Slik kan du følge med på boligen på ferie

Slik kan du følge med på boligen på ferie

Publisert: mai 20, 2024 av  Inge Svendsen

Snart tid for ferie? Enten du skal på hytta, fjellet eller til syden, hadde det kanskje vært greit å ha god kontroll på hvordan det står til i heimen.

Har du alarm, har du full kontroll
Akkurat slik du følger med på diverse ting på mobilen, kan du enkelt sjekke status for boligen din gjennom vår app, Sector Alarm App. Den laster du enkelt ned fra Google Play eller App Store og aktiverer den deretter på våre nettsider – på Mine Sider.

Slå alarmen av og på
Med appen og Internett-tilkobling er det enkelt for deg å slå alarmen av og på. Det eneste du trenger å huske, er å ha nok strøm på mobilen eller nettbrettet.

Slipp inn svigermor eller håndverkeren
Selv om du er på ferie, kan det jo hende at noen skal gjøre noe i boligen din likevel. Kanskje svigermor skal vanne plantene og ta inn posten? Og du kan til og med enkelt låse håndverkere inn og ut – hvis du for eksempel pusser opp i ferien.

Følg med på hendelsesloggen
Med hendelsesloggen får du detaljert oversikt over «hva som har skjedd, og når det har skjedd». Veldig greit å følge med på.

Smart: Flere i familien kan følge med
Noen ganger kan det være praktisk at flere i familien kan følge med på det som skjer. Det eneste de trenger, er å bruke appen med samme brukernavn og passord som du har.

Sjekk temperaturen hjemme og styr lysene
Du kan også sjekke temperaturen i boligen din via appen. Og du kan utvide boligalarmen din med smartplugger til lys og varme. På denne måten kan du tidlig oppdage eventuelle problemer og unngå kostbare skader. Det er jo en god idé hvis du ønsker full kontroll og total sjelefred uansett hvor du er på ferie.

Når du kobler av, er vi koblet på
Selv om du liker å følge med på det som skjer, så er vi hele tiden på og følger med på boligen din. Så du trenger ikke å følge med HELE TIDEN. Du kan trygt senke skuldrene og nyte ferien. Vi er koblet på.

Ta vare på det som betyr noe for deg
Skaff deg alarm og bruk alarmen. Alltid. Sikre hjemmet ditt med en boligalarm og dra på ferie bekymringsfritt.

Spesialtilbud akkurat nå:

Visste du at vi har spesialtilbud på innbruddspakke med brannvarsling?

Nå får du fri installasjon av grunnpakken pluss to ekstra magnetkontakter. (Verdi 4080 kr!) Våre magnetkontakter med sjokkdeteksjon oppdager innbruddsforsøk i tidlig fase og utløser alarmen allerede mens tyven prøver å komme inn. Magnetkontaktene gjør også at du kan aktivere skallsikringsfunksjonen på alarmen når du er hjemme og fritt bevege deg innendørs vel viten om at du er trygg med en aktivert boligalarm.

Alarm med 24/7 overvåkning
Beskytt det som betyr mest for deg.