5 tips for å takle hverdagen etter ferien best mulig

Har kosen i sommerferien gjort det vanskelig å motivere seg for hverdagen igjen? Vi hjelper deg med å finne hverdagsrytmen igjen med disse fem tipsene.

Når du er halvferdig med gyrosen på feriens siste dag, kan stresset over hverdagen treffe deg som en vegg. Kroppen har vendt seg til å ikke sette på vekking til dagen etter, og slumremuskelen er i toppform. Da kan det være vanskelig å åpne vekkerklokke-appen. 

Mellom matpakker som skal smøres og skolesekker som skal pakkes, er nøkler det siste problemet du ønsker å ha, men plutselig forteller barna deg at de ikke finner igjen sin. Eller så har du på magisk vis lagt igjen din egen på et sted du ikke klarer å erindre. 

Her er 5 tips for å komme tilbake i flytsonen når hverdagen melder melder sin ankomst. 

1. Godta at det føles litt tungt de første dagene 
Det finnes ingen knapp du kan trykke på for å havne tilbake i flytsonen etter ferie. Dette er en realitet som vil gjøre det mye lettere å motivere seg for å komme raskt i gang igjen når ferien er over. Kom deg inn i hverdagen, steg for steg. Første uka på jobb er tung for de aller fleste.

2. Lag to-do-lister
Det er lett å surre når du har vært spontan i en periode. Det enkleste grepet du kan gjøre for å møte opp forberedt til den hektiske hverdagen er å skrive ned gjøremålene, og krysse de ut når de er gjort. Har du med alt du trenger til jobb? Har barna matpakke, skolebøker og nøkler med seg? Har du nøkler med deg? 

3. Sjekk at de viktige tingene i boligen virker 
Når du reiste på ferie skrudde du helt sikkert noe elektronisk utstyr, mens annet utstyr var påskrudd i ferien. Når du kommer hjem er det genialt å ta en sjekkrunde på ting i huset, for å komme i gang med de vanlige rutinene hemme. Ta en rutinerunde og sjekk at alt virker. Husk spesielt å sjekke alle røykvarslerne dine. 

4. Kvitt deg med nøklene dine 
Har barna gitt deg en velartikulert løgn om hvordan de mistet nøklene før sommerferien? Når de minste mister nøklene sine, skaper det kaos i hverdagen. Det kaoset er enkelt å unngå. Med en smart digital dørlås bruker du en egendefinert kode for å låse deg inn. Da slipper du å bekymre deg for barnas neste nøkkelløgn, eller frykten for å miste nøklene selv.

5.  Begynn planleggingen av neste ferie 
Et triks som fungerer om du er demotivert etter ferien, er å begynne planleggingen av neste ferie. Det er alltid gøy å ha noe å glede seg til, og det er morsomt å planlegge ferier. Let fram gode dealer på hotellrom, fine steder du ønsker å besøke, eller aktiviteter du vil prøve. Det gir nytt overskudd. Gi deg selv en gulrot i enden av den kommende jobbperioden.

Grunnpakke med alt inkludert. Bestill innen 26. oktober og spar 1990,- *
Tid igjen:
Grunnpakke med alt inkludert. Bestill i dag for en tryggere hverdag.

Populære artikler

10 gode tips for å sikre din bolig

10 gode tips for å sikre din bolig

Det er ikke alle som tar ferie selv om du planlegger å reise bort. Ferietid er dessverre høysesong for innbrudd, men vi har samlet våre beste tips til hva du kan gjøre i hjemmet før du reiser bort.

Sector Alarm reddet ferien vår

Sector Alarm reddet ferien vår

Vår kunde Birgit fikk frastjålet ekstrasettet med nøkler til boligen da naboen opplevde innbrudd i hjemmet sitt. 

Slik passer vi på boligen din mens du er på ferie

Slik passer vi på boligen din mens du er på ferie

Når du er på ferie kan du trygt senke skuldrene. Vi er nemlig alltid koblet på når du er koblet av.

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Boligalarm fra Sector Alarm

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Sector Alarm er ledende innenfor boligsikring, og har 26 års erfaring i Norge. Gjennom årenes løp har vi fått utmerkelser for beste kundeservice, og vunnet prestisjetunge priser for produktdesign. Våre Sikkerhetseksperter hjelper deg med å sette sammen en løsning som dekker alle behov du og familien har når det gjelder sikkerhet hjemme.

check mark

Våre avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.

check mark

Operatørene på vår døgnbemannede alarmstasjon reagerer med en gang en alarm utløses, og ved behov koordinerer utrykning med nødetater, i tillegg til å varsle familiemedlemmer og naboer.

check mark

Vi garanterer at funksjonaliteten til alarmenhetene i din bolig sjekkes over 100 ganger i døgnet, i tillegg har alle våre produkter livstidsgaranti.

check mark

Vi tilbyr gratis utrykning, gratis teknisk support og oppfølging.

check mark

Ved hjelp av Sector Alarm App har du full kontroll over boligen din – uansett hvor du befinner deg.

Vinner av Kundeserviceprisen

Vinner av Kundeserviceprisen

Bransjens beste kundeservice.

Norsk Bærekraftbarometer

Vinner av Norsk Bærekraftbarometer

Bransjens beste på bærekraft.

Vinner av NKBs bransjepris

Bransjens mest fornøyde og lojale kunder.

Dette sier våre kunder om oss...

Du fortjener det beste!

Boligalarmen vår er skapt for din sikkerhet. Vår prisvinnende alarm har et moderne design som passer inn i hjemmet, uten å redusere funksjonaliteten. Alarmen er tilkoblet, og overvåket av, en av de mest moderne alarmsentralene i Nord-Europa.

quote
26 års erfaring

Sector Alarm Group har 600 000 fornøyde og trygge kunder (kundetilfredshet på 95/100 i snitt) i hele Europa.

quote
Beste kundeservice

Vi har fått 15 utmerkelser for god kundeservice.

quote
Beste produktdesign

Vinner av RedDots designpris – et globalt anerkjent kvalitetsmerke.

Vi finner en boligalarm som treffer ditt behov 23 50 65 61

Bestill nå - spar 1990,-
Bestill nå - spar 1990,-
Tid igjen:
Bestill nå - spar 1990,-

* Bestill nå og spar 1990 kr.
Alle nye kunder får nå fri installasjon av grunnpakken (verdi 1990 kr).


Kampanjepakken inkluderer 1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 1 røykdetektor, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.

 

Kampanjen varer til og med tirsdag 26. oktober.