Våre kunder forteller

Våre kunder betyr alt for oss, derfor er det ekstra viktig at vi har en dialog for å bygge en nær og langsiktig relasjon. Dette gir oss mange innsikter om oss selv som boligalarmleverandør, som blir en stor del i vårt arbeid med å levere markedets mest komplette alarmtjeneste.

Så gikk brannalarmen

Så gikk brannalarmen

For å unngå at røranlegget fryser i hovedbygget på vinterstid, fyres det med en oljefylt radiator i 2. etasjen. En sen desemberkveld fikk radiatoren en lekkasje og det begynte å ryke.

Vil garantert bruke alarmen oftere

Vil garantert bruke alarmen oftere

Superfornøyd og vil garantert bruke alarmen mye oftere. Spesielt er vi fornøyd med skallsikringsløsningen – den bidrar definitivt til økt trygghet. I tillegg er det supert med vanndeteksjon og ikke minst App – dette liker vi! Kona har lovet å sette på kaffen via appen – slik at kaffen er klar når vi står opp!

Alarmen reddet både liv og hus

Boligalarmen reddet trolig mine leieboeres liv. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde hendt om jeg ikke hadde hatt boligalarm, sier Marit Uller som er kunde i Sector Alarm og selv var bortreist den aktuelle natten. 

Leieboeren hadde ikke levd i dag

Inger Elisabeth Långdal i Langevåg lå og sov da hun og mannen en tidlig morgen i januar ble vekket av brannalarmen.

Brannalarmen reddet René

René Häberle fra Fredrikstad var svært nær å miste livet. Takket være sin boligalarm fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk. 

Merket overhodet ingen ting

En sensommerkveld i august gikk alarmen hos Stine Meltvedt Lyseggen, og umiddelbart etter ringte telefonen. En rolig, men bestemt, ansatt fra Sector Alarm informerte om utslag på brannvarsleren i kjelleren.   

Det kunne gått veldig mye verre

I november mottok vi brannalarm fra en av våre kunder i Sør-Trøndelag. Kunden var ute og handlet da han fikk telefon fra vår alarmstasjon om at røykvarsleren i sokkelleiligheten han leier ut hadde gått. 

Sector Alarm reddet ferien vår

Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.