Beste kundeservice

Sector Alarm har vunnet kundeserviceprisen 11 ganger.

Prisvinnende design

Med moderne og brukervennlig design smelter våre produkter inn i hjemmet ditt.

Rask responstid

Sector Alarm håndterer innkommende alarmer på bare 12 sekunder.

Vår tjeneste er upåvirket av koronaviruset

Sector Alarm er et sikkerhetsselskap. Vår hovedprioritet er å beskytte mennesker. Med den siste utviklingen av koronaviruset (COVID-19), er vi opptatt av å opprettholde helse og sikkerhet for våre kunder og våre medarbeidere. Følgelig vil vi informere deg om at Sector Alarm har gjort grundige forberedelser for å opprettholde full drift med henblikk på en situasjon som denne. Derfor forventer vi ikke at den ordinære driften vil bli rammet i betydelig grad.

alarmstasjonen

Øyeblikkelig hjelp når du trenger det mest

Vår alarmstasjon er døgnbemannet, og gir deg alltid den hjelpen situasjonen krever. Med en gjennomsnittlig responstid på 12 sekunder, kan du være sikker på at brann-, innbrudd- og panikkalarm følges opp av våre operatører nærmest øyeblikkelig.

Våre kunder deler sine erfaringer

Våre kunder deler sine erfaringer

Boligalarmene våre redder liv og forhindrer innbrudd – og gjør at kundene våre føler seg trygge hver eneste dag. Her kan du lese om historiene til noen av våre kunder, om da de trengte hjelpen vår som mest.

Digitale låser / Yale Doorman

Smarte løsninger

Vi tilbyr støtte for dørlåsen Yale Doorman. Det betyr at vi kan koble din smarte dørlås mot alarmsystemet ved hjelp av vår EasyLock låsmodul, slik at du kan låse opp og igjen døren i Sector Alarm-appen eller Mine Sider.

Sector Alarm App

Få full kontroll med mobilen

I appen vår får du full oversikt over boligen din. Skru av og på alarmen, legg inn 24-timers-koder, skru av smartplugger, få beskjed når barna kommer hjem, eller se temperaturen i hjemmet ditt – og mye mer. Om du også har smart dørlås fra Yale Doorman, kan du få en helt nøkkelfri hverdag, der du kan styre både alarm og lås med mobilen. Det gjør at du enkelt kan slippe inn vaskehjelp eller håndverkere, og du behøver heller ikke bekymre deg for at barna skal miste nøklene sine på skoleveien.Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.

 Kundene har talt: Sector Alarm til topps i Kundeserviceprisen

På Kundeservicedagene 2020 ble Sector Alarm kåret til det selskapet som hadde best kundeservice i Åpen Klasse. Sector Alarm stakk av med seieren i tøff kamp med blant annet Toyota og Bokklubbens Nye Bøker.

 

Vi er både stolte og ydmyke over disse resultatene, og lover å fortsette vårt arbeid for at du skal være like fornøyd i fremtiden.

Fire stjerner - Svært fornøyde kunder

Sector Alarm - Alltid til stede

0

år med erfaringer. Etablert i 1995.

0

Vunnet kundeserviceprisen 11 ganger!

0

Hele 530 000 kunder i Europa

0

Responstid på 12 sekunder i snitt