Vår boligalarm gir deg økt brannsikkerhet

Få et uforpliktende tilbud

Seriekoblet røykvarsler som varsler deg i en tidlig fase

De fleste branner starter i hjemmet, og de aller farligste brannene oppstår om natten. For å kunne beskytte hjemmet ditt og de du er glad i, er våre optiske røykvarslere seriekoblet, slik at hele boligen blir varslet om en av dine røykvarslere reagerer på røykutvikling. Det gjør at du kan føle deg trygg på at alle i boligen hører alarmen, og raskt kan komme seg i sikkerhet.

Våre røykvarslere redder liv

Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden.

Lorem ipsum dolor sit amet

Bedring av brannsikringen

Hensikten med å montere optiske røykvarslere er å sørge for så tidlig varsling som mulig, om at en brann er under utvikling. Du får da anledning til å redde deg selv, og andre, som oppholder seg i boligen. Særlig når folk ligger og sover, kan dette bety forskjellen på liv og død.


Har du flere røykvarsler vil sannsynligheten for rask deteksjon naturlig nok øke. Ved montasje gir vi råd knyttet til plassering da eksempelvis forhold som trekk og luftbevegelser i boligen, og type himling, kan påvirke tiden som går med til deteksjon av røyk.

Forskriftene sier at alle boliger skal ha minst én røykvarsler. Har du en bolig over flere etasjer, skal det være minst én røykvarsler i hver etasje, og røykvarslerne skal dekke stue, kjøkken, sone utenfor soverom og sone utenfor teknisk rom. Dermed vil det mange tilfeller ikke holde med bare én røykvarsler i hver etasje. Det er kun i de tilfeller hvor to eller flere av disse sonene befinner seg i samme rom en røykvarsler er tilstrekkelig til å dekke disse sonene. Er noen av disse sonene adskilt ved dør/vegg skal hver sone utstyres med røykvarsler. 

Døgnbemannet alarmstasjon som redder liv

Røykvarslerne i hjemmet ditt er koblet til vår alarmstasjon, hvor årvåkne operatører er tilgjengelig hele døgnet. Så snart en alarm utløses, vil en av våre operatører reagere i løpet av få sekunder. Som en ekstra trygghet har bevegelsesdetektorene våre varmesensor, som utløser alarmen om temperaturen i boligen din stiger. Med bilder fra bevegelsesdetektorene, kan alarmstasjonen se om det er brann eller røyk i boligen din, og raskt tilkalle brannvesen.

overvåkning
Sector Alarm App

Få full kontroll med mobilen

I appen vår får du full oversikt over boligen din. Skru av og på alarmen, legg inn 24-timers-koder, skru av smartplugger, få beskjed når barna kommer hjem, eller se temperaturen i hjemmet ditt – og mye mer. Om du også har smart dørlås fra Yale Doorman, kan du få en helt nøkkelfri hverdag, der du kan styre både alarm og lås med mobilen. Det gjør at du enkelt kan slippe inn vaskehjelp eller håndverkere, og du behøver heller ikke bekymre deg for at barna skal miste nøklene sine på skoleveien.Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.

 Ekstra trygghet – også når du ikke er hjemme

Vår boligalarm redder liv, men passer også på hjemmet ditt når du ikke er der. Hvis en alarm utløses når du ikke er hjemme, kan våre vektere ta seg inn i boligen din for å se til at alt er i orden – enten ved hjelp av kode til din Yale Doorman dørlås, eller ved å bruke nøkkelboks med kode, som følger med i alarmpakken.

Sikker installasjon og oppfølging

Når våre installatører monterer boligalarm og røykvarslere i din bolig, vil de gi deg veiledningen du behøver for å øke brannsikkerheten i ditt hjem.

 

Skulle røykvarslerne dine ha behov for rens eller bytte av batteri, vil de gi beskjed til vår alarmstasjon – helt av seg selv. Dermed slipper du å bekymre deg over brannsikkerheten i boligen din.

10 viktige brannsikringstips

1.     Sjekk røykvarslere og brannslukningsutstyret
2.    Fjern brennbare materialer som ligger i nærheten av peisen
3.    Sjekk at ingen varmeovner er tildekket
4.    Forlat ikke komfyren under matlaging
5.    Bruk vaskemaskinen og tørketrommelen kun når du er hjemme og våken
6.    Blås ut levende lys før du forlater rommet
7.    Undersøk om det er svimerker eller sterk varmegang i sikringsskap
8.    Se etter svimerker i ledninger, støpsler, kontakter og lamper
9.    Lad mobilen på dagen eller når du er våken
10.  Gjennomfør brannøvelse hjemme