Tid igjen:
Nå får du fri installasjon av grunnpakken. Bestill innen 7. november og spar 1990,- *
Tid igjen:
Black Week-tilbud: Fri installasjon av kampanjepakken inkl 1 ekstra røykvarsler og 1 smartplugg!

Bransjens beste på bærekraft

For tredje gang denne våren fikk vi den hyggelige beskjeden om at Sector Alarm stikker av med bransjeseieren i en ettertraktet Award. Denne gangen kan vi titulere oss som bransjevinner i Norsk Bærekraftbarometer. Det er andre gangen vi vinner denne prisen.

Les mer

I undersøkelsen kommer det frem at det er stor sammenheng mellom bærekraft og hvor tilfredse/lojale kundene er. Resultatene viser store forskjeller mellom ulike bransjer og mellom bedrifter i samme bransje. Sector Alarm plasserer seg på øvre halvdel.

Tidligere i år ble vi kåret til  bransjevinner i både Kundeserviceprisen og Norsk Kundebarometer 2021. Hver dag jobber vi målrettet med forbedring. Vi ønsker derfor å benytte anledningen til å takke for at dere gir oss tilbakemeldinger – de bidrar til at vi hele tiden kan forbedre oss og levere enda bedre kundeopplevelser til dere.

Vinner av Norsk bærekraftsbarometer

Slik kåres vinnerne:

Totalt 150 bedrifter på forbrukermarkedet har blitt evaluert av sine egne kunder og nesten 5000 personer har deltatt i undersøkelsen.

 

Intervjuene er utført av Norstat Norge AS og vi har bedt norske forbrukere vurdere bedrifter de er kunder hos på de tre hoveddimensjonene av bærekraft:

check mark

Økonomisk bærekraft

check mark

Miljømessig bærekraft

check mark

Sosial bærekraft

Boligalarm fra Sector Alarm

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Sector Alarm er ledende innenfor boligsikring, og har 26 års erfaring i Norge. Gjennom årenes løp har vi fått utmerkelser for beste kundeservice, og vunnet prestisjetunge priser for produktdesign. Våre Sikkerhetseksperter hjelper deg med å sette sammen en løsning som dekker alle behov du og familien har når det gjelder sikkerhet hjemme.

check mark

Gratis utrykning, gratis teknisk support og oppfølging.

check mark

Avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.

check mark

Umiddelbar reaksjon på vår døgnbemannede alarmstasjon med en gang en alarm utløses, og ved behov koordinerer vi utrykning med nødetater, i tillegg til å varsle familiemedlemmer og naboer.

check mark

Full kontroll over boligen din – uansett hvor du befinner deg ved hjelp av Sector Alarm App.

check mark

Funksjonaliteten til alarmenhetene i din bolig sjekkes over 100 ganger i døgnet, i tillegg har alle våre produkter livstidsgaranti.

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet
Vinner av Kundeserviceprisen

Vinner av Kundeserviceprisen

Bransjens beste kundeservice.

Norsk Bærekraftbarometer

Vinner av Norsk Bærekraftbarometer

Bransjens beste på bærekraft.

Vinner av NKBs bransjepris

Bransjens mest fornøyde og lojale kunder.

Dette sier våre kunder om oss...

Vi finner en boligalarm som treffer ditt behov

Bestill nå - spar 3975,-
Bestill nå - spar 3975,-
Tid igjen:
Bestill nå - spar 3975,-

Du fortjener det beste!

Boligalarmen vår er skapt for din sikkerhet. Vår prisvinnende alarm har et moderne design som passer inn i hjemmet, uten å redusere funksjonaliteten. Alarmen er tilkoblet, og overvåket av, en av de mest moderne alarmsentralene i Nord-Europa.

quote
26 års erfaring

Sector Alarm Group har 600 000 fornøyde og trygge kunder (kundetilfredshet på 95/100 i snitt) i hele Europa.

quote
Beste kundeservice

Vi har fått 15 utmerkelser for god kundeservice.

quote
Beste produktdesign

Vinner av RedDots designpris – et globalt anerkjent kvalitetsmerke.

* Bestill nå og spar 3975 kr.
Alle nye kunder får nå fri installasjon av grunnpakken (verdi 1990 kr) inkl 1 ekstra røykvarsler (verdi 1590 kr) og 1 ekstra smartplugg (verdi 395 kr). Samlet besparelse 3975 kr. 


Kampanjepakken inkluderer 1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 2 røykdetektorer, 1 smartplugg, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.

 

Kampanjen varer til og med søndag 28. november.