Røykvarslerens dag

Halvparten av alle dødsbranner skjer i boliger uten røykvarsler som virker. Røykvarsleren redder mange liv hvert eneste år og om du har et godt nok brannvarslingssystem kan avgjøre skillet mellom liv og død ved brann.

Når røykvarsleren går, teller hvert eneste sekund for å redde liv og begrense skadeomfanget. Ved tidlig varsling, er sjansen større for at det går bra. Dersom røykvarslere dine ikke virker, eller finnes i boligen din, øker faren for et fatalt utfall betraktelig. Halvparten av alle dødsbranner skjer i boliger uten røykvarsler som virker. 

Hittil i år har 24 personer omkommet i brann i Norge. På samme tidspunkt i fjor var det 34 omkomne (kilde: DSB).

Hver uke redder Sector Alarm mennesker ut fra røykfylte hjem. Når alarmen går, varsles vår alarmstasjon i løpet av sekunder som agerer på hendelsen.

Minst én røykvarsler i hver etasje
Det er pålagt å ha minst én røykvarsler i hver etasje i en bolig, og skaper en trygghet som tas for gitt. DSBs (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) tall fra 2020, viser at hele 650 000 røykvarslere bør byttes ut. 

Alle røykvarslere kommer med en produksjonsdato på baksiden. Har det gått over 8-10 år siden den ble produsert, må du bytte din. Om holdbarhetsdatoen ikke har passert, er det viktig å sjekke at batteriene funker. Gjør det ved å trykke på knappen.

Vår boligalarm inkluderer brannvarsling og vi passer på døgnet rundt, hele året. Ved det minste lille pip reagerer vi umiddelbart. Er du i tillegg medlem hos Huseierne får du et av markedets beste alarmtilbud.

Beskytt det som betyr mest for deg. Sjekk dine røykvarslere nå.

Fri installasjon av grunnpakken + 2 ekstra magnetkontakter! Verdi 4080 kr*
Tid igjen:
Fri installasjon av grunnpakken + 2 ekstra magnetkontakter! Verdi 4080 kr*
Reduser risikoen for brann og redd liv med brannalarm

Reduser risikoen for brann og redd liv med vår alarm

For å beskytte boligen og familien din, er det avgjørende å kunne oppdage en brann i en tidlig fase, for både deg og for brannvesenet. Med Sector Alarm er din bolig overvåket og det betyr at du kan føle deg trygg hele døgnet.

Brannalarmen vår er alltid aktiv, også når boligalarmen er skrudd av.

Røykvarslerne kommuniserer med hverandre, og alle varsler på samme tid om de oppdager røyk.

De optiske røykvarslerne oppdager røyk i en tidlig fase, og kan gi deg dyrebar tid.

Alarmen overvåkes kontinuerlig, og du behøver ikke bekymre deg for tomme batterier.

Alle alarmer bekreftes via kameraer av alarmstasjonen slik at operatørene kan iverksette tiltak umiddelbart, ved å koordinere med nødetatene og sende ut vekter.

Se også:
6 fakta om røykvarsleren
6 fakta om røykvarsleren

Visste du at halvparten av alle dødsbranner ikke hadde fungerende brannvarsling? Vi har samlet 6 fakta alle bør vite om røykvarsleren!

Brannsikkerhet i hjemmet
Brannsikkerhet i hjemmet

Hva kan du gjøre for å øke brannsikkerheten i hjemmet ditt? Vår egen brannvernekspert gir sine beste tips!

Simba var alene hjemme ved branntilløp
Simba var alene hjemme ved branntilløp

Kenneth opplevde sin store frykt - på jobb fikk han varsel om branntilløp i boligen mens hunden Simba var alene hjemme.

Dette sier våre kunder om oss…

Tjenesten vår forklart på 46 sekunder

Føl deg trygg med umiddelbar respons 24/7

Vår forsikringsgodkjente alarmstasjon er tilgjengelig døgnet rundt og sikrer deg en rask og riktig reaksjon når alarmen utløses. Vi har over 25 års erfaring og mer enn 600 000 kunder over hele Europa som stoler på at vi holder dem trygge.

Alarmtjeneste med alt inkludert
Alarmtjeneste med alt inkludert

Ingen skjulte gebyrer, gratis teknisk service, omfattende produktgaranti, ingen bindingstid og gratis utrykning.

Toppmoderne teknologi
Toppmoderne teknologi

Vi forhindrer innbruddstyver og oppdager brann i en tidlig fase. Vi responderer umiddelbart og holder deg trygg blant annet på grunn av vår prisvinnende teknologi.

Prisbelønnet kundeservice
Prisbelønnet kundeservice

Vi har bransjens beste kundeservice og våre kunder gir oss hele 4,7 av 5 stjerner fordi vi er der når de trenger oss.

Vinner av Kundeserviceprisen
Vinner av Kundeserviceprisen

2 x Norges beste.
13 x bransjens beste.

Norsk Bærekraftbarometer
Vinner av Norsk Bærekraftbarometer

4 x bransjens beste.

NKB badge
Vinner av NKBs bransjepris

6 x bransjens mest fornøyde og lojale kunder.

Ring nå for pristilbud

Ring nå for pristilbud +4723506561

Eller la oss ringe deg

Hvorfor velge Sector Alarm?

Vi har over 29 års erfaring og mer enn 650 000 kunder over hele Europa som stoler på at vi holder dem trygge. De gir oss 4,7 av 5 stjerner for kundeservicen vår. Vi har vår egen forsikringsgodkjente alarmstasjon, vi tilbyr en alarmtjeneste der alt er inkludert og vi har ingen skjulte kostnader.

Hvorfor Sector Alarm

Umiddelbar respons 24/7 Vår alarmstasjon er tilgjengelig døgnet rundt og sikrer deg en rask og riktig reaksjon når alarmen går.

Prisbelønnet kundeservice Vi er der når du trenger oss. Kundene våre er fornøyde og gir oss 4,7 av 5 stjerner for kundetilfredshet.

Alarmtjeneste med alt inkludert Problemfri installasjon og ingen skjulte kostnader. Vi tilbyr omfattende produktgaranti, gratis support, og alle utrykninger er gratis uansett årsak.

Total sikkerhet Vår bærbare taleenhet og kameraer lar oss se og snakke med deg i en nødssituasjon, samt advare eventuelle inntrengere i hjemmet ditt. Vi kontakter nødetatene ved behov, noe som sparer deg viktige minutter.

Sikker tilkobling Vi setter opp flere tilkoblinger mellom boligen din og alarmstasjonen vår, fullstendig sikkerhetskopiert med blokkeringsbeskyttelse. Systemet testes også automatisk flere ganger i løpet av døgnet.

Brukervennlig Vår boligalarm og enheter er enkel å bruke og kan kontrolleres via betjeningspanelet, nøkkelbrikker, fjernkontroll og Sector Alarm-appen. Vår interaktive app gir deg varsler og viser deg kamera- og videoopptak.

Går strømmen, går det likevel bra Vår alarmstasjon blir varslet dersom strømmen går i boligen din, slik at operatørene raskt kan iverksette tiltak.

Prisvinnende design Vi har vunnet RedDots designpris med vår tidløse produktdesign som passer inn i ethvert hjem.

* Bestill på nett og få fri installasjon av grunnpakken + 2 ekstra magnetkontakter til en verdi av 4080 kr.

Kampanjepakken inkluderer 1 sikkerhets-gateway, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 1 røykdetektor, 3 magnetkontakter, 1 nøkkelboks eller EasyLock integrasjonsmodul for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.