Unngå å miste nøkkelen med disse 4 tipsene

Hvor ofte har du opplevd at barna, eller du selv, har mistet husnøkkelen? Uansett hvor ofte det skjer, skaper det kaos i hverdagen. Med disse nøkkeltipsene unngår du bortkomne nøkler.

En del av oppveksten som barn er å rote bort husnøkkelen. Angsten for å fortelle foreldrene om at den ble rotet bort, gjorde også at man utsatte det noen dager, eller løy om hendelsesforløpet, i frykt for reaksjonene som ville komme. 

Det er ikke bare barna som mister nøkkelen på fotballbanen eller når de bader med den i lomma. Uhellet kan like gjerne skje voksne. 

En klassiker er når du endelig kommer fram til badeplassen etter å sittet i en glovarm buss i 30 minutter, er det fort gjort å glemme å flytte nøkkelen fra lommen i badeshortsen før du kaster deg uti vannet. Å gå fra å kjenne på et forfriskende å nedkjølende bad, til å innse at husnøkkelen ligger 5 meter under havet er ikke spesielt hyggelig. 

Det er heller ikke spesielt gøy når du febrilsk slår på alle lommene flere ganger bare for å bekrefte at nøkkelen må ha falt ut av lomma da du satt på bussen. Alle måtene du kan miste nøklene på, er utellelige og ofte komiske (i ettertid).

Med disse 4 tipsene kan du unngå tapte nøkler. 

1. Ha reservenøkkel i nøkkelboks
Skaff deg en nøkkelboks med kode til utsiden av huset. Roter du bort nøkkelen vil du alltid ha en reservenøkkel liggende trygt i en oppbevaringsboks utenfor huset. Bare husk koden for å låse opp boksen.

2. La naboen eller øvrig familie oppbevare reservenøkler
Hør med naboen om du kan oppbevare en nøkkel der. Det kommer utrolig kjekt med når du kommer på at du glemte den et sted. Det er bedre å gå noen meter for å hente reservenøkkelen, enn å bruke mye tid på å lete etter den. 

3. Skaff deg boligalarm med digital dørlås
Har du en digital dørlås kan du pensjonere husnøklene til familien - for alltid - og heller bruke en personlig kode for å komme deg inn. Med appen som medfølger, har du full kontroll på hvem som låser seg inn med sin kode, og du kan slippe inn alt fra håndverkere til svigers som ankommer boligen din mens du er på jobb. Og det aller beste: Hverken du eller barna vil miste husnøkkelen igjen...

4. Ha reservenøkler på kontoret
Det kan være lurt å ha noen reservenøkler liggende på kontoret, hvis du kan. Bare pass på at du ikke roter bort adgangskortet eller nøklene.

Les også: Birgit ble frastjålet nøkelene på ferie

Fri installasjon av grunnpakken + 1 ekstra røykvarsler (verdi 4 080,-)
Tid igjen:
Få fri installasjon av grunnpakken (verdi 2 490,-)

Sector Alarm App - boligsikring på telefonen

Aktiver alarmen når besøkende forlater boligen.
Se hvem som er ved inngangsdøren din.
Video av viktige hendelser. Alt lagres på en sikker måte i skyen.
Gi adgang til håndverkere eller besøkende.
Få et varsel når barna kommer hjem fra skolen.

Sector Alarm App - boligsikring på telefonen

Full kontroll over hjemmet, uansett hvor du befinner deg. Få varsler, se video i sanntid, lås opp døren og aktiver boligalarmen med ett enkelt trykk.

Aktiver og deaktiver
Aktiver og deaktiver

Aktiver alarmen når besøkende forlater boligen.

 Video i sanntid
Video i sanntid

Se hvem som er ved inngangsdøren din.

Se video
Se video

Video av viktige hendelser. Alt lagres på en sikker måte i skyen.

Lås opp dørene
Lås opp dørene

Gi adgang til håndverkere eller besøkende.

Varsler
Varsler

Få et varsel når barna kommer hjem fra skolen.

Populære artikler
10 gode tips for å sikre din bolig

10 gode tips for å sikre din bolig

Det er ikke alle som tar ferie selv om du planlegger å reise bort. Ferietid er dessverre høysesong for innbrudd, men vi har samlet våre beste tips til hva du kan gjøre i hjemmet før du reiser bort.

Sector Alarm reddet ferien vår

Sector Alarm reddet ferien vår

Vår kunde Birgit fikk frastjålet ekstrasettet med nøkler til boligen da naboen opplevde innbrudd i hjemmet sitt. 

Slik passer vi på boligen din mens du er på ferie

Slik passer vi på boligen din mens du er på ferie

Når du er på ferie kan du trygt senke skuldrene. Vi er nemlig alltid koblet på når du er koblet av.

Tjenesten vår forklart på 46 sekunder

Klikk her for å se Klikk her for å se

Føl deg trygg med umiddelbar respons 24/7

Vår forsikringsgodkjente alarmstasjon er tilgjengelig døgnet rundt og sikrer deg en rask og riktig reaksjon når alarmen utløses. Vi har over 25 års erfaring og mer enn 600 000 kunder over hele Europa som stoler på at vi holder dem trygge.

Alarmtjeneste med alt inkludert

Alarmtjeneste med alt inkludert

Ingen skjulte gebyrer, gratis teknisk service, omfattende produktgaranti, ingen bindingstid og gratis utrykning.

Toppmoderne teknologi

Toppmoderne teknologi

Vi forhindrer innbruddstyver og oppdager brann i en tidlig fase. Vi responderer umiddelbart og holder deg trygg blant annet på grunn av vår prisvinnende teknologi.

Prisbelønnet kundeservice

Prisbelønnet kundeservice

Vi har bransjens beste kundeservice og våre kunder gir oss hele 4,7 av 5 stjerner fordi vi er der når de trenger oss.

Vinner av Kundeserviceprisen

Vinner av Kundeserviceprisen

2 x Norges beste.
13 x bransjens beste.

Norsk Bærekraftbarometer

Vinner av Norsk Bærekraftbarometer

3 x bransjens beste.

NKB badge

Vinner av NKBs bransjepris

4 x bransjens mest fornøyde og lojale kunder.

Dette sier våre kunder om oss…

Få et uforpliktende tilbud

Hvorfor velge Sector Alarm?

Vi har over 28 års erfaring og mer enn 650 000 kunder over hele Europa som stoler på at vi holder dem trygge. De gir oss 4,7 av 5 stjerner for kundeservicen vår. Vi har vår egen forsikringsgodkjente alarmstasjon, vi tilbyr en alarmtjeneste der alt er inkludert og vi har ingen skjulte kostnader.

Hvorfor Sector Alarm

Umiddelbar respons 24/7 Vår alarmstasjon er tilgjengelig døgnet rundt og sikrer deg en rask og riktig reaksjon når alarmen går.

Prisbelønnet kundeservice Vi er der når du trenger oss. Kundene våre er fornøyde og gir oss 4,7 av 5 stjerner for kundetilfredshet.

Alarmtjeneste med alt inkludert Problemfri installasjon og ingen skjulte kostnader. Vi tilbyr omfattende produktgaranti og gratis support. Vi har ingen bindingstid og alle utrykninger er gratis uansett årsak.

Total sikkerhet Vår bærbare taleenhet og kameraer lar oss se og snakke med deg i en nødssituasjon, samt advare eventuelle inntrengere i hjemmet ditt. Vi kontakter nødetatene ved behov, noe som sparer deg viktige minutter.

Sikker tilkobling Vi setter opp flere tilkoblinger mellom boligen din og alarmstasjonen vår, fullstendig sikkerhetskopiert med blokkeringsbeskyttelse. Systemet testes også automatisk flere ganger i løpet av døgnet.

Brukervennlig Vår boligalarm og enheter er enkel å bruke og kan kontrolleres via betjeningspanelet, nøkkelbrikker, fjernkontroll og Sector Alarm-appen. Vår interaktive app gir deg varsler og viser deg kamera- og videoopptak.

Går strømmen, går det likevel bra Vår alarmstasjon blir varslet dersom strømmen går i boligen din, slik at operatørene raskt kan iverksette tiltak.

Prisvinnende design Vi har vunnet RedDots designpris med vår tidløse produktdesign som passer inn i ethvert hjem.

* Bestill på nett og få kostnadsfri installasjon av grunnpakken og en ekstra røykvarsler

Grunnpakken inkluderer 1 sikkerhets-gateway, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 2 røykdetektorer, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock integrasjonsmodul for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.