Slik passer vi på boligen din mens du er på ferie

Slik passer vi på boligen din mens du er på ferie

Publisert: mai 13, 2024 av  Inge Svendsen

Når du kobler av, er vi selvsagt koblet på. Med boligalarm fra Sector Alarm er det enda enklere å senke skuldrene og gå inn i velfortjent og etterlengtet feriemodus.

Vi overvåker boligen din døgnet rundt
Sector Alarm har en topp moderne alarmstasjon som bidrar til ekstra trygghet for deg. Vår moderne teknologi fanger fort opp om det skjer noe hjemme hos deg. Avhengig av hva vi får varsling om fra vår overvåkning, varsler vi da politi eller brannvesen i tillegg til at vi kan sende ut en vekter ved behov. Dette går lynfort, og vi sparer verdifulle sekunder.

Vi rykker ut til boligen din for å dobbeltsjekke
Hvis boligalarmen utløses når du er i Syden eller et annet sted på ferie, er det godt å vite at vi er raskt på pletten og låser oss inn i boligen din og sjekker at alt er ok. Vi sjekker utvendig og innvendig. Vekteren rapporterer og gjenoppretter sikkerheten og kontakter eventuelt glassmester, låsesmed eller lignende ved behov.

Du betaler ikke noe hvis vi rykker ut
Hos oss er alle utrykninger kostnadsfrie for deg – uansett årsak. Mange lar være å bruke alarmen i frykt for å skape en falsk alarm som leder til utrykning og unødvendige kostnader. Som kunde hos oss skal du aldri være redd for å bruke alarmen – derfor har vi ALLTID kostnadsfrie utrykninger.

Overvåkning og umiddelbar respons døgnet rundt
Sikkerhetsoperatørene på vår alarmstasjon er direkte oppkoblet til de lokale nødetatene, og har en responstid på kun tolv sekunder i snitt. Systemet testes også automatisk flere ganger i løpet av døgnet.

Alarm tilkoblet alarmstasjonen

  • Du får umiddelbar, personlig respons på innbrudds-, brann- og panikkalarmer.
  • Vi tilbyr gratis utrykning, teknisk ettersyn og sikkerhetskontroller.
  • Vår alarmstasjon sørger for kontinuerlig overvåkning av din bolig.


Psst!
Visste du at vi har spesialtilbud på innbruddspakke med brannvarsling?

Nå får du fri installasjon av grunnpakken pluss to ekstra magnetkontakter. (Verdi 4080 kr!) Våre magnetkontakter med sjokkdeteksjon oppdager innbruddsforsøk i tidlig fase og utløser alarmen allerede mens tyven prøver å komme inn. Magnetkontaktene gjør også at du kan aktivere skallsikringsfunksjonen på alarmen når du er hjemme og fritt bevege deg innendørs vel viten om at du er trygg med en aktivert boligalarm.

Alarm med 24/7 overvåkning
Beskytt det som betyr mest for deg.