Hva er FG-godkjent innbruddsalarm?

En FG-godkjent innbruddsalarm er en forsikringsgodkjent alarm. For deg betyr det at du har en alarm som har gjennomgått nøye testing av fagpersoner og som møter strenge krav til sikkerhet.

Hvorfor trenger jeg en FG-godkjent innbruddsalarm?

En FG-godkjent alarm er av høy kvalitet og derfor er også sjansen for at du opplever innbrudd i hjemmet ditt redusert betraktelig. Dette gjør at du kan få bedre pris på innboforsikringen og egenandelen kan likeså reduseres ved opplevd innbrudd. Som kunde i Sector Alarm får du dekket egenandelen med opptil 10 000 kroner dersom du skulle være en av våre svært få kunder som opplever innbrudd.

Hva er forskjellen på en alarm med og uten FG-godkjennelse?

En alarm med FG-godkjennelse oppfyller produktene, installasjonen og alarmstasjonen strenge sikkerhetskrav. Installasjonen utføres av montører som kan faget og vet hvor man optimalt bør plassere røykvarslere, sensorer, overvåkningskameraer osv. slik at de fungerer på mest effektiv måte ved innbrudd eller brann. Dette kan være kritisk for å sikre hjemmet og familien din. Ved utløst alarm reagerer vår FG-godkjente alarmstasjon umiddelbart, og sikrer rask og riktig reaksjon. Alarmstasjonen koordinerer også utrykning med nødetater og veileder deg steg for steg når uhellet er ute.

En alarm uten FG-godkjennelse, eksempelvis en alarm du setter opp selv, er som oftest ikke like sikker som en FG-godkjent alarm. Du risikerer at alarmsystemet ikke er satt opp riktig og at alarmen ikke utløses tidsnok ved innbrudd eller brann. Du risikerer også at alarmen går av ved feiltakelse. Dersom alarmsystemet ditt ikke er tilkoblet en døgnbemannet alarmstasjon har du heller ikke sikkerheten ved at hjemmet ditt er trygt når du selv ikke er tilgjengelig til å overvåke alarmen din.

Nå får du fri installasjon av grunnpakken med brann- og innbruddsalarm. Verdi 2490,-
Tid igjen:
Nå får du fri installasjon av grunnpakken med brann- og innbruddsalarm. Verdi 2490,-

Andre ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen på FG-godkjent alarm og FG-godkjent alarmstasjon?

En FG-godkjent alarm betyr at hele alarmtjenesten er FG-godkjent og det stiller derfor høyere krav til alarmtjenesten i sin helhet.

Det betyr at alle produkter og komponenter i alarmen, montøren som utfører installasjonen og alarmstasjonen som mottar alarmsignalene må alle være FG-godkjent for at det skal kunne betegnes som en FG-godkjent alarm. 

Møter alarm fra Sector Alarm kravene til FG, TEK10 og andre gjeldende forskrifter?

Sector Alarm som selskap, våre montører, vår alarmstasjon og våre produkter er alle FG godkjent. Videre støtter våre produkter, satt opp i tråd med kravene i FG og/eller forskrifter/TEK 10, de krav som er satt av Forsikringsselskapenes godkjenningsnemd (FG) og eller myndighetene.

 

Sector Alarm minner om at alle boliger er forskjellig og at det av den grunn vil være vår installatør som gir råd for å montere alarm som er innenfor kravene. Det vil allikevel alltid være boligeier som har det formelle ansvaret for hvilken løsning for deteksjon av brann, og innbrudd, som velges i egen bolig. Våre montører er godt utdannet for å installere i tråd med gjeldene krav, men dette utelater ikke den undersøkelsesplikt man har til sikring i egen bolig.

Hva står forkortelsen FG for?

FG står for Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd. De godkjenner sikringsutstyr som brukes og hvordan dette settes opp i forbindelse med å redusere risikoen for brann- og innbruddsskader.

Sector Alarm er godkjent av FG både når det gjelder våre produkter, installasjon og vår alarmstasjon, samt Sector Alarm som selskap.

Føl deg trygg med umiddelbar respons 24/7

Vår forsikringsgodkjente alarmstasjon er tilgjengelig døgnet rundt og sikrer deg en rask og riktig reaksjon når alarmen utløses. Vi har over 25 års erfaring og mer enn 600 000 kunder over hele Europa som stoler på at vi holder dem trygge.

Alarmtjeneste med alt inkludert

Alarmtjeneste med alt inkludert

Ingen skjulte gebyrer, gratis teknisk service, omfattende produktgaranti, ingen bindingstid og gratis utrykning.

Toppmoderne teknologi

Toppmoderne teknologi

Vi forhindrer innbruddstyver og oppdager brann i en tidlig fase. Vi responderer umiddelbart og holder deg trygg blant annet på grunn av vår prisvinnende teknologi.

Prisbelønnet kundeservice

Prisbelønnet kundeservice

Vi har bransjens beste kundeservice og våre kunder gir oss hele 4,7 av 5 stjerner fordi vi er der når de trenger oss.

Vinner av Kundeserviceprisen

Vinner av Kundeserviceprisen

2 x Norges beste.
13 x bransjens beste.

Norsk Bærekraftbarometer

Vinner av Norsk Bærekraftbarometer

3 x bransjens beste.

NKB badge

Vinner av NKBs bransjepris

4 x bransjens mest fornøyde og lojale kunder.

Dette sier våre kunder om oss…

Tjenesten vår forklart på 46 sekunder

Klikk her for å se Klikk her for å se
Populære artikler
Sector Alarm reddet ferien vår

Sector Alarm reddet ferien vår

Vår kunde Birgit fikk frastjålet ekstrasettet med nøkler til boligen da naboen opplevde innbrudd i hjemmet sitt. 

Slik passer vi på boligen din mens du er på ferie

Slik passer vi på boligen din mens du er på ferie

Når du er på ferie kan du trygt senke skuldrene. Vi er nemlig alltid koblet på når du er koblet av.

Simba var alene hjemme ved branntilløp

Simba var alene hjemme ved branntilløp

Kenneth opplevde sin store frykt - på jobb fikk han varsel om branntilløp i boligen mens hunden Simba var alene hjemme.

Få et uforpliktende tilbud

Hvorfor velge Sector Alarm?

Vi har over 28 års erfaring og mer enn 650 000 kunder over hele Europa som stoler på at vi holder dem trygge. De gir oss 4,7 av 5 stjerner for kundeservicen vår. Vi har vår egen forsikringsgodkjente alarmstasjon, vi tilbyr en alarmtjeneste der alt er inkludert og vi har ingen skjulte kostnader.

Hvorfor Sector Alarm

Umiddelbar respons 24/7 Vår alarmstasjon er tilgjengelig døgnet rundt og sikrer deg en rask og riktig reaksjon når alarmen går.

Prisbelønnet kundeservice Vi er der når du trenger oss. Kundene våre er fornøyde og gir oss 4,7 av 5 stjerner for kundetilfredshet.

Alarmtjeneste med alt inkludert Problemfri installasjon og ingen skjulte kostnader. Vi tilbyr omfattende produktgaranti og gratis support. Vi har ingen bindingstid og alle utrykninger er gratis uansett årsak.

Total sikkerhet Vår bærbare taleenhet og kameraer lar oss se og snakke med deg i en nødssituasjon, samt advare eventuelle inntrengere i hjemmet ditt. Vi kontakter nødetatene ved behov, noe som sparer deg viktige minutter.

Sikker tilkobling Vi setter opp flere tilkoblinger mellom boligen din og alarmstasjonen vår, fullstendig sikkerhetskopiert med blokkeringsbeskyttelse. Systemet testes også automatisk flere ganger i løpet av døgnet.

Brukervennlig Vår boligalarm og enheter er enkel å bruke og kan kontrolleres via betjeningspanelet, nøkkelbrikker, fjernkontroll og Sector Alarm-appen. Vår interaktive app gir deg varsler og viser deg kamera- og videoopptak.

Går strømmen, går det likevel bra Vår alarmstasjon blir varslet dersom strømmen går i boligen din, slik at operatørene raskt kan iverksette tiltak.

Prisvinnende design Vi har vunnet RedDots designpris med vår tidløse produktdesign som passer inn i ethvert hjem.

* Bestill på nett og få kostnadsfri installasjon av grunnpakken og en ekstra røykvarsler

Grunnpakken inkluderer 1 sikkerhets-gateway, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 2 røykdetektorer, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock integrasjonsmodul for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.