5 tips for å takle hverdagen etter ferien best mulig

Har kosen i sommerferien gjort det vanskelig å motivere seg for hverdagen igjen? Vi hjelper deg med å finne hverdagsrytmen igjen med disse fem tipsene.

Når du er halvferdig med gyrosen på feriens siste dag, kan stresset over hverdagen treffe deg som en vegg. Kroppen har vendt seg til å ikke sette på vekking til dagen etter, og slumremuskelen er i toppform. Da kan det være vanskelig å åpne vekkerklokke-appen. 

Mellom matpakker som skal smøres og skolesekker som skal pakkes, er nøkler det siste problemet du ønsker å ha, men plutselig forteller barna deg at de ikke finner igjen sin. Eller så har du på magisk vis lagt igjen din egen på et sted du ikke klarer å erindre. 

Her er 5 tips for å komme tilbake i flytsonen når hverdagen melder melder sin ankomst. 

1. Godta at det føles litt tungt de første dagene 
Det finnes ingen knapp du kan trykke på for å havne tilbake i flytsonen etter ferie. Dette er en realitet som vil gjøre det mye lettere å motivere seg for å komme raskt i gang igjen når ferien er over. Kom deg inn i hverdagen, steg for steg. Første uka på jobb er tung for de aller fleste.

2. Lag to-do-lister
Det er lett å surre når du har vært spontan i en periode. Det enkleste grepet du kan gjøre for å møte opp forberedt til den hektiske hverdagen er å skrive ned gjøremålene, og krysse de ut når de er gjort. Har du med alt du trenger til jobb? Har barna matpakke, skolebøker og nøkler med seg? Har du nøkler med deg? 

3. Sjekk at de viktige tingene i boligen virker 
Når du reiste på ferie skrudde du helt sikkert noe elektronisk utstyr, mens annet utstyr var påskrudd i ferien. Når du kommer hjem er det genialt å ta en sjekkrunde på ting i huset, for å komme i gang med de vanlige rutinene hemme. Ta en rutinerunde og sjekk at alt virker. Husk spesielt å sjekke alle røykvarslerne dine

4. Kvitt deg med nøklene dine 
Har barna gitt deg en velartikulert løgn om hvordan de mistet nøklene før sommerferien? Når de minste mister nøklene sine, skaper det kaos i hverdagen. Det kaoset er enkelt å unngå. Med en smart digital dørlås bruker du en egendefinert kode for å låse deg inn. Da slipper du å bekymre deg for barnas neste nøkkelløgn, eller frykten for å miste nøklene selv.

5.  Begynn planleggingen av neste ferie 
Et triks som fungerer om du er demotivert etter ferien, er å begynne planleggingen av neste ferie. Det er alltid gøy å ha noe å glede seg til, og det er morsomt å planlegge ferier. Let fram gode dealer på hotellrom, fine steder du ønsker å besøke, eller aktiviteter du vil prøve. Det gir nytt overskudd. Gi deg selv en gulrot i enden av den kommende jobbperioden.

Fri installasjon av grunnpakken + Yale Doorman kun 2490,-
Tid igjen:
Fri installasjon av grunnpakken + Yale Doorman kun 2490,-
Populære artikler
10 gode tips for å sikre din bolig
10 gode tips for å sikre din bolig

Det er ikke alle som tar ferie selv om du planlegger å reise bort. Ferietid er dessverre høysesong for innbrudd, men vi har samlet våre beste tips til hva du kan gjøre i hjemmet før du reiser bort.

Sector Alarm reddet ferien vår
Sector Alarm reddet ferien vår

Vår kunde Birgit fikk frastjålet ekstrasettet med nøkler til boligen da naboen opplevde innbrudd i hjemmet sitt. 

Slik passer vi på boligen din mens du er på ferie
Slik passer vi på boligen din mens du er på ferie

Når du er på ferie kan du trygt senke skuldrene. Vi er nemlig alltid koblet på når du er koblet av.

Tjenesten vår forklart på 46 sekunder

Klikk her for å se Klikk her for å se

Føl deg trygg med umiddelbar respons 24/7

Vår forsikringsgodkjente alarmstasjon er tilgjengelig døgnet rundt og sikrer deg en rask og riktig reaksjon når alarmen utløses. Vi har over 25 års erfaring og mer enn 600 000 kunder over hele Europa som stoler på at vi holder dem trygge.

Alarmtjeneste med alt inkludert
Alarmtjeneste med alt inkludert

Ingen skjulte gebyrer, gratis teknisk service, omfattende produktgaranti, ingen bindingstid og gratis utrykning.

Toppmoderne teknologi
Toppmoderne teknologi

Vi forhindrer innbruddstyver og oppdager brann i en tidlig fase. Vi responderer umiddelbart og holder deg trygg blant annet på grunn av vår prisvinnende teknologi.

Prisbelønnet kundeservice
Prisbelønnet kundeservice

Vi har bransjens beste kundeservice og våre kunder gir oss hele 4,7 av 5 stjerner fordi vi er der når de trenger oss.

Vinner av Kundeserviceprisen
Vinner av Kundeserviceprisen

2 x Norges beste.
13 x bransjens beste.

Norsk Bærekraftbarometer
Vinner av Norsk Bærekraftbarometer

3 x bransjens beste.

NKB badge
Vinner av NKBs bransjepris

4 x bransjens mest fornøyde og lojale kunder.

Dette sier våre kunder om oss…

Få et personlig tilbud

Hvorfor velge Sector Alarm?

Vi har over 29 års erfaring og mer enn 650 000 kunder over hele Europa som stoler på at vi holder dem trygge. De gir oss 4,7 av 5 stjerner for kundeservicen vår. Vi har vår egen forsikringsgodkjente alarmstasjon, vi tilbyr en alarmtjeneste der alt er inkludert og vi har ingen skjulte kostnader.

Hvorfor Sector Alarm

Umiddelbar respons 24/7 Vår alarmstasjon er tilgjengelig døgnet rundt og sikrer deg en rask og riktig reaksjon når alarmen går.

Prisbelønnet kundeservice Vi er der når du trenger oss. Kundene våre er fornøyde og gir oss 4,7 av 5 stjerner for kundetilfredshet.

Alarmtjeneste med alt inkludert Problemfri installasjon og ingen skjulte kostnader. Vi tilbyr omfattende produktgaranti, gratis support, og alle utrykninger er gratis uansett årsak.

Total sikkerhet Vår bærbare taleenhet og kameraer lar oss se og snakke med deg i en nødssituasjon, samt advare eventuelle inntrengere i hjemmet ditt. Vi kontakter nødetatene ved behov, noe som sparer deg viktige minutter.

Sikker tilkobling Vi setter opp flere tilkoblinger mellom boligen din og alarmstasjonen vår, fullstendig sikkerhetskopiert med blokkeringsbeskyttelse. Systemet testes også automatisk flere ganger i løpet av døgnet.

Brukervennlig Vår boligalarm og enheter er enkel å bruke og kan kontrolleres via betjeningspanelet, nøkkelbrikker, fjernkontroll og Sector Alarm-appen. Vår interaktive app gir deg varsler og viser deg kamera- og videoopptak.

Går strømmen, går det likevel bra Vår alarmstasjon blir varslet dersom strømmen går i boligen din, slik at operatørene raskt kan iverksette tiltak.

Prisvinnende design Vi har vunnet RedDots designpris med vår tidløse produktdesign som passer inn i ethvert hjem.

* Bestill på nett og få kostnadsfri installasjon av grunnpakken med mulighet for å legge til Yale Doorman for kun 2490,-

Grunnpakken inkluderer 1 sikkerhets-gateway, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 1 røykdetektor, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock integrasjonsmodul for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.

Du kan også velge å få montert en Yale Doorman (V2N) for kun 2490,-, ferdig montert og tilkoblet den nye boligalarmen din.