Sikre boligen din
mot brann og innbrudd

Få et uforpliktende tilbud

Økt brannsikring med boligalarm

Det er snart adventstid med mørke, lune kvelder, peiskos og stearinlys. Denne perioden er tradisjonelt høysesong for brann og desember er tradisjonelt årets klart verste brannmåned. Sector Alarm oppfordrer derfor alle til å være ekstra oppmerksom på brannfaren.

Våre røykvarslere redder liv

Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden.

Bedring av brannsikringen

Hensikten med å montere optiske røykvarslere er å sørge for så tidlig varsling som mulig, om at en brann er under utvikling. Du får da anledning til å redde deg selv, og andre, som oppholder seg i boligen. Særlig når folk ligger og sover, kan dette bety forskjellen på liv og død.


Har du flere røykvarsler vil sannsynligheten for rask deteksjon naturlig nok øke. Ved montasje gir vi råd knyttet til plassering da eksempelvis forhold som trekk og luftbevegelser i boligen, og type himling, kan påvirke tiden som går med til deteksjon av røyk.

Forskriftene sier at alle boliger skal ha minst én røykvarsler. Har du en bolig over flere etasjer, skal det være minst én røykvarsler i hver etasje, og røykvarslerne skal dekke stue, kjøkken, sone utenfor soverom og sone utenfor teknisk rom. Dermed vil det mange tilfeller ikke holde med bare én røykvarsler i hver etasje. Det er kun i de tilfeller hvor to eller flere av disse sonene befinner seg i samme rom en røykvarsler er tilstrekkelig til å dekke disse sonene. Er noen av disse sonene adskilt ved dør/vegg skal hver sone utstyres med røykvarsler. 

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet

Koblet til vår alarmstasjon

Din boligalarm er alltid koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever. Hos Sector Alarm er din og din families sikkerhet det aller viktigste. 

Alarmen er tilkoblet oss via to forskjellige kommunikasjonsveier (via GSM-nettet og evt din bredbåndstilkobling). Dette gir deg en kjapp og sikker tilkobling til alarmstasjonen.

Full kontroll på boligen med Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du full oversikt over din boligalarm på mobilen. Du kan blant annet slå av og på alarmen, se historikk, administrere brukere, sette opp 24 timers koder, få melding når barna kommer hjem, se temperaturen i hjemmet. Du kan også kombiner Sector Alarm App med Yale Doorman elektronisk dørlås. Da får du en nøkkelfri hverdag der du kan styre alarmen og låse opp døren for vaskehjelpen eller håndverkeren.

Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.

 Sector Alarm App

Vår alarmtjenste

Enklere hverdag med boligalarm fra Sector Alarm. Du kan enkelt aktivere eller deaktivere boligalarmen med Sector Alarm App. Samtidig som du kan få melding når barna kommer hjem fra skolen. Livet blir tryggere med Sector Alarm.
Beskytt deg mot innbrudd

Beskytt deg mot innbrudd

Våre detektorer overvåker store flater og reagerer raskt ved innbrudd. Ved hjelp av signaler og eventuelle bilder, kan alarmstasjonen igangsette et raskt og riktig reaksjonsapparat.

Utrykning ved brann

Utrykning ved brann

Det finnes mange brannfarer i ditt hjem. Med en eller flere optiske røykvarslere kan vi oppdage brann i en tidlig fase. Ved hjelp av signaler og eventuelle bilder, kan alarmstasjonen igangsette et raskt og riktig reaksjonsapparat.

Panikkalarm

Panikkalarm

Vi prioriterer panikkalarmen høyt da den handler om personlig sikkerhet. Du er kun et tastetrykk unna hjelp. En vekter vil alltid rykke ut, uansett, og se til at alt er bra med deg og din familie.

Personlig kontakt døgnet rundt

Personlig kontakt døgnet rundt

Uansett situasjon og tidspunkt på døgnet står vi til din disposisjon. Vi er bemannet døgnet rundt for å hjelpe deg ved alle tenkelige situasjoner.

Nøkkelservice med innvendig kontroll

Nøkkelservice med innvendig kontroll

Dersom alarmen utløses når du ikke er hjemme, kan vekter låse seg inn i boligen og sjekke at alt er ok. Vekter gjennoppretter sikkerheten og kontakter glassmester, låsesmed el.l. ved behov.

Vår egen alarmstasjon

Vår egen alarmstasjon

Alarmstasjonen er en veldig viktig lenke i vår ambisjon om å gi deg en økt følelse av trygghet. Våre operatører er tilgjengelige døgnet rundt og hjelper deg ved alle tenkelige situasjoner.

Rask og sikker overføring av alarmsignal

Rask og sikker overføring av alarmsignal

Med GSM og internett får du en rask og sikker overføring av alarmsignaler til alarmstasjonen.

Gratis utrykning - uansett årsak

Gratis utrykning - uansett årsak

Mange lar være å bruke sin alarm i redsel for å skape en falsk alarm som leder til utrykning og unødvendige kostnader. Som kunde hos oss skal du aldri være redd for å bruke alarmen, derfor inngår alltid kostnadsfrie utrykninger.

Innvendig og utvendig kontroll på boligen

Innvendig og utvendig kontroll på boligen

Ved en utrykning utfører vekteren alltid en kontroll av boligen. Ved hjelp av din nøkkel kan vi raskere ta oss inn i din bolig for å sjekke at alt er ok.

Lokal tilstedeværelse

Lokal tilstedeværelse

Sector Alarm er etablert i de fleste områder rundt i Norge. Sammen med de beste vektertjenestene i områdene har vi kjennskap til akkurat ditt område.

Husdyrtilpasning

Husdyrtilpasning

Med vår husdyrtilpasning kan dine husdyr opptil 18 kg bevege seg fritt hjemme uten at alarmen går. Har du større dyr, er skallsikring løsningen for deg. 

Temperaturvakt

Temperaturvakt

Dersom temperaturen når + 54° C tar kameraet en serie bilder som sendes direkte til vår alarmstasjon som raskt kan verifisere årsaken til alarmen og iverksette rett tiltak.

Mine sider

Mine sider

Mine sider er for deg som vil ha kontroll på din konto hos Sector Alarm. Her har du god kontroll på ditt alarmsystem, og det er her du administrerer appen.

App for smarttelefon

App for smarttelefon

Med Sector Alarm App har du god kontroll på din alarm - uansett hvor du er. Her kan du slå alarmen av og på, lese hendelsesloggen og få melding når barna kommer hjem fra skolen.