng mellom bærekraft og hvor tilfredse/lojale kundene er. Resultatene viser store forskjeller mellom ulike bransjer og mellom bedrifter i samme bransje. Sector Alarm plasserer seg på øvre halvdel.

Tidligere i år ble vi kåret til  bransjevinner i både Kundeserviceprisen og Norsk Kundebarometer 2021. Hver dag jobber vi målrettet med forbedring. Vi ønsker derfor å benytte anledningen til å takke for at dere gir oss tilbakemeldinger – de bidrar til at vi hele tiden kan forbedre oss og levere enda bedre kundeopplevelser til dere.

Vinner av Norsk bærekraftsbarometer

Slik kåres vinnerne:

Totalt 150 bedrifter på forbrukermarkedet har blitt evaluert av sine egne kunder og nesten 5000 personer har deltatt i undersøkelsen.

 

Intervjuene er utført av Norstat Norge AS og vi har bedt norske forbrukere vurdere bedrifter de er kunder hos på de tre hoveddimensjonene av bærekraft:

check mark

Økonomisk bærekraft

check mark

Miljømessig bærekraft

check mark

Sosial bærekraft

Boligalarm fra Sector Alarm

Kampanjetilbud akkurat nå

Bli kunde i dag og få et unikt tilbud på boligalarm. Du får fri installasjon av grunnpakken og i tillegg kan du velge mellom å få et innendørs eller utendørs HD-overvåkningskamera til halv pris. Du får selvfølgelig også bransjens beste kundeservice inkludert i prisen i tillegg til dette:

check mark

Gratis utrykning, gratis teknisk support og oppfølging.

check mark

Avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.

check mark

Umiddelbar reaksjon på vår døgnbemannede alarmstasjon med en gang en alarm utløses, og ved behov koordinerer vi utrykning med nødetater, i tillegg til å varsle familiemedlemmer og naboer.

check mark

Full kontroll over boligen din – uansett hvor du befinner deg ved hjelp av Sector Alarm App.

check mark

Funksjonaliteten til alarmenhetene i din bolig sjekkes over 100 ganger i døgnet, i tillegg har alle våre produkter livstidsgaranti.

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Du fortjener det beste!

Boligalarmen vår er skapt for din sikkerhet. Vår prisvinnende alarm har et moderne design som passer inn i hjemmet, uten å redusere funksjonaliteten. Alarmen er tilkoblet, og overvåket av, en av de mest moderne alarmsentralene i Nord-Europa.

quote
26 års erfaring

Sector Alarm Group har 600 000 fornøyde og trygge kunder (kundetilfredshet på 95/100 i snitt) i hele Europa.

quote
Beste kundeservice

Vi har fått 15 utmerkelser for god kundeservice.

quote
Beste produktdesign

Vinner av RedDots designpris – et globalt anerkjent kvalitetsmerke.

Dette sier kundene om oss

quote quote Når jeg er på jobb kan jeg se om barna kommer hjem. Når de låser seg inn så vet jeg at de har kommet hjem, og at de er trygge. Vi er veldig fornøyde med Sector Alarm.

rating
Jan Tore B.

quote quote Sector Alarm har vært veldig flinke til å følge oss opp etter hendelsen. De ringer meg for oppfølging om hvordan det går med både oss og systemet vårt. Kameraet fanget opp røyken, og selv om det ikke registrerte levende flammer, rykket de ut uansett. Utfallet kunne vært betydelig verre om vi ikke hadde et alarmsystem.

rating
Kenneth R.

quote quote Jeg liker sikkerheten i å vite at det er en varsling, i tilfelle det skulle oppstå en brann mens vi sover. Om noe er galt så vil alarmen gå, og da vet jeg at barna kommer til å være trygge. Det er det viktigste for meg.

rating
Kirstin B.

Vi finner en boligalarm som treffer ditt behov

Bestill nå - spar hele 3820,-
Bestill nå - spar hele 3820,-
Tid igjen:
Bestill nå - spar hele 3820,-

* Bestill nå og spar 3820 kr.
Alle nye kunder får nå fri installasjon av grunnpakken og 1 ekstra røykvarsler (verdi 3820 kr).


Kampanjepakken inkluderer 1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 2 røykdetektorer, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.

 

Kampanjen varer til og med tirsdag 28. september.